Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Aman aman uzak dursun Sosyal yaşamak gezmektozmak varken daha yas23 bu yaşta evde oturup sabaha kadar oyun oynamak istemiyorum.

Evet ya nasıl bozacam ne yapmalıyım bende n bilmemesi gerek
Eşim uyumuyor olsa sorardi.m kesin bilir yılların oyuncusu :) ama bayaaa sağlam meret yanlız şöyle bise diyim ps 3 netw baglaniyormu baglanmiyorsa büyük ihtimal kırıktır fabrika ayarlarına dön bütün oyunlar silinir ps orjinale döner Playstation sitesi dışında oyun alamaz ordada çok pahalı kiymaz herhalde biboyuna 200 300 lira :)

Aynen deli Leer bile böyle yapmaz kocisim çok üzüldüm.Yenisini al ama hepsi çakma dicem çok iyi rol yaparım bu arada göremedim duymadım bilmiyorum
Aynen :)) ben küçükken babamda atari mi ne vardı kasetli oyun annem çok kızıyordu sonra annem bana üstüne çay dök yanlışlıkla gibi yap demişti küçük olduğum için babam bana kızmadı ama çok üzülmüştü annemde kurtulmuştu o geldi aklıma :)))

Evet kırdır di esim

Yapmayın allah aşkınıza ya sizde katılın ona nolcak 2 kişilik online oyunlar var ya da sıra sıra oynarsınız ben eşime parasına hiç bakmadım hediye olarak ps4 almıştım. Oynadık oynadık zamanla kendisi dedi aşkım satalım diye. Bozmak yerine satmaya uğraşın hatta bi şekilde.

Aman Allahım nasıl dayanıyor sunuz .Siz
Yillarin gamer' i vazgecirmek mumkun degil, diyorum madem bu kadar profesyonel oynuyorsun, bari para kazan degil mi ama.
Varimiz yogumuz, oyunlara, yeni monitor, yeni klavye, yeni mouse, yeni kulaklik en son ne cikarsa bizde.
Ayyy anlatinca bile ates basti.
En azindan esiniz oyun icinde para odemeli seyler yapmiyor. Sukur sebebiniz olsun.

Alsın onu da bozcam.Sonra da kayna namı arayıp oğlun tüm parasını oyunlara veriyor dicem.Bu arada kendi ailesi bile rahatsız ondan

O kadar bozulmaya şüphelenir en sonunda bence...
Üste çıkmaya çok meraklı, inatçı biri değilse cinnet geçirmek işe yarayabilir belki, gerçekten bıkmış der bir durup ben napmışım falan der

Cnm eşimin oynadı gi tek oyun GTA başka oyunlar da var ama asla oynamaz bu yolu da denedim.Satma konusu gelirsek . Bunun için baba Sina kendi öz babasına bağırıp çağıran bağımlı bir esim var sizin eşiniz gibi değil yani

Yapıyor bu tane kol 200 lira .Modları paralı aylık veriyor.Evde internet daha ne olsun

Üste çıkmaya çok meraklı, inatçı biri değilse cinnet geçirmek işe yarayabilir belki, gerçekten bıkmış der bir durup ben napmışım falan der
Cnm benim gerçekten eşim normal değil .Oyna ama herşeyin bu olmasın.7 ,24 oynuyor.

Aman aman uzak dursun Sosyal yaşamak gezmektozmak varken daha yas23 bu yaşta evde oturup sabaha kadar oyun oynamak istemiyorum.

Beni birazdan burada evli değilsin ne biliyorsun vs diye taş atmaya çalışacaklar ama yazacağım yine de
Adam evde oturuyor , yarın kahve kahve gezse , o maçtan bu maça gitse daha mı iyi ?
Eğri oturalım doğru konuşalım . Gta yı bırakınca senin dizinin dibinde mi oturacak ?
Amaç onu yatağa çekmekse gta yı bozmadan da yapabilirsin bence .
Hatta aynı anda oyuna oturunca farklı fanteziler bile geliştirebilirsin bu konu da . ( hani hayal gücü )

Bu bağımlılığı da kullana bilirsin .
Al konsolu sakla şuraya gideceğiz önce bunu yapacağız de sonra konsolu ona ver .
( tabii bunu söylemenin bir adabı var )
Hem ona bağımlı olduğunu gösterirsen tedavi olması daha doğru olur . Bu yapacağın şey onun özel alanına ihlal gibi geliyor ya bilmiyorum . Ben küçükken babamla 1 tane bu ps gibi marionun vardı ondan kırmıştık .
Ben çok üzülmüştüm . Yapmayın böyle şeyler

Her gece kavga ediyorum cinnet geçiriyor um boş gene aynı madem öyle bende bozup rahat Rahat uyucam .Oda sabaha kadar Tamir etmek için uğraş sin dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…