Aman aman uzak dursun Sosyal yaşamak gezmektozmak varken daha yas23 bu yaşta evde oturup sabaha kadar oyun oynamak istemiyorum.
Kuzenimle pes atmışlığım var
Çok kötü bir oyuncuyumhahaha
Ama benim için bazı kuralları bozuyorduk .
Mesela O benim kaleme 8 tane gol atmayı başarırsa yenmiş sayılıyordu .
İşin ucuna koyduğumuz küçük iddialar oyunu çok ayrı güzel yapıyordu
Bak şimdi kuzenimi özledim
Bence sende öğren anlamazsan sen oyundan soğur yada kuzim gibi çözümler bulur
Öğrenirsen zaten aşırı zevkli . Birde en az 500 liranın kanına girmek var çok acı
Eşim uyumuyor olsa sorardi.m kesin bilir yılların oyuncusu :) ama bayaaa sağlam meret yanlız şöyle bise diyim ps 3 netw baglaniyormu baglanmiyorsa büyük ihtimal kırıktır fabrika ayarlarına dön bütün oyunlar silinir ps orjinale döner Playstation sitesi dışında oyun alamaz ordada çok pahalı kiymaz herhalde biboyuna 200 300 lira :)Evet ya nasıl bozacam ne yapmalıyım bende n bilmemesi gerek
Aynen :)) ben küçükken babamda atari mi ne vardı kasetli oyun annem çok kızıyordu sonra annem bana üstüne çay dök yanlışlıkla gibi yap demişti küçük olduğum için babam bana kızmadı ama çok üzülmüştü annemde kurtulmuştu o geldi aklıma :)))Aynen deli Leer bile böyle yapmaz kocisim çok üzüldüm.Yenisini al ama hepsi çakma dicem çok iyi rol yaparım bu arada göremedim duymadım bilmiyorum
Az once baska bir sey sordum, gol yedi.Ayy aynen valla zaten ne olsa benden bilir.Esinize sorar mısınız başka bir yolu yok mu GTA oynuyor dersiniz
Aman Allahım nasıl dayanıyor sunuz .SizAz once baska bir sey sordum, gol yedi.
Benim yuzumden kaybediyormusBirazdan soracagim.
Evet kırdır di esimEşim uyumuyor olsa sorardi.m kesin bilir yılların oyuncusu :) ama bayaaa sağlam meret yanlız şöyle bise diyim ps 3 netw baglaniyormu baglanmiyorsa büyük ihtimal kırıktır fabrika ayarlarına dön bütün oyunlar silinir ps orjinale döner Playstation sitesi dışında oyun alamaz ordada çok pahalı kiymaz herhalde biboyuna 200 300 lira :)
bana pek mantikli gelmedi. Bagimli diyorsunuz, yenisini almak icin her yolu dener bagimli. Nefret ettigi sonunda siz olmayin da...Alması zaman alır yani hemen alamaz.Alsa gene bozarim.Oda nefret eder
Ben olduğu mı anlamayacak ki.bana pek mantikli gelmedi. Bagimli diyorsunuz, yenisini almak icin her yolu dener bagimli. Nefret ettigi sonunda siz olmayin da...
Maddi durumu muz pek iyi değil bu aralar bu ay bekler almak icinbana pek mantikli gelmedi. Bagimli diyorsunuz, yenisini almak icin her yolu dener bagimli. Nefret ettigi sonunda siz olmayin da...
Yillarin gamer' i vazgecirmek mumkun degil, diyorum madem bu kadar profesyonel oynuyorsun, bari para kazan degil mi ama.Aman Allahım nasıl dayanıyor sunuz .Siz
Alsın onu da bozcam.Sonra da kayna namı arayıp oğlun tüm parasını oyunlara veriyor dicem.Bu arada kendi ailesi bile rahatsız ondan
Cnm eşimin oynadı gi tek oyun GTA başka oyunlar da var ama asla oynamaz bu yolu da denedim.Satma konusu gelirsek . Bunun için baba Sina kendi öz babasına bağırıp çağıran bağımlı bir esim var sizin eşiniz gibi değil yaniYapmayın allah aşkınıza ya sizde katılın ona nolcak 2 kişilik online oyunlar var ya da sıra sıra oynarsınız ben eşime parasına hiç bakmadım hediye olarak ps4 almıştım. Oynadık oynadık zamanla kendisi dedi aşkım satalım diye. Bozmak yerine satmaya uğraşın hatta bi şekilde.
Yapıyor bu tane kol 200 lira .Modları paralı aylık veriyor.Evde internet daha ne olsunYillarin gamer' i vazgecirmek mumkun degil, diyorum madem bu kadar profesyonel oynuyorsun, bari para kazan degil mi ama.
Varimiz yogumuz, oyunlara, yeni monitor, yeni klavye, yeni mouse, yeni kulaklik en son ne cikarsa bizde.
Ayyy anlatinca bile ates basti.
En azindan esiniz oyun icinde para odemeli seyler yapmiyor. Sukur sebebiniz olsun.
Cnm benim gerçekten eşim normal değil .Oyna ama herşeyin bu olmasın.7 ,24 oynuyor.O kadar bozulmaya şüphelenir en sonunda bence...
Üste çıkmaya çok meraklı, inatçı biri değilse cinnet geçirmek işe yarayabilir belki, gerçekten bıkmış der bir durup ben napmışım falan der
Ne yapcm bende internet i bozarim.Off kafam çok karışıkCnm benim gerçekten eşim normal değil .Oyna ama herşeyin bu olmasın.7 ,24 oynuyor.
Aman aman uzak dursun Sosyal yaşamak gezmektozmak varken daha yas23 bu yaşta evde oturup sabaha kadar oyun oynamak istemiyorum.
Her gece kavga ediyorum cinnet geçiriyor um boş gene aynı madem öyle bende bozup rahat Rahat uyucam .Oda sabaha kadar Tamir etmek için uğraş sin dursunO kadar bozulmaya şüphelenir en sonunda bence...
Üste çıkmaya çok meraklı, inatçı biri değilse cinnet geçirmek işe yarayabilir belki, gerçekten bıkmış der bir durup ben napmışım falan der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?