Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Cnm ya ilaç gibi geldi valla .Ama Tamirci arkadaşı var zaten akla ilk ben gelirim.Yok mu başka bir yolu sinsi sinsi
Elektrikli süpürgenin içindeki tozları arkadaki delilerden içine koy hemen değil ama gün gün bozulmaya başlar dedi kardeşim daha sonra tamir olsa bile sürekli arıza çıkarırmış canım başkada anlamayacağı bişe yapamazsın sanırım :)

haha çok güldüm buna hangini doyursun yani dimi

TM cnm şimdi yatak odasında uyuyor bugün internet paketi bitti diye yarın yapacağm kaç günde bozulur.peki

Cnm oyun oynamaya yaşı geçti artık da .Ruh hastası oldular.Benle oynasın

Cihaz kendini calistirmak icin zorlarsa, elektrik devreleriyle cihaz alev alir.
Hemen mudahale edilmezse evde yanar dedi. Sulu is yapmayin, sizden baska kimse yoksa evde faili mechul olmaz.
Ayy aynen valla zaten ne olsa benden bilir.Esinize sorar mısınız başka bir yolu yok mu GTA oynuyor dersiniz

Çok gıcık sin kuzum ya sanırım sende oynuyor sin.Eminim sen birşeyler söyler Sun bozmam konuşunda

Kuzenimle pes atmışlığım var
Çok kötü bir oyuncuyum hahaha
Ama benim için bazı kuralları bozuyorduk .
Mesela O benim kaleme 8 tane gol atmayı başarırsa yenmiş sayılıyordu .
İşin ucuna koyduğumuz küçük iddialar oyunu çok ayrı güzel yapıyordu
Bak şimdi kuzenimi özledim
Bence sende öğren anlamazsan sen oyundan soğur yada kuzim gibi çözümler bulur
Öğrenirsen zaten aşırı zevkli . Birde en az 500 liranın kanına girmek var çok acı

TM cnm şimdi yatak odasında uyuyor bugün internet paketi bitti diye yarın yapacağm kaç günde bozulur.peki
Vala onu net bilmiyorum ama çok sürmez denemekten ne çıkar en kötü tamir ettirir ama senin yaptığın belli olmaz yinede şüphelenirse delimiyim ben bunu yapcak dersin :))

Vala onu net bilmiyorum ama çok sürmez denemekten ne çıkar en kötü tamir ettirir ama senin yaptığın belli olmaz yinede şüphelenirse delimiyim ben bunu yapcak dersin :))
Aynen deli Leer bile böyle yapmaz kocisim çok üzüldüm.Yenisini al ama hepsi çakma dicem çok iyi rol yaparım bu arada göremedim duymadım bilmiyorum

Valla yenisini alır gelir, daha fena olur...
Sınırlamalar koymaya çalışın, ciddi şekilde konuşmayı deneyin. Sonumuz oyun yüzünden olmasın deyin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…