- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Nasıl hemşiresin yaa lütfen bu kadar cahillikle hemşirelik yapmaya devam etme ayrıca seni kimse kinamiyor yazdıkların o kadar mantıksız ki onu konusuyorlar neden hemen evlatlarımızı kız kardeşlerimizi işin içine katiyorsunuz? Lütfen bu kadar cahillikle ilişki yaşamayın sonra bakireyken hamile kalırsınız sonra da bakireyim hamileyim gibisinden konu açarsınız falan . Biraz araştırın bilinçlenin prezervatif kullanabilirsiniz her yerde satılıyorNe güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Yorumumu güncelledim bakabilirsiniz.Ben böyle bir soru soracak bir durum yaşamadım ayrıca yaşamış olsaydım da verilen tepkiler bu olmamalıydı.Siz lafı bana çevirmeye çalıştınız ama olmadı üzgünüm.Yaptığının yanlış olduğunu ben düşünmüyorum ama siz düşünüyorsunuz demek ki siz bu konulara karşı önyargılısınız.Bu da sizin zinhiyetinizin böğğ olduğunu gösteriyor.Biraz geliştirin kendinizi bunu yaşayan birine de yaptığın yanlış deme büyüklüğünü göstermeyin
Ne güzel insanlarız, ne kadar kendimizden eminiz, ne kadar da kınamayı seviyoruz :) Umarım ne siz, ne de evlatlarınız, kardeşleriniz, en sevdiğiniz böyle bir şey yaşar.
Ayrıca ben hemşireyim, insan kendi başına gelmeyince sıcağı sıcağına anlayamıyor durumu, her şey mantıklı geliyor. Ve evet 6,7 tane test alıp birisini de bir gün sonra kullandım. Sizlere yalnız soru sordum, yargılanmak/ kınanmak istemedim...
Bu ne demek? Hanımefendi ben nedne iş yerinde böyle bir şey yapayım karşımda ki insan sağlık çalışanı değil... Tüm gün ayakta olduğumu belirtmek için bunu söyledim ben...Bir şey soracağım hemen yapıp nöbete geçmişsiniz ya hani
O ayrıntı neden mesela?
Bu iş iş yerinde oluyorsa sağlık bakanlığının bunu bilmesi lazım
ne münsabet hemen bildirmek lazım
Tüm gece boyunca kanama durumunu takip edebildim...Bdv böyle konular açılır ve hemen beddualar başlar en sevdiğim ne zaman olucak diye bekledigim durum
Yaaa arkadaş hemşire biri bunu yaparsa böylede tepki alır ya sen gerçekten hemşiremisn
Pes valla diyecek söz yok
Ahahha ya siz çok saçma birisiniz benim cümlelerimle beni vurmaya çalışıyorsunuz filan komik misiniz? Kız gelecekteki eşinden bahsetmemiş bileYorumumu güncelledim bakabilirsiniz.
Bayağı çevirmeye çalışıyorsunuz ya da konuyu tam anlamadınız.
Gayette yaptığı yanlış, öncelikle kendisini ve gelecekteki eşini kandırıyor bakireyim diyerek. O zaman taşıyamayacağı sorumluluğun altına girmeyecek.
Hemşireyim diyor, kadın hemşire hemşire. Sağlık alanında. Sağlık alanındaki bir kadının hamileliğin kaç günde oluştuğunu bilmeme olasılığı olabilir mi? Bu nasıl bir cahilliktir ya, bunu bilmeyen hemşire hastalarına nasıl faydalı olacak?
Bu hayatta herkes isteğini yaşar, kimin ne ilişki yaşadığı beni ilgilendirmez. Yamlış bulduğum bu değildi, bilerek bana çevirmeye çalıştınız ama olmadı malesef. Benim tepkim başka birşeyeydi. Asıl sizin zihniyetiniz berbat, kınayanlara alttan alttan rezil imalar yapıp "hııı çok tecrübeleriniz olmuş belli" demek iyi niyetli ve güzel bir zihniyetin ürünü değildir. İyi forumlar.
Bilmem hemen nöbete geçtim demişsiniz ben de anlayamadımBu ne demek? Hanımefendi ben nedne iş yerinde böyle bir şey yapayım karşımda ki insan sağlık çalışanı değil... Tüm gün ayakta olduğumu belirtmek için bunu söyledim ben...
Ne şartlar altında sürtünmüş olabilirsin mesela? En kötüsü ne olabilir yani? Adam sana tecavüz edecekken son anda sürtünüp bırakayım falan mı dedi?Birkaç kişi hariç o kadar kırıcısınız ki... Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim... Tavsiye verenlere de. Fakat kınayıp, tiye alanlara, dalga geçip, üslubunu bozanlara hakkım haram olsun... Siz benim ne şartlar altında neler yaşadığımı, neden bu durumu yaşadığımı ve 15 yaşında bir ergen gibi neden elim ayağıma dolaştığını nasıl bileceksiniz ki? Çok kırıcısınız... Çok..
Ben lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanın ki...Ahahha ya siz çok saçma birisiniz benim cümlelerimle beni vurmaya çalışıyorsunuz filan komik misiniz? Kız gelecekteki eşinden bahsetmemiş bileBakireyim diye kimseyi de kandırmıyor bir sakin olun.Aman ana kuzusu erkek kardeşiniz varsa uzak dursun bu kızcağızdan zira kandırılmış olabilir hahhaha He hemşireyim de dememiş onu siz varsaymışsınız.Polistir belki nöbetleri olabiliyor ya ya da ne bileyim güvenlik görevlileri var bilemiyorum şuan ama ortada ne bakireyim diye onu bunu kandıran biri var ne de hemşireyim diyen.Okuduğunu anlama dersinden kalan 1-A sınıfından Narcissa Black
Çok haklısınız... Ama inanın ben çok korktum. Mantıklı düşünemedim, ben de biliyorum bir gün içinde test yapılmaz tabii ki... Çok üzgünüm olan her şey için. Bir an da oldu her şey, bir anlık gaflet, nefis, şeytana uymak...Bilmem hemen nöbete geçtim demişsiniz ben de anlayamadım
Şimdi sağlık sektöründe çalışan bir insanın
Bir günde gebelik oluşmadığını bilmesi lazım
Ne alaka? Asıl bu
temel bilgi bu hangi okuldan nasıl mezun oldunuz?
Ben lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanınhahahha
Hahahah sen de alemsin valla sana da diyecek söz yok.Et bakalım tövbeni Allah kabul etsinBen lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanın ki...
ya arkadaşım ne bu şimdi özel hayatın seni ilgilendirir istediğini yaparsınBen lise çıkışlı hemşireyim. Yaptığım kesinlikle doğru değil, tövbemi edip hayatima çeki düzen vereceğim... Bir anlık gafletti... Vicdanım yeterince beni rahatsız ediyor inanın ki...
Ne yaşıyorsunuz mesela?Birkaç kişi hariç o kadar kırıcısınız ki... Yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim... Tavsiye verenlere de. Fakat kınayıp, tiye alanlara, dalga geçip, üslubunu bozanlara hakkım haram olsun... Siz benim ne şartlar altında neler yaşadığımı, neden bu durumu yaşadığımı ve 15 yaşında bir ergen gibi neden elim ayağıma dolaştığını nasıl bileceksiniz ki? Çok kırıcısınız... Çok..
5 yaşındaki sayın W winnithepuu arkadşaımızın cümlelerini okuyoruz arkadaşlar bi sn. Evet konuşun.Ahahha ya siz çok saçma birisiniz benim cümlelerimle beni vurmaya çalışıyorsunuz filan komik misiniz? Kız gelecekteki eşinden bahsetmemiş bileBakireyim diye kimseyi de kandırmıyor bir sakin olun.Aman ana kuzusu erkek kardeşiniz varsa uzak dursun bu kızcağızdan zira kandırılmış olabilir hahhaha He hemşireyim de dememiş onu siz varsaymışsınız.Polistir belki nöbetleri olabiliyor ya ya da ne bileyim güvenlik görevlileri var bilemiyorum şuan ama ortada ne bakireyim diye onu bunu kandıran biri var ne de hemşireyim diyen.Okuduğunu anlama dersinden kalan 1-A sınıfından Narcissa Black
YaniTüm gece boyunca kanama durumunu takip edebildim...
Yaa surtunsunler yeterki zara zarar gelmesin5 yaşındaki sayın W winnithepuu arkadşaımızın cümlelerini okuyoruz arkadaşlar bi sn. Evet konuşun.
Hanımefendi hemşireymiş, bana laf yetiştireceğinize açıp bir bakın bir zahmet. Yazış tarzına bakılırsa gayet isteyerek yaşamış ilişkiyi, her şeyi yapıp aman bakireliğime zarar gelmesin diye düşünen insanları kandırılmış, saf masum görüyorsanız bu sizin sorununuz. Ayrıca üslubunuzda herşeyi gösteriyor, bir zahmet benimle böyle arkadaşmış gibi konuşmayın. Gözardı ediyorum, sizin iğrenç ithamlarınızı ve imalarınızı okumak gözlerimi kanatıyor. Ayrıca konuşmalarınız gerçekten anasınıfı düzeyi. Saçma olanında kimin olduğu şu zihniyetinizden belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?