Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl hemşiresin yaa lütfen bu kadar cahillikle hemşirelik yapmaya devam etme ayrıca seni kimse kinamiyor yazdıkların o kadar mantıksız ki onu konusuyorlar neden hemen evlatlarımızı kız kardeşlerimizi işin içine katiyorsunuz? Lütfen bu kadar cahillikle ilişki yaşamayın sonra bakireyken hamile kalırsınız sonra da bakireyim hamileyim gibisinden konu açarsınız falan . Biraz araştırın bilinçlenin prezervatif kullanabilirsiniz her yerde satılıyor

Yorumumu güncelledim bakabilirsiniz.
Bayağı çevirmeye çalışıyorsunuz ya da konuyu tam anlamadınız.
Gayette yaptığı yanlış, öncelikle kendisini ve gelecekteki eşini kandırıyor bakireyim diyerek. O zaman taşıyamayacağı sorumluluğun altına girmeyecek.
Hemşireyim diyor, kadın hemşire hemşire. Sağlık alanında. Sağlık alanındaki bir kadının hamileliğin kaç günde oluştuğunu bilmeme olasılığı olabilir mi? Bu nasıl bir cahilliktir ya, bunu bilmeyen hemşire hastalarına nasıl faydalı olacak?
Bu hayatta herkes isteğini yaşar, kimin ne ilişki yaşadığı beni ilgilendirmez. Yamlış bulduğum bu değildi, bilerek bana çevirmeye çalıştınız ama olmadı malesef. Benim tepkim başka birşeyeydi. Asıl sizin zihniyetiniz berbat, kınayanlara alttan alttan rezil imalar yapıp "hııı çok tecrübeleriniz olmuş belli" demek iyi niyetli ve güzel bir zihniyetin ürünü değildir. İyi forumlar.

Bir şey soracağım hemen yapıp nöbete geçmişsiniz ya hani
O ayrıntı neden mesela?
Bu iş iş yerinde oluyorsa sağlık bakanlığının bunu bilmesi lazım

ne münsabet hemen bildirmek lazım
Hatun kızdı ya tabi çok haklı bir günde gebelik olmadığının bilinmesi için okul okumaya dahi gerek yok

Bdv böyle konular açılır ve hemen beddualar başlar en sevdiğim ne zaman olucak diye bekledigim durum

Yaaa arkadaş hemşire biri bunu yaparsa böylede tepki alır ya sen gerçekten hemşiremisn

Pes valla diyecek söz yok

Bir şey soracağım hemen yapıp nöbete geçmişsiniz ya hani
O ayrıntı neden mesela?
Bu iş iş yerinde oluyorsa sağlık bakanlığının bunu bilmesi lazım

ne münsabet hemen bildirmek lazım
Bu ne demek? Hanımefendi ben nedne iş yerinde böyle bir şey yapayım karşımda ki insan sağlık çalışanı değil... Tüm gün ayakta olduğumu belirtmek için bunu söyledim ben...

Ahahha ya siz çok saçma birisiniz benim cümlelerimle beni vurmaya çalışıyorsunuz filan komik misiniz? Kız gelecekteki eşinden bahsetmemiş bileBakireyim diye kimseyi de kandırmıyor bir sakin olun.Aman ana kuzusu erkek kardeşiniz varsa uzak dursun bu kızcağızdan zira kandırılmış olabilir hahhahaHe hemşireyim de dememiş onu siz varsaymışsınız.Polistir belki nöbetleri olabiliyor ya ya da ne bileyim güvenlik görevlileri var bilemiyorum şuan ama ortada ne bakireyim diye onu bunu kandıran biri var ne de hemşireyim diyen.Okuduğunu anlama dersinden kalan 1-A sınıfından Narcissa Black

Bu ne demek? Hanımefendi ben nedne iş yerinde böyle bir şey yapayım karşımda ki insan sağlık çalışanı değil... Tüm gün ayakta olduğumu belirtmek için bunu söyledim ben...
Bilmem hemen nöbete geçtim demişsiniz ben de anlayamadım
Şimdi sağlık sektöründe çalışan bir insanın
Bir günde gebelik oluşmadığını bilmesi lazım
Ne alaka? Asıl bu

temel bilgi bu hangi okuldan nasıl mezun oldunuz?

Ne şartlar altında sürtünmüş olabilirsin mesela? En kötüsü ne olabilir yani? Adam sana tecavüz edecekken son anda sürtünüp bırakayım falan mı dedi?
8.sınıfta falandım sanırım biyolojı dersinde hoca anlatmıştı döllenmeyi falan. Gerçekten ertesi gün hamile olabileceğini mi düşündün?
Herşeyi geçtim madem başı girmiş iş bitmiş zaten bakireyim diye kimseyi kandırma. Artık gönül rahatlığıyla sevişebilirsin.
Tabi ki korunmak şartıyla.

Ben lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanın ki...

Çok haklısınız... Ama inanın ben çok korktum. Mantıklı düşünemedim, ben de biliyorum bir gün içinde test yapılmaz tabii ki... Çok üzgünüm olan her şey için. Bir an da oldu her şey, bir anlık gaflet, nefis, şeytana uymak...

Ben lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanınhahahha
Ben lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanın ki...
Hahahah sen de alemsin valla sana da diyecek söz yok.Et bakalım tövbeni Allah kabul etsin

ya arkadaşım ne bu şimdi özel hayatın seni ilgilendirir istediğini yaparsın
Asıl sorun 0 bilgiyle bir şeyleri yapmak
Yahu bir araştırın cinsel eğitim zor mu ya
Tüp bebekte bile bir günde olmuyor gebelij ne diyeyim artık

Ne yaşıyorsunuz mesela?
Zorla mı sürtünüyorsunuz? Tehdit altında mısınız?
Neyiniz En üzülelim şuanda?
Haklar haram ediliyor falan...
Ajitasyona ne gerek var?
Hemşireyim dediniz ama biliyor musunuz, bir kadın olarak bu konuda bilgi sahibi olmanız gerekiyor zaten hemşire olmasanız da.
Ben hemşire değilim mesela.
Yaşadığınız ilişkiyi bile sahiplenemiyor sürtünüyorsunuz, abuk işler... (güya bakire kalmaya çalışıyorsunuz)
Sonrasında gebelik paniği yaşıyorsunuz, yersiz şekilde.
Öff neyse yaa dil dökmenin manası yok sahiden.
Çıkayım ben en iyisi.
Cinsellik zorunlu ders olmalı diye etiket açayım.

5 yaşındaki sayın W winnithepuu arkadşaımızın cümlelerini okuyoruz arkadaşlar bi sn. Evet konuşun.
Hanımefendi hemşireymiş, bana laf yetiştireceğinize açıp bir bakın bir zahmet. Yazış tarzına bakılırsa gayet isteyerek yaşamış ilişkiyi, her şeyi yapıp aman bakireliğime zarar gelmesin diye düşünen insanları kandırılmış, saf masum görüyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca üslubunuzda herşeyi gösteriyor, bir zahmet benimle böyle arkadaşmış gibi konuşmayın. Gözardı ediyorum, sizin iğrenç ithamlarınızı ve imalarınızı okumak gözlerimi kanatıyor. Ayrıca konuşmalarınız gerçekten anasınıfı düzeyi. Saçma olanında kimin olduğu şu zihniyetinizden belli.

Tüm gece boyunca kanama durumunu takip edebildim...
Yani

Hemsirelikle ne ilgisi var bunun şimdi
Sen daha hamilelik nasıl olur kanama neden olur bilmeyip hastanede onca doktorun olduğu yerde çalışıp gelip burda bunları soruyorsun öyle mi

Bide hemsiresin hımmm he he

Ben olayları bağlıyorum son günlerde kahverengi lekelenme gelebilir tamam bu cepte
Ama bu lekelenme olurken arada kırmızı kanda gelir hafif
Bakirelik bu kadar mühimse uzak durun yani zedelenme olabilir

O kahverengi yapışkan sıvı da insan cinsellik yaşarken sıvı salgılıyor o sıvıyla o kahverengi lekelenme karışmıştır bak her şey basit yani

Ajitasyon yapmadım ki... Doğru bir şey olmadığını ben de biliyorum burada denilen bir çok şeye de hak veriyorum... Bu durumu yaşasam bana da çok mantıksız gelirdi hâliyle... Üzgünüm, çok hem de...

Yaa surtunsunler yeterki zara zarar gelmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…