Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Yapıyor bu tane kol 200 lira .Modları paralı aylık veriyor.Evde internet daha ne olsun
Esime sordum ben online oynamadim, esi online oynuyorsa silah falan satin aliyordur dedi.
Yani tek hobisiyse bence ellemeyin, sizde kendinize bir seyler edinin.
Az once sorduguma cevap alabilmem icin macin devre arasini beklemem gerekti. -Dusunun yani-

Mrb cnm evet evli olmadığın için pek bilgi sahibi olmaya bilirsin.Dediklerinin hepsi mı yaptım.Ayni değişen hiçbir şey yok.Cnm hasta olmadan onu kurtarmak istiyorum

Cnm benim gerçekten eşim normal değil .Oyna ama herşeyin bu olmasın.7 ,24 oynuyor.

Bozmanın çözüm olacağını çok düşünmüyorum ben bu yüzden, ki dediğim gibi anlayabilir çok sık bozulduğunda..
İkna etmek için uğraşmak lazım bir şekilde bunun yanlış olduğuna dair...
Umarım vazgeçer...

TM cnm benim yüzüm den zor duruma düşme çok sağol cnm ama ben boz masa karar liyim

Bizde gta serilerini bitirdik o zaman ev işlerini yapmayıp isteklerini yerine getirmeyip sizde oyun oynayın oyuna dalmış. Gibi yapın bakalım ne tepki vericek

Mrb cnm evet evli olmadığın için pek bilgi sahibi olmaya bilirsin.Dediklerinin hepsi mı yaptım.Ayni değişen hiçbir şey yok.Cnm hasta olmadan onu kurtarmak istiyorum

Oyuncağı bozmak yerine ona bağımlı olduğunu kanıtlayıp tedavi olmasını sağlamak en mantıklısı .
Oyun ve net bağımlılığı obeziteyle yarışır düzeyde . Bağımlıysa eğer oyuncak bozup kv şikayetle geçmez
Tam tersine kalbinizi kırar iyi günler

TM cnm benim yüzüm den zor duruma düşme çok sağol cnm ama ben boz masa karar liyim
Yok zor duruma dusmem, suan ikimizde ayri dunyalardayiz.
Keske yardimci olabilseydim.
Esinin oyun oynama istegi kadar seninde oyundan sogutma istegin var, umarim ortak bir noktada bulusursunuz.

Şöyle söyleyeyim .Kayın validem. Görümcem.kayin pederim bizim eve geldiler.Baya bu yol mesafesi var yilda bir kez gelir ler Ve sabaha kadar oynuyor su .Bi dk bile otur up muhabbet etmiyor du.Sonra sabah babası kalktı eşyalarını ziyaret toplayin gidiyoruz dedi.Ve sabahın köründe gittiler kendi evlerine adam cinnet geçirdi yani gene aynı

Yok zor duruma dusmem, suan ikimizde ayri dunyalardayiz.
Keske yardimci olabilseydim.
Esinin oyun oynama istegi kadar seninde oyundan sogutma istegin var, umarim ortak bir noktada bulusursunuz.
Sağol cnm ama benim Burda kimsem yok.Tek eş um var çocuk yok .Oda benle konuşmazsa ilgilen Mez sen nasıl geçer b günler.

Çok ciddi derecede abartmış artık ya, sağlığından da olur böyle.

Kabul etmiyor ki deprem olsa umrunda olmaz . Oyun için 2 haftadır ise gitmiyor du

Çok ciddi derecede abartmış artık ya, sağlığından da olur böyle.
Sabah 5 uyuyor 8 de işe gidiyor.Aksam 8 gelir yada 7 de oynar sabah 5 kadar.Cumartesi günü akşam 7 de başlar sabah 8 kadar
1 de kalkar ertesi gün 3 e kadar sonra kalkıp işe gider.Not benle yemek yemez .Çay içme z
Sizce normal bu durum

Cnm ben um bağımlı olduğunu n farkına varsa oyunu bırakır zaten demi ama.

Kabul etmiyor ki deprem olsa umrunda olmaz . Oyun için 2 haftadır ise gitmiyor du
seninki baya fena bagimli bizimkideyas 30 yaklaşık cocukltan gelen ateri bagimlisi ama isi vs aksatmaz sunu yapalim vs desem birakir gelir seninki cok abartms

seninki baya fena bagimli bizimkideyas 30 yaklaşık cocukltan gelen ateri bagimlisi ama isi vs aksatmaz sunu yapalim vs desem birakir gelir seninki cok abartms
Yok asla gelmez çamaşır makiman geçen gün motor u yandı ev duman oldu.Gel bak dedim gelmedi oyun oynuyor du.Apartmanim için duman olunca üst kat komşum ve eşi geldi.yani düşünün artık

Hayır hiç değil tabi ki.. Tedavi falan olması lazım artık.
Ailece konuştunuz mu hiç ciddi olarak...

Sağol cnm ama benim Burda kimsem yok.Tek eş um var çocuk yok .Oda benle konuşmazsa ilgilen Mez sen nasıl geçer b günler.
Benimde esim ve onun ailesinden baska kimsem yok burda.
Onun ailesine bile ben deyince, arada bir dinler sozumu o zaman gideriz.

Zamanla bence azaltir, cok ustune dusunce iyice oyuna baglaniyorlar. Sizin onsuzda vakit gecirdiginizi gorunce hayirdir, noluyor deyip yaniniza gelir.
Esim onceden hep sey derdi, oynarken baska dunyaya gidiyorum ve rahatliyorum. Gundelik seylerden siyriliyorlar.

Bir derdi, sikintisi var mi esinin? Bunlari bir takip et. Bir el daha oynayayim diger diziyi izleyelim diyor simdi.
Onceden soyleseler saka derdim ama oluyor bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…