Mrb hayır kabul etmez.Oyun için ekmek arası yiyor.disari çıkmaz.kabul etmiyor bağımlı ligini ama dayanamiy um artıkTeknoloji bağımlılığı (yada sosyal medya tam hatırlamıyorum) adı altında bazı hastaneler tedavi için muayenehane açmışlar hanerlerde görmüştüm.
Nasıl sigara içki vs bağımlılık yapan hastalık olarak nitelendirilip tedavi ediliyorsa buda öyle tedavi edilmeli diyordu doktor..
Bulun bi doktor istediğin kadar oyna ama benimle haftada 1-2 oraya gidiceksin tek şartım bu de.
Kabul etmez mi sence?
Mala zarar gelsin çana gelmesin hanımefendi.Siz ciddi misiniz ya?
Baya baya gelip de insanlar da akıl vermişler!?
Yemin ediyorum konu koca-ilgi olunca birçoğunuzun hiçbir şeye saygısı kalmıyor.
Bir insanın eşinin malına zarar vermek istemesi bir de bunu planlaması!?
Hayır bunu çözmenin yolu bu mu yani?
Her şeyi geçtim, bu geçici bir çözüm.
Kalkar gider oyun oynanacak kafeler var orada oynar.
Ben olsam öyle yaparım yani, sonra hadi soksun sokabiliyorsa beni eve bakalım.
Allah aşkına bigün o oyuna başladığında evden çıkın gidin ne zaman farkedicek. belki kanıtlarsın onada bağımlı olduğunu.Mrb hayır kabul etmez.Oyun için ekmek arası yiyor.disari çıkmaz.kabul etmiyor bağımlı ligini ama dayanamiy um artık
Mala zarar gelsin çana gelmesin hanımefendi.
Eşimin yaptığı iş ağır masa başında iş yapmıyor.Gunde iki üç saatlik uyku ile gidip araba altına girip Tamir ediyor arabaları.Allah korusun başına da birşey gelir.hasta da olur.Maddiyata gelirsek eşim sağlıklı olsun da varsın bu iki cihaz bozulsun.Ayrica buradaki yorumlar da gayet güzel iyiki de konu acmisim diyorum.kimse eşimin malına Burda zarar vermiyor.Mala zarar gelsin çana gelmesin hanımefendi.
Bu mesaj neden bu kadar uzunHayırlı olsun çanınız ne diyeyim
Esas konuya dönersek
-Günlük çözümlerle böyle meseleler çözülmez.
-Canınıza zarar geleceği falan yok sadece ilgi istiyorsunuz bu.
-Bir gün eşiniz de çok sevdiğiniz bir eşyanıza zarar verirse o zaman da böyle dersiniz umarım.
İyi fikir yapcmAllah aşkına bigün o oyuna başladığında evden çıkın gidin ne zaman farkedicek. belki kanıtlarsın onada bağımlı olduğunu.
Yada gazozuna ilaç katın uyusun
Kapıyada not bırakın. Saat 10:00 da çıktım. Eğer 1 saat içinde farketmezsen o cihaz evden çıkmadan gelmicem diye.İyi fikir yapcm
Beyefendi birde duygu sömürüsü yapıyı.ben çocukken çalışıyor dum baba oyna mama izin vermiyor du . Pazar günler i bı tek oynuyor mus çocukken.yasi 27 bu arada eşiminNe diyumki seninki asiri derecede sanki çocukluğunda hiç oyuncağı olmamış yılların acısını çıkarıyor gibi oynasinda sanada zaman ayirsn hele ise gitmemek ne ya oyun karnını doyuracak sani
Tamam o oyuna başlarken mı yapayım sizce çözüm olur muKapıyada not bırakın. Saat 10:00 da çıktım. Eğer 1 saat içinde farketmezsen o cihaz evden çıkmadan gelmicem diye.
Bunu bozsanız yüzüğünü saatini bozdurur yine alır ulaşılamayacak birşey değil maalesef. Keskin sınırlar çizmelisiniz..
Böyle saçma sapan şeyler l uğraşma diyecek gene devam eder sanırımTamam o oyuna başlarken mı yapayım sizce çözüm olur mu
Böyle saçma sapan şeyler l uğraşma diyecek gene devam eder sanırım
Eşim çok inatçı görse bile gene aynı devam eder.gecen gün komşum görmüş beni tek odada sordu esin yok mı diye var dedim.Nerde diye sorunca oyun oynuyor dedim.Bu kadar da olmaz dedi yani . Eşimin anormal bir durum.oyun olmazsa mutsuz mus . Oyun oynarken mutlu oluyor mus.Birde isi duygusalliga bağlı yor.Beni seviyor san üstume gelmez bırak oyna yim diyorKapıyada not bırakın. Saat 10:00 da çıktım. Eğer 1 saat içinde farketmezsen o cihaz evden çıkmadan gelmicem diye.
Bunu bozsanız yüzüğünü saatini bozdurur yine alır ulaşılamayacak birşey değil maalesef. Keskin sınırlar çizmelisiniz..
Bi ben değil ailesi bile bana kır at diyor du.Abisi ablaları ama dinlemiyor .Hatta görümcem o aldıkça kır at diyor duİyi fikir yapcm
Nasıl davranayim.pkiSizde onu gormezden gelin, kendi kendinize takilin.
Bu konuda iradeliyimdir, kesseler goz kontagi kurmam. Kendi kendime yasarim, gittigi yere kadar.
Ilk kim pes ederse. Her seferinde yemek hazir 5 dk ya gel dersin. Oturur en iyi yerini yer, isine bakarsin.
Bir, iki derken ya gelir yer, duzene uyar ya da baybay.
Valla pispislayamam oyle. Tabii siz istediginizi yapin.
Bakalım bugün konuşacam.Oynasin ama bu kadar olmaz.ne diyeyim pekiNasıl davranayim.pki
Ozaman kökten çözüm adamı bırak. Böyle hayatmı olur. Ya kendine çeki düzen ver yada ben gidiyorum diceksinz. Bulunmaz hint kumaşı değil ya!Eşim çok inatçı görse bile gene aynı devam eder.gecen gün komşum görmüş beni tek odada sordu esin yok mı diye var dedim.Nerde diye sorunca oyun oynuyor dedim.Bu kadar da olmaz dedi yani . Eşimin anormal bir durum.oyun olmazsa mutsuz mus . Oyun oynarken mutlu oluyor mus.Birde isi duygusalliga bağlı yor.Beni seviyor san üstume gelmez bırak oyna yim diyor
Cnm ben um bağımlı olduğunu n farkına varsa oyunu bırakır zaten demi ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?