Hanımlar lütfen yadırgamadan bana yardımcı olun..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz.

Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz
Bir anlık korku ile yazdım, şifremi unutmuştum direkt kopyala yapıştır yaptım... Dediğim gibi o an sıcağı sıcağına her ihtimal mantıklı geldi. Şimdi ben de uzaktan okuyan birisi olarak, cahillikten başka bir şey diyemem. Yorumlarınız için teşekkür ederim
Uzaktan okuyan birisi olarak dediklerinizde haklısınız. Fakat olaya sıcağı sıcağına mantık çerçevesinde bakamadım...

Vay anasini arkadas. Sevisip sevisip bir de hala bekaretimi mi kaybettim simdi demiyorlar mi. Hee hee hala bakiresin Merak etme, kimsenin eli elime degmedi diye kandirilacak cok insan var.

1 günde gebelik oluşabilecegini sanacak bilgisizlikte bir hemşireysen istifa etmelisin.
Ben senin gibi bir hemşireye ateş bile ölçtürmem.
sanki hiç şehir görmemiş 15 yaşında bunları yaşayan ve korkan bir kız yazıyor pessssss

Okuduğunu anlayamıyorsa demek

Çok çelişkili bir bağyan zaten.
Hem bizim konu sahibinin ilişki yaşamasını eleştirdiğimizi sanıp "böyle şeyler çok normal yeaa" diyor hem de "eleştirenler de çok tecrübelidir ehehe" diyerek kendince laf sokuyor. Madem normal neden bunu laf sokma malzemesi olarak kullanıyorsun?
Savunduğu şeyi içine sindirememiş, kafa bi o tarafa bir diğer tarafa kayıp duruyor herhalde.

Ayrıca tecrübeliyim evet. Sefam olsun
Hiçbir kadına da "ooh epey tecrübelisin herhalde hohaha" diye laf sokmak aklıma gelmez. Zihniyet meselesi.

Saçma saçma konusuyor ve o kadar da yorum yapılıyor

Zaten bir arkadaş da fark etti bunu..
Kendinizi bundan sonra daha iyi koruyun. Tek olabilecek hamilelik degil. HPV var HIV var baska kac tane hastalik olabilir. Korunma tek sizin düsüneceginiz birsey degil. Yukardada bir arkadas yazmis karsi taraf da düsünsün biraz. Ve en önemlisi: Kendinizi hazir hissetmediginiz ve aslinda istemediginiz hic birseye mecbur hissetmeyin!

sanki hiç şehir görmemiş 15 yaşında bunları yaşayan ve korkan bir kız yazıyor pessssss
Konuyu okuyamadim, silmiş. Yorumlardan anladigim kadariyla iliskiden sonraki gun test yapmis ve hemşireymiş. Bunu bilmek için hemşire olmaya, deneyimli olmaya falan gerek yok ki. Ortaokulda fen bilgisinde ogrettiler bunlari. Lisede sağlık bilgisinde ogrettiler. Gecikince test yapmak gibi detaylari insan sonradan ogreniyor tamam ama 1 gun sonra bebek olmayacagini ergen cocuklara sorsan bilir.

Yukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Ben hemşire olmadığına sevindim şahsım adına

Egon tatmin oldu mu peki dicem ama olamadı sanırım, itiraf ettiğine göre.

Kardeş kafa bulmak için açmışsın besbelli yeter gayrı haydi geç oldu meşgul etme insanları.
Hamile değilsin tamam haydi.
Bakiresin de diyeyim gönlün olsun. Hadi artık iyi geceler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…