Esime sordum ben online oynamadim, esi online oynuyorsa silah falan satin aliyordur dedi.Yapıyor bu tane kol 200 lira .Modları paralı aylık veriyor.Evde internet daha ne olsun
Mrb cnm evet evli olmadığın için pek bilgi sahibi olmaya bilirsin.Dediklerinin hepsi mı yaptım.Ayni değişen hiçbir şey yok.Cnm hasta olmadan onu kurtarmak istiyorumBeni birazdan burada evli değilsin ne biliyorsun vs diye taş atmaya çalışacaklar ama yazacağım yine de
Adam evde oturuyor , yarın kahve kahve gezse , o maçtan bu maça gitse daha mı iyi ?
Eğri oturalım doğru konuşalım . Gta yı bırakınca senin dizinin dibinde mi oturacak ?
Amaç onu yatağa çekmekse gta yı bozmadan da yapabilirsin bence .
Hatta aynı anda oyuna oturunca farklı fanteziler bile geliştirebilirsin bu konu da . ( hani hayal gücü )
Bu bağımlılığı da kullana bilirsin .
Al konsolu sakla şuraya gideceğiz önce bunu yapacağız de sonra konsolu ona ver .
( tabii bunu söylemenin bir adabı var)
Hem ona bağımlı olduğunu gösterirsen tedavi olması daha doğru olur . Bu yapacağın şey onun özel alanına ihlal gibi geliyor ya bilmiyorum . Ben küçükken babamla 1 tane bu ps gibi marionun vardı ondan kırmıştık .
Ben çok üzülmüştüm . Yapmayın böyle şeyler
Cnm benim gerçekten eşim normal değil .Oyna ama herşeyin bu olmasın.7 ,24 oynuyor.
TM cnm benim yüzüm den zor duruma düşme çok sağol cnm ama ben boz masa karar liyimEsime sordum ben online oynamadim, esi online oynuyorsa silah falan satin aliyordur dedi.
Yani tek hobisiyse bence ellemeyin, sizde kendinize bir seyler edinin.
Az once sorduguma cevap alabilmem icin macin devre arasini beklemem gerekti. -Dusunun yani-
Cnm lütfen daha geniş anlatır mısınızEsime sordum onunde okuyucu goz var onu cizsin dedi.
Cnm eşimin oynadı gi tek oyun GTA başka oyunlar da var ama asla oynamaz bu yolu da denedim.Satma konusu gelirsek . Bunun için baba Sina kendi öz babasına bağırıp çağıran bağımlı bir esim var sizin eşiniz gibi değil yani
Mrb cnm evet evli olmadığın için pek bilgi sahibi olmaya bilirsin.Dediklerinin hepsi mı yaptım.Ayni değişen hiçbir şey yok.Cnm hasta olmadan onu kurtarmak istiyorum
Yok zor duruma dusmemTM cnm benim yüzüm den zor duruma düşme çok sağol cnm ama ben boz masa karar liyim
Şöyle söyleyeyim .Kayın validem. Görümcem.kayin pederim bizim eve geldiler.Baya bu yol mesafesi var yilda bir kez gelir ler Ve sabaha kadar oynuyor su .Bi dk bile otur up muhabbet etmiyor du.Sonra sabah babası kalktı eşyalarını ziyaret toplayin gidiyoruz dedi.Ve sabahın köründe gittiler kendi evlerine adam cinnet geçirdi yani gene aynıBozmanın çözüm olacağını çok düşünmüyorum ben bu yüzden ki dediğim gibi anlayabilir çok sık bozulduğunda..
İkna etmek için uğraşmak lazım bir şekilde bunun yanlış olduğuna dair...
Umarım vazgeçer...
Sağol cnm ama benim Burda kimsem yok.Tek eş um var çocuk yok .Oda benle konuşmazsa ilgilen Mez sen nasıl geçer b günler.Yok zor duruma dusmem, suan ikimizde ayri dunyalardayiz.
Keske yardimci olabilseydim.
Esinin oyun oynama istegi kadar seninde oyundan sogutma istegin var, umarim ortak bir noktada bulusursunuz.
Şöyle söyleyeyim .Kayın validem. Görümcem.kayin pederim bizim eve geldiler.Baya bu yol mesafesi var yilda bir kez gelir ler Ve sabaha kadar oynuyor su .Bi dk bile otur up muhabbet etmiyor du.Sonra sabah babası kalktı eşyalarını ziyaret toplayin gidiyoruz dedi.Ve sabahın köründe gittiler kendi evlerine adam cinnet geçirdi yani gene aynı
Kabul etmiyor ki deprem olsa umrunda olmaz . Oyun için 2 haftadır ise gitmiyor duOyuncağı bozmak yerine ona bağımlı olduğunu kanıtlayıp tedavi olmasını sağlamak en mantıklısı .
Oyun ve net bağımlılığı obeziteyle yarışır düzeyde . Bağımlıysa eğer oyuncak bozup kv şikayetle geçmez
Tam tersine kalbinizi kırar iyi günler
Sabah 5 uyuyor 8 de işe gidiyor.Aksam 8 gelir yada 7 de oynar sabah 5 kadar.Cumartesi günü akşam 7 de başlar sabah 8 kadarÇok ciddi derecede abartmış artık ya, sağlığından da olur böyle.
Cnm ben um bağımlı olduğunu n farkına varsa oyunu bırakır zaten demi ama.Oyuncağı bozmak yerine ona bağımlı olduğunu kanıtlayıp tedavi olmasını sağlamak en mantıklısı .
Oyun ve net bağımlılığı obeziteyle yarışır düzeyde . Bağımlıysa eğer oyuncak bozup kv şikayetle geçmez
Tam tersine kalbinizi kırar iyi günler
seninki baya fena bagimli bizimkideyas 30 yaklaşık cocukltan gelen ateri bagimlisi ama isi vs aksatmaz sunu yapalim vs desem birakir gelir seninki cok abartmsKabul etmiyor ki deprem olsa umrunda olmaz . Oyun için 2 haftadır ise gitmiyor du
Nasıl yaniBizde gta serilerini bitirdiko zaman ev işlerini yapmayıp isteklerini yerine getirmeyip sizde oyun oynayın oyuna dalmış. Gibi yapın bakalım ne tepki vericek
Yok asla gelmez çamaşır makiman geçen gün motor u yandı ev duman oldu.Gel bak dedim gelmedi oyun oynuyor du.Apartmanim için duman olunca üst kat komşum ve eşi geldi.yani düşünün artıkseninki baya fena bagimli bizimkideyas 30 yaklaşık cocukltan gelen ateri bagimlisi ama isi vs aksatmaz sunu yapalim vs desem birakir gelir seninki cok abartms
Sabah 5 uyuyor 8 de işe gidiyor.Aksam 8 gelir yada 7 de oynar sabah 5 kadar.Cumartesi günü akşam 7 de başlar sabah 8 kadar
1 de kalkar ertesi gün 3 e kadar sonra kalkıp işe gider.Not benle yemek yemez .Çay içme z
Sizce normal bu durum
Benimde esim ve onun ailesinden baska kimsem yok burda.Sağol cnm ama benim Burda kimsem yok.Tek eş um var çocuk yok .Oda benle konuşmazsa ilgilen Mez sen nasıl geçer b günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?