HANIMLAR MEMNUN KALDIĞINIZ KADIN DOĞUM DOKTORU ÖNERİR MİSİNİZ? (İSTANBUL AVRUPA YAKASI)

duygucivelek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
24
19
3
Merhaba hanımlar. Hamile olduğumu yeni öğrendim. ilgili güler yüzlü beni rahatlatıcak bi doktor istiyorum yani baştan güzel bi doktorla başlayıp hep onunla devam etmek istiyorum. sizin gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktorlar var mı? yazarsanız çok memnun olurum.

Merhaba hanımlar. Hamile olduğumu yeni öğrendim. ilgili güler yüzlü beni rahatlatıcak bi doktor istiyorum yani baştan güzel bi doktorla başlayıp hep onunla devam etmek istiyorum. sizin gittiğiniz ve memnun kaldığınız doktorlar var mı? yazarsanız çok memnun olurum.
Bir arkadaşım bahcelievlerde metrocity de kliniği olan Ali Osman Koyuncuoğlundan çok memnun, hatta doktor baya ünlü Esra Erol da programında kendisine zaman zaman yer veriyor bir bak istersen

Olası semtleri de yazarsanız daha çok bilgi veren çıkar.

Gürkan Gürsoy, şişli kolan hastanesinde.ilgili ve güler yüzlü deyince direkt aklıma o geliyor.çok ilgili ve pozitif,araştırma başkasını hiç direkt bi git görün derim:))

Back
X