Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Çok tşk ederim .ilgini
Çok sağolun

Hiç bozmadım ama eşim genelde çok narin davranır ps3 e çünkü içinde çok ince kablolar mı ne varmış çabuk koparmış. Yani bozması basit bişey sanıyorum yanlışlıkşa birazcık çarp onu sen temizlik yaparken falan vur biraz

O degilde gormustum bi ara GTA baya bi edepsiz oyun ya. Oldur vur gebert polisten kac kariya kiza bilmem ne yap her turlu gercek hayatta yapamadigin seytanliklar o oyunda.

su dokebilirsn ustune canm bide sok diycem onun icini adaptör kablolarini birbirine deydir yansin fazla ısınmış dersin ama zor olur tabi en iyisi yanlislikla su dokmen

Su kolanya vb döksen silerken oldu dersin

Ay cok tatlisinizz

Yok asla gelmez çamaşır makiman geçen gün motor u yandı ev duman oldu.Gel bak dedim gelmedi oyun oynuyor du.Apartmanim için duman olunca üst kat komşum ve eşi geldi.yani düşünün artık
AaAaa
Bu kadarda olmaz.
O playstationi bozmak farz oldu.
Dedim sanki yenisini alir oturup konusmak lazim.
Ama yok
Gitsin bozuldu diye 300 tane playstation alsin, parasina acimam yine bozarim o playstationlari yine bozarim

Camdan at biri alır zaten. Ya da at çöpe hırsız girdi de. Her şeyin bir sınırı olmalı saatlerce oyun oynamak nedir ya? Beyin kalmaz insanda.

Benim esimde ps4 oynuyor ama tadinda birakiyor, hafta sonlari aksamlari 1-2 saat oynuyor.
Bazen beraber oynuyoruz mac yapiyoruz :)
Benim sevdigim oyunlari da aldi bazen ben de oynuyorum.
Sen de beraber oynamayi teklif edebilirsin

Bağımlıysa bozarsanız daha kötü olmaz mı sizcede?

O degilde gormustum bi ara GTA baya bi edepsiz oyun ya. Oldur vur gebert polisten kac kariya kiza bilmem ne yap her turlu gercek hayatta yapamadigin seytanliklar o oyunda.
Evet var onları da yaparken gördüm bu arada.Fisini çektim.Kotu yazışmalar falan da yazıyorlar.oda ayrı bir dert.Kizinca da oyunu mu kıskanıyor Sun diyor.Zaten siz anladınız ne demek istediğimi

O yokken kablolarını cıkar bır kac defa yere dusur yanı at ama dısından bellı olmasın :)

adam zaten bağımlı nereye kadar bozacaksın, sen bozacaksın o yaptıracak yada yenisini alacak, hem ps3 kaç para yazık değil mi bütçenize. bu bir çözüm değil, maddi külfet olur size. başka bir yöntem bulmalısın.

Ya şu gözünün önü de parçala diyenlere çok gülüyorum sanki kendileri yapabilirmiş gibi
Eşim bana yapsa öyle birşey alır kalan parçaları kafasında kırarım gözüne sokarım net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…