- 15 Haziran 2016
- 7.901
- En iyi cevaplar
- 1
- 21.039
- 348
- 39
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Ahh be öğle 3 gibi olmasaymış iyiymişÇok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Öğlen 3 civarıysa olabilirBen de dün esimle ilişki yaşadım bugün midem falan bulanıyor hamilemiymdir kızlar acaba
Bekareti bilemeyiz de yumurtlama dönemi dışında hamile kalmak imkansız. Zaten regliniz yeni bitmiş yumurtlama döneminiz tahmini 9'unda falan başlayacak. Hamile kalmanıza imkan yok. İlk defa regl olmuyorsunuz herhalde hiç mi regl bitiminde gelen kahverengilik yaşamadınız? Son regliniz 10 gün sürmüş nerdeyse onun için bi doktora görünün bir araÇok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Yalnis anlamayın bende evliyim yasim o kadar buyuk degil ama yapmayın bu hataları lütfen korkuyorsanız neden yapiyorsunuz kimseye güvenmeyin erkek milleti bu sizi kullanırlar boyle yaparaktan sizi uzmek icin demiyorum size üzüldügüm icin diyorum yazik etmeyin kendinize nolur allah korusun hersey olabilirÇok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Elimde şuan test yok içim içimi yiyor sabah olsa da gidip alsam24 saat dolmadan test yapmanı öneririm.ona göre alışverişe başlarsın
Tam sökmeyen regl kanı gelmeye devam etmiştir. Çok çok az bir ihtimal kızlık zarı zedelenmiş olabilir. Hamilelik ihtimali ise hiç yok.Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Herkes uzman değil, sadece yaptığı yanlış ve saçma.Ya söylemiyim diyorum ama dayanamıyorum sonra banlanıyorum yok üslup cezası vs..Yorumları şöyle bir okuyorum da herkes uzman.E biz neden doktorlara para veriyoruz siz verin numaralarınızı biz cinsellikle ilgili bir sorun yaşadığımızda o kadar para dökmeyelim sağa sola size gelelim tanıdık ikramınız olur belki.Bu nadide kınamalı yorumları yapanların da iyi tecrübeleri olduğunu düşünüyorumGeçmişte ve gelecekte
Karbonat varsa teste de gerek yokElimde şuan test yok içim içimi yiyor sabah olsa da gidip alsam
Sürtünme kuvvetine bağlı elektrinlenme yaşıyorsun. Büyüyünce geçerÇok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Yok ya gece 00 den sonraydi yoktur inşallah eşim korundu da yinede olabilirÖğlen 3 civarıysa olabilir
Hah o var işte ama nasıl yapılacağını bilmiyorumKarbonat varsa teste de gerek yok
Ben böyle bir soru soracak bir durum yaşamadım ayrıca yaşamış olsaydım da verilen tepkiler bu olmamalıydı.Siz lafı bana çevirmeye çalıştınız ama olmadı üzgünüm.Yaptığının yanlış olduğunu ben düşünmüyorum ama siz düşünüyorsunuz demek ki siz bu konulara karşı önyargılısınız.Bu da sizin zinhiyetinizin böğğ olduğunu gösteriyor.Biraz geliştirin kendinizi bunu yaşayan birine de yaptığın yanlış deme büyüklüğünü göstermeyinHerkes uzman değil, sadece yaptığı yanlış birşey.
Ayrıca yaptığınız ima böğğ yani aşırı iğrenç. Sizde bayağı yorum aldınız demek ki bu konulardan,demek ki sizden tecrübelisiniz. :)
Reglin ve aldığın hapla ilgili, diğer ikisi olma ihtimali yokÇok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?