Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Mrb hayır kabul etmez.Oyun için ekmek arası yiyor.disari çıkmaz.kabul etmiyor bağımlı ligini ama dayanamiy um artık

Mala zarar gelsin çana gelmesin hanımefendi.

Mrb hayır kabul etmez.Oyun için ekmek arası yiyor.disari çıkmaz.kabul etmiyor bağımlı ligini ama dayanamiy um artık
Allah aşkına bigün o oyuna başladığında evden çıkın gidin ne zaman farkedicek. belki kanıtlarsın onada bağımlı olduğunu.

Yada gazozuna ilaç katın uyusun

Ne diyumki seninki asiri derecede sanki çocukluğunda hiç oyuncağı olmamış yılların acısını çıkarıyor gibi oynasinda sanada zaman ayirsn hele ise gitmemek ne ya oyun karnını doyuracak sani

Ya çoğu yoruma güldüm aslında da şöyle bir acı gerçek var maalesef eşiniz bağımlı. Yani siz bunu bozsanız da yeni bir ps alma olasılığı var. Bununla işi bitirebileceğinizi sanmıyorum. Alamasa bile dışarı çıkıp dışarıda oynayabilir. Durum konsolu bozmaktan daha ciddi göründü bana buradan.

Hayırlı olsun çanınız ne diyeyim

Esas konuya dönersek

-Günlük çözümlerle böyle meseleler çözülmez.

-Canınıza zarar geleceği falan yok sadece ilgi istiyorsunuz bu.

-Bir gün eşiniz de çok sevdiğiniz bir eşyanıza zarar verirse o zaman da böyle dersiniz umarım.

Eşimin yaptığı iş ağır masa başında iş yapmıyor.Gunde iki üç saatlik uyku ile gidip araba altına girip Tamir ediyor arabaları.Allah korusun başına da birşey gelir.hasta da olur.Maddiyata gelirsek eşim sağlıklı olsun da varsın bu iki cihaz bozulsun.Ayrica buradaki yorumlar da gayet güzel iyiki de konu acmisim diyorum.kimse eşimin malına Burda zarar vermiyor.

Bu mesaj neden bu kadar uzun

Ne diyumki seninki asiri derecede sanki çocukluğunda hiç oyuncağı olmamış yılların acısını çıkarıyor gibi oynasinda sanada zaman ayirsn hele ise gitmemek ne ya oyun karnını doyuracak sani
Beyefendi birde duygu sömürüsü yapıyı.ben çocukken çalışıyor dum baba oyna mama izin vermiyor du . Pazar günler i bı tek oynuyor mus çocukken.yasi 27 bu arada eşimin

Tamam o oyuna başlarken mı yapayım sizce çözüm olur mu

Eşim çok inatçı görse bile gene aynı devam eder.gecen gün komşum görmüş beni tek odada sordu esin yok mı diye var dedim.Nerde diye sorunca oyun oynuyor dedim.Bu kadar da olmaz dedi yani . Eşimin anormal bir durum.oyun olmazsa mutsuz mus . Oyun oynarken mutlu oluyor mus.Birde isi duygusalliga bağlı yor.Beni seviyor san üstume gelmez bırak oyna yim diyor

Nasıl davranayim.pki

Ozaman kökten çözüm adamı bırak. Böyle hayatmı olur. Ya kendine çeki düzen ver yada ben gidiyorum diceksinz. Bulunmaz hint kumaşı değil ya!

Cnm ben um bağımlı olduğunu n farkına varsa oyunu bırakır zaten demi ama.

Sigara bağımlılarını düşün .
Bağımlılık kolay kolay anlayabileceğimiz bir şey değil .
Uzman yardımı gerekli . Durum dediğin kadar vahimse senin uygulayacağın bir kaç politika çözmez bence
Evet felaket tellalı gibi konuştum ama durum bu yani .
Ben sen ilgi istediğin için böyle yollar arıyorsun sandım .
http://www.haber7.com/yazarlar/mehtap-kayaoglu/1345841-internet-bagimlisi-kocalar-icin-oneriler

Şu yazı belki işine yaraya bilir . Doktora götürmeyeceksen eğer .
Yine posta gazetesinin bu konuyla alakalı çok önemli bir yazısı var

http://www.dhs.de/fileadmin/user_upload/pdf/Broschueren/Ein_Angebot_an_alle_tuerkisch.pdf

Sizinkisi patolojik medya katagorisine giriyor . Okumanızı tavsiye ederim . Hatta ilk bunu okuyun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…