Çok tşk ederim .ilginiSigara bağımlılarını düşün .
Bağımlılık kolay kolay anlayabileceğimiz bir şey değil .
Uzman yardımı gerekli . Durum dediğin kadar vahimse senin uygulayacağın bir kaç politika çözmez bence
Evet felaket tellalı gibi konuştum ama durum bu yani .
Ben sen ilgi istediğin için böyle yollar arıyorsun sandım .
http://www.haber7.com/yazarlar/mehtap-kayaoglu/1345841-internet-bagimlisi-kocalar-icin-oneriler
Şu yazı belki işine yaraya bilir . Doktora götürmeyeceksen eğer .
Yine posta gazetesinin bu konuyla alakalı çok önemli bir yazısı var
http://www.dhs.de/fileadmin/user_upload/pdf/Broschueren/Ein_Angebot_an_alle_tuerkisch.pdf
Sizinkisi patolojik medya katagorisine giriyor . Okumanızı tavsiye ederim . Hatta ilk bunu okuyun .
Çok sağolunSigara bağımlılarını düşün .
Bağımlılık kolay kolay anlayabileceğimiz bir şey değil .
Uzman yardımı gerekli . Durum dediğin kadar vahimse senin uygulayacağın bir kaç politika çözmez bence
Evet felaket tellalı gibi konuştum ama durum bu yani .
Ben sen ilgi istediğin için böyle yollar arıyorsun sandım .
http://www.haber7.com/yazarlar/mehtap-kayaoglu/1345841-internet-bagimlisi-kocalar-icin-oneriler
Şu yazı belki işine yaraya bilir . Doktora götürmeyeceksen eğer .
Yine posta gazetesinin bu konuyla alakalı çok önemli bir yazısı var
http://www.dhs.de/fileadmin/user_upload/pdf/Broschueren/Ein_Angebot_an_alle_tuerkisch.pdf
Sizinkisi patolojik medya katagorisine giriyor . Okumanızı tavsiye ederim . Hatta ilk bunu okuyun .
Mrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler
su dokebilirsn ustune canm bide sok diycem onun icini adaptör kablolarini birbirine deydir yansin fazla ısınmış dersin ama zor olur tabi en iyisi yanlislikla su dokmenMrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler
Nasıl yani
Su kolanya vb döksen silerken oldu dersinMrb herkese iyi geceler.Arkadaslar bu çok acımasızca olacak ama başka çarem kalmadı .Eşim PS3 online oyun oynuyor.Ama bağımlı hasta oldu ruh gibi.Gece gündüz oynuyor tam bir yıl oldu .Çok saçma gelebilir ama aynı evde iki yabancı gibi olduk.esimi çok seviyorum . Böyle bi sebebten dolayı aramız kötü .Karar verdim cihazı bozmaya o aldıkça Tamir ettikçe bozacam.Ama nasıl bozulur bilmiyorum hiç anlamam varsa eşi bağımlı cihazı Bozan Bilgi sahibi lütfen yorum yazın.Boyle devam ederse eşim ruh hastasi olcak bende mutsuz biri olacam Okuyanlar ve yorum yapan herkese TSK ediyorum iyiki varsınız hayırlı geceler
Ne güldüm yaAAYanlışlıkla su dök
Elektrikli süpürgenin içindeki tozları arkadaki delilerden içine koy hemen değil ama gün gün bozulmaya başlar dedi kardeşim daha sonra tamir olsa bile sürekli arıza çıkarırmış canım başkada anlamayacağı bişe yapamazsın sanırım :)
AaAaaYok asla gelmez çamaşır makiman geçen gün motor u yandı ev duman oldu.Gel bak dedim gelmedi oyun oynuyor du.Apartmanim için duman olunca üst kat komşum ve eşi geldi.yani düşünün artık
Evet var onları da yaparken gördüm bu arada.Fisini çektim.Kotu yazışmalar falan da yazıyorlar.oda ayrı bir dert.Kizinca da oyunu mu kıskanıyor Sun diyor.Zaten siz anladınız ne demek istediğimiO degilde gormustum bi ara GTA baya bi edepsiz oyun ya. Oldur vur gebert polisten kac kariya kiza bilmem ne yap her turlu gercek hayatta yapamadigin seytanliklar o oyunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?