- 17 Ocak 2021
- 48
- -35
- 1
- 25
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız...Ben olayları bağlıyorum son günlerde kahverengi lekelenme gelebilir tamam bu cepte
Ama bu lekelenme olurken arada kırmızı kanda gelir hafif
Bakirelik bu kadar mühimse uzak durun yani zedelenme olabilir
O kahverengi yapışkan sıvı da insan cinsellik yaşarken sıvı salgılıyor o sıvıyla o kahverengi lekelenme karışmıştır bak her şey basit yani
Anlıyorum.Ego savaşları.Ama kim böyle değil ki dimi.He bir de cümlelerinize başlarken bir önceki kişinin bitirdiği cümleyi tekrar yazmayın.Bu iki oldu benim yorumlarımdan örnek fikir çalıyorsunuz5 yaşındaki sayın W winnithepuu arkadşaımızın cümlelerini okuyoruz arkadaşlar bi sn. Evet konuşun.
Hanımefendi hemşireymiş, bana laf yetiştireceğinize açıp bir bakın bir zahmet. Yazış tarzına bakılırsa gayet isteyerek yaşamış ilişkiyi, her şeyi yapıp aman bakireliğime zarar gelmesin diye düşünen insanları kandırılmış, saf masum görüyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca üslubunuzda herşeyi gösteriyor, bir zahmet benimle böyle arkadaşmış gibi konuşmayın. Gözardı ediyorum, sizin iğrenç ithamlarınızı ve imalarınızı okumak gözlerimi kanatıyor. Ayrıca konuşmalarınız gerçekten anasınıfı düzeyi. Saçma olanında kimin olduğu şu zihniyetinizden belli.
Offf kesinn üçüzler geliyor. Hayırlı olsun.Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Ben 2 seneyi geçti öyle pozisyonlar deniyorum ki hamile kalmak için keşke yanlış bilindiği kadar kolay olsaydiBiz 8 aydır deniyoruz siz sürtünme ile hamile kalırsanız pravo size
Bu kadar uğraşacağınıza insan gibi sevişin. Sürtüne sürtüne alev aldı KK.Çok vaktinizi almayacağım... 2 Eylül'de, öğlen 3 gibi erkek arkadaşım ile sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Adetim biteli 1 gün olmuştu. Ama ilk kez böyle sıkıntılı ve uzun bir mens sürecim oldu. 21 Ağustos'da başlayıp (öncesinde kahverengi leke de var) 1 Eylül de bitti. Bitmesine yakın da yine kahverengi lekeler devam etmişti. Erkek arkadaşım ile girdiğimiz ilişki sonrasında ( kesinlikle tam girme olmadı biraz boşaldı, çok çok az da ucu girdi) ben nöbete geçtim ve iç çamaşırımda koyu leke gördüm, gece boyunca az az devam etmiş. Sabah eve geldiğimde önce berrak çok çok az bir kanama ve akabinde yine koyu kahverengi yapışkan lekeler gördüm. Erkek arkadaşım az bir miktarda olsa boşalmıştı, bakireydim. 3 Eylül de yine saat 3 gibi hamilelik testi yaptım negatif çıktı ardından Elle marka ertesi gün hapı kullandım... Hâlâ devam eden lekelenme var. Çok kötü hissediyorum... Sizce reglm ile bağlantılı mi? Bekaretimi mi kaybettim? Hamile miyim?
Ya bu neeee gülmekten ağzım yırtıldıOrjinalini bulamadim sizde saydirdiniz Zeynep gibi
Ablacım sen kendini çok fazla önemsiyor olabilir misin? Sen kimsin bana örnek olucaksın? Şu zihniyetle mi? Şu üslupla mı? Şu vizyonla mı? Sen kimsin senden örnek fikir çalayım, bana söylediğin ego savaşını sen yapıyorsun. Belli ki hayatında fazla önemsenmiyorsun senin fikirlerine yorum yaptım diye bi çoştun birşeyler oldu. Burası ego tatmin etme yeri değil. Brn kötü düşündüğünüzü ve yaptığınız imanın kötü olduğunu söyledim siz bana hakaretvari konuştunuz. Tekrar ediyorum şu üslubu mu önemseyeceğim? Şu vizyondan mı örnek alacağım?Anlıyorum.Ego savaşları.Ama kim böyle değil ki dimi.He bir de cümlelerinize başlarken bir önceki kişinin bitirdiği cümleyi tekrar yazmayın.Bu iki oldu benim yorumlarımdan örnek fikir çalıyorsunuz
Size niye bu kadar dokundu ?Anlıyorum.Ego savaşları.Ama kim böyle değil ki dimi.He bir de cümlelerinize başlarken bir önceki kişinin bitirdiği cümleyi tekrar yazmayın.Bu iki oldu benim yorumlarımdan örnek fikir çalıyorsunuz
İnşallah en kısa zamanda hamile kalırızBen 2 seneyi geçti öyle pozisyonlar deniyorum ki hamile kalmak için keşke yanlış bilindiği kadar kolay olsaydi
Amin inşallah bebekimmmİnşallah en kısa zamanda hamile kalırız
Çok haklısınız çok... Çok pişmanım, evladınızi Allah bağışlasın...Biz de esimle o an evde kondom yok diye şöyle bir surtustuk, resmen ates cikti.
Imzama bak anlarsin.
Tam 31 haftalik.Ellerinden öper ablasi..
Hap kullanmissin ( ki cook nadir olsa da onunla da hamile kalanlar oluyor) su an hamile olmayabilirsin ama bu sekilde hamile kalman gayet olasi. Ben canli ornegiyim.
Sana sevişgen olma demiyorum ama bari onleminizi alin ki 2 dakikalik zevk icin bi sabinin kanina girmeyin.
neyyy hemşiresiniz ama bu soruları mı soruyorsunuz bize pessss?Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?