Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cevabınız için teşekkür ederim. Haklısınız...

Biz 8 aydır deniyoruz siz sürtünme ile hamile kalırsanız pravo size

Anlıyorum.Ego savaşları.Ama kim böyle değil ki dimi.He bir de cümlelerinize başlarken bir önceki kişinin bitirdiği cümleyi tekrar yazmayın.Bu iki oldu benim yorumlarımdan örnek fikir çalıyorsunuz

Offf kesinn üçüzler geliyor. Hayırlı olsun.

Bu kadar uğraşacağınıza insan gibi sevişin. Sürtüne sürtüne alev aldı KK.
Bedeniniz bakire olabilir ama ruhunuz değil

Anlıyorum.Ego savaşları.Ama kim böyle değil ki dimi.He bir de cümlelerinize başlarken bir önceki kişinin bitirdiği cümleyi tekrar yazmayın.Bu iki oldu benim yorumlarımdan örnek fikir çalıyorsunuz
Ablacım sen kendini çok fazla önemsiyor olabilir misin? Sen kimsin bana örnek olucaksın? Şu zihniyetle mi? Şu üslupla mı? Şu vizyonla mı? Sen kimsin senden örnek fikir çalayım, bana söylediğin ego savaşını sen yapıyorsun. Belli ki hayatında fazla önemsenmiyorsun senin fikirlerine yorum yaptım diye bi çoştun birşeyler oldu. Burası ego tatmin etme yeri değil. Brn kötü düşündüğünüzü ve yaptığınız imanın kötü olduğunu söyledim siz bana hakaretvari konuştunuz. Tekrar ediyorum şu üslubu mu önemseyeceğim? Şu vizyondan mı örnek alacağım?
Ve gerçekten yaşın 33 mü?
En fazla 3 yani, bu nasıl bir saçmalık?
Cümleler senin tapulu malın mı, bu nasıl bir ergenliktir yarabbi. Allah akıl fikir ve mantık versin. Gerçi size bakınca bunun fazlasıyla zor olduğunu görüyorum ama yine de dua etmek lazım.

Biz de esimle o an evde kondom yok diye şöyle bir surtustuk, resmen ates cikti.
Imzama bak anlarsin.
Tam 31 haftalik. Ellerinden öper ablasi..

Hap kullanmissin ( ki cook nadir olsa da onunla da hamile kalanlar oluyor) su an hamile olmayabilirsin ama bu sekilde hamile kalman gayet olasi. Ben canli ornegiyim.

Sana sevişgen olma demiyorum ama bari onleminizi alin ki 2 dakikalik zevk icin bi sabinin kanina girmeyin.

Size niye bu kadar dokundu ?

Kanamayı takip etseniz elinize ne geçicek ki. Bence zedenlenme olmuştur zarda. İlişkiye girip zarım yerinde mi diye takip etmeniz de bir garip. Amacım kınamak veya sizi kırmak değil ama bu kadar önem veriyorsanız girmeyin ilişkiye. Hamilelik istemiyorsanız da ve kendi sağlığınız için korunma yollarını öğrenin ve uygulayın. Siz tek eşli olabilirsiniz ama karşıdaki kişiden emin olamazsınız.

Çok haklısınız çok... Çok pişmanım, evladınızi Allah bağışlasın...

şimdii hangi bir tezata bakacağıma şaşırdım sürtünme yoluyla diyorsunuz sonra ucu girdi diyorsunuz akabinde boşaldı diyorsunuz ilişki olmadıysa nasıl boşaldı,asla girmedi diyorsanız nasıl kab gelebilir zaten ve 24 saat geçmeden hangi akla hizmet gebelik testi yaptın 2 güne de doğurursun hazırlıklarına başla.. ya gerçekten hala bu kadar cahil var mı bu ülkede tabii yok ve sen koca bir fakesin ekşi sözlükten falan mı geldin

neyyy hemşiresiniz ama bu soruları mı soruyorsunuz bize pessss?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…