- 17 Ocak 2021
- 48
- -35
- 1
- 25
- Konu Sahibi Cranberrries
-
Ya burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz.
Bir anlık korku ile yazdım, şifremi unutmuştum direkt kopyala yapıştır yaptım... Dediğim gibi o an sıcağı sıcağına her ihtimal mantıklı geldi. Şimdi ben de uzaktan okuyan birisi olarak, cahillikten başka bir şey diyemem. Yorumlarınız için teşekkür ederimYa burda sizin nefsinize laf edilmiyor burda sizin bu kadar bilinçsiz olmanıza laf ediyoruz
Uzaktan okuyan birisi olarak dediklerinizde haklısınız. Fakat olaya sıcağı sıcağına mantık çerçevesinde bakamadım...Ya kadın ilişkiden yazıyla bir rakamla 1 gün sonra test yapmış. Ne desinler bekliyorsunuz? Hemşireymiş kendisi. Sağlık çalışanı. Kinayeli yorum yapanlara karşı olan tespitiniz de sizde kalsın. Böyle bir ilişkinin sonucunu tecrübe etmeden bilecek kadar akıl sağlığı yerinde bilinçli kadınlarımız var diye ben seviniyorum.
sanki hiç şehir görmemiş 15 yaşında bunları yaşayan ve korkan bir kız yazıyor pessssss1 günde gebelik oluşabilecegini sanacak bilgisizlikte bir hemşireysen istifa etmelisin.
Ben senin gibi bir hemşireye ateş bile ölçtürmem.
Ama niye kırıyosuuuun1 günde gebelik oluşabilecegini sanacak bilgisizlikte bir hemşireysen istifa etmelisin.
Ben senin gibi bir hemşireye ateş bile ölçtürmem.
ego için meslek uydurmak ha?allahım şu k.k da daha neler duyacağımm.Yukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Okuduğunu anlayamıyorsa demek
Egon aşağıda yaniYukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Kendinizi bundan sonra daha iyi koruyun. Tek olabilecek hamilelik degil. HPV var HIV var baska kac tane hastalik olabilir. Korunma tek sizin düsüneceginiz birsey degil. Yukardada bir arkadas yazmis karsi taraf da düsünsün biraz. Ve en önemlisi: Kendinizi hazir hissetmediginiz ve aslinda istemediginiz hic birseye mecbur hissetmeyin!Zaten bir arkadaş da fark etti bunu..
Konuyu okuyamadim, silmiş. Yorumlardan anladigim kadariyla iliskiden sonraki gun test yapmis ve hemşireymiş. Bunu bilmek için hemşire olmaya, deneyimli olmaya falan gerek yok ki. Ortaokulda fen bilgisinde ogrettiler bunlari. Lisede sağlık bilgisinde ogrettiler. Gecikince test yapmak gibi detaylari insan sonradan ogreniyor tamam ama 1 gun sonra bebek olmayacagini ergen cocuklara sorsan bilir.sanki hiç şehir görmemiş 15 yaşında bunları yaşayan ve korkan bir kız yazıyor pessssss
Online psikologlara filan sarsan daha faydalı olur senin içinAman hanımlar ne yapayım gece gece canım sıkıldı buraya sardım
NeYukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Ben hemşire olmadığına sevindim şahsım adınaYukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
Ama sen de herşeyi yanlış yapıyosuuunAslında 2 gün sonra değil hemen ilişki sonrası yaptım
Kaç yaşındasınız?Yukarda egomu tatmin etmek için hemşireyim dedim... Hemşire değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?