O ne demek cnm başka şimdi dur biraz araştırayim.Bizmadan uyumak yok bu geceKısa devre yaptir ...hımmmm nasil yaptirilir bilmiyom ama
Elektrikli süpürgenin içindeki tozları arkadaki delilerden içine koy hemen değil ama gün gün bozulmaya başlar dedi kardeşim daha sonra tamir olsa bile sürekli arıza çıkarırmış canım başkada anlamayacağı bişe yapamazsın sanırım :)Cnm ya ilaç gibi geldi valla .Ama Tamirci arkadaşı var zaten akla ilk ben gelirim.Yok mu başka bir yolu sinsi sinsi
O zaman anlaşılmaz mı açtığım ayy elime yüzü ne bulastir masam iyidir .Bakın planım var içini açın içinde kart olacak bozmadan o kartı çıkartın .
İstese de istemese de bozulmuş gibi olur zaten . sonra bana satarsınız
Cihaz kendini calistirmak icin zorlarsa, elektrik devreleriyle cihaz alev alir.Ev demi yanar nedeni peki
Y yanliz72 esime sordum, su dokmesin evini yakabilir dedi.
Esi gelince isten onun oynadigini gorsun kalkmasin. Sorunca yemek nerde falan diye?
Gta daki karakteri icin onu mu doyurayim seni mi desin. Oyun sirasi artik bende desin, dedi.
Gta oynamadigim icin tam bilmiyorum ama yemek yeme vs etaplari varmis.
O zaman azaltir belki.
O zaman anlaşılmaz mı açtığım ayy elime yüzü ne bulastir masam iyidir .
TM cnm şimdi yatak odasında uyuyor bugün internet paketi bitti diye yarın yapacağm kaç günde bozulur.pekiElektrikli süpürgenin içindeki tozları arkadaki delilerden içine koy hemen değil ama gün gün bozulmaya başlar dedi kardeşim daha sonra tamir olsa bile sürekli arıza çıkarırmış canım başkada anlamayacağı bişe yapamazsın sanırım :)
Elektrikli süpürgenin içindeki tozları arkadaki delilerden içine koy hemen değil ama gün gün bozulmaya başlar dedi kardeşim daha sonra tamir olsa bile sürekli arıza çıkarırmış canım başkada anlamayacağı bişe yapamazsın sanırım :)
Çok gıcık sin kuzum ya sanırım sende oynuyor sin.Eminim sen birşeyler söyler Sun bozmam konuşundaBen kendi çıkarlarım doğrultusunda önerdim .
Tamire götürürse kartın çıktığı belli olur
Yani tavsiye etmem
Cnm oyun oynamaya yaşı geçti artık da .Ruh hastası oldular.Benle oynasınBen eşime çok söylendim hep aynı tur cevaplar elin adamları gibi disardami takilim kahve köşe lerindemi otyralim evden işe işten eve bırak biraz da oyun oynayayam yanındayım daha ne istiyorsun vs vs baktım olmuyor artık pes de karşılıklı kapisiyoruz
Ayy aynen valla zaten ne olsa benden bilir.Esinize sorar mısınız başka bir yolu yok mu GTA oynuyor dersinizCihaz kendini calistirmak icin zorlarsa, elektrik devreleriyle cihaz alev alir.
Hemen mudahale edilmezse evde yanar dedi. Sulu is yapmayin, sizden baska kimse yoksa evde faili mechul olmaz.
Çok gıcık sin kuzum ya sanırım sende oynuyor sin.Eminim sen birşeyler söyler Sun bozmam konuşunda
Vala onu net bilmiyorum ama çok sürmez denemekten ne çıkar en kötü tamir ettirir ama senin yaptığın belli olmaz yinede şüphelenirse delimiyim ben bunu yapcak dersin :))TM cnm şimdi yatak odasında uyuyor bugün internet paketi bitti diye yarın yapacağm kaç günde bozulur.peki
Alması zaman alır yani hemen alamaz.Alsa gene bozarim.Oda nefret ederBence bu bir çözüm degil. Bunu bozsan yenisini alamaz mi?
Evet ya nasıl bozacam ne yapmalıyım bende n bilmemesi gerekKiz gta 5 mi oynuyor seninki :) hele orda deli bi adam var adı trever bizim evden biri olmuştu o oyun bizde bitene kadar
Aynen deli Leer bile böyle yapmaz kocisim çok üzüldüm.Yenisini al ama hepsi çakma dicem çok iyi rol yaparım bu arada göremedim duymadım bilmiyorumVala onu net bilmiyorum ama çok sürmez denemekten ne çıkar en kötü tamir ettirir ama senin yaptığın belli olmaz yinede şüphelenirse delimiyim ben bunu yapcak dersin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?