- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
5 sene oldu.Bi arkadasi alıştır di.1 senedir oynuyor işte evet sevmez sem bu kadar üstünde durmam kiOyun oynamak baska ev sorumluluklarini bilmek baska.
Soruyorum ancak cevap vermek mecburiyetinde degilsiniz.
Ne kadarlik evlisiniz, severek mi evlendiniz?
kirdirilmis oldugundan 5 tl ye bellek ile yukluyor playstation cilr cd ye grk olmuyor kirilincaYok c mm eş imcd olmadan oynuyor nasıl yapıl.Yapiyorsa artık off
1 senede bagimlilik olmaz ama yeni yeni hevesini aliyordur. Oncesinde ne yapardi esiniz?5 sene oldu.Bi arkadasi alıştır di.1 senedir oynuyor işte evet sevmez sem bu kadar üstünde durmam ki
O zaman ya kırılır sa.inanin ben çok kötü yim nasıl bozacam benden bilmemesi için tskBir ara ben de manyak pes oynardimCanım esin isteyken cihazı eline al kanepenin tepesine çıkıp boşluğa bırak halı olmayan yere tabi ...2 kez at garanti olsun
Evet işte öyle yapmış.Ne yapcm pekikirdirilmis oldugundan 5 tl ye bellek ile yukluyor playstation cilr cd ye grk olmuyor kirilinca
Benle dolaşırdı . Birlikte sinemaya giderdik.Bazen evde sinema yapardık.Yemek yapardık .El ele göz göze y dik.Cok mutluyduk.muhahhet gırgır şamata .Ama şimdi hiç biri yok1 senede bagimlilik olmaz ama yeni yeni hevesini aliyordur. Oncesinde ne yapardi esiniz?
Görenler cicim ayı bitmez mı derdi.o derece ama şuan tek kelime çıkmaz ağzından oyum yüzündenBenle dolaşırdı . Birlikte sinemaya giderdik.Bazen evde sinema yapardık.Yemek yapardık .El ele göz göze y dik.Cok mutluyduk.muhahhet gırgır şamata .Ama şimdi hiç biri yok
Ben çevir sem anlamaz mı pekisen orjinale cevir tekrar kirdrmak en kotu 100 lira arkadas da devamli yapmaz herhalde
Aynen sizin dediğiniz gibi yapmış.150 lira verdi kirdirdi. Lütfen anlamayacagi bir şekilde halledeyim şuan bu tane daha alkış internet hızı düşmüş oynaya mı yor .Yarın oynamadan bozayimBen çevir sem anlamaz mı peki
ne anlayacak sen aklina bile gelmesnBen çevir sem anlamaz mı peki
Belli zamanlar koyun, isten gelince once yemek, sonra oyun daha sonra sizinle vakit gecirsin.Benle dolaşırdı . Birlikte sinemaya giderdik.Bazen evde sinema yapardık.Yemek yapardık .El ele göz göze y dik.Cok mutluyduk.muhahhet gırgır şamata .Ama şimdi hiç biri yok
Böyle yaparsam olmaz ki.bu sefer telefonu televizyon a bağlıyorMrb esime sordum tam internet kablosunun modemden cikis yerine bicakla kucuk bi kesik atsin ama gorunmeyecek derecede yani 5 kablo varsa 1 ini kesecek diyo hem senin yaptiginda anlasilmaz dikkat et cok az kesicen)
Oyna diyorum ama bu kadar değil . Birlikte yemek yiyelim.Vs kabul etmiyor.Ben çocuk değilim.bana kural koyamaz Sun oynayacm diyor.Belli zamanlar koyun, isten gelince once yemek, sonra oyun daha sonra sizinle vakit gecirsin.
Bu duzeni siz saglayin, kiymet veren biriyse soylediklerinizi dinler. Hep bana demeyin de az bana az playstationa.
(Ps te modern cagin kumasi oldu)
Valla kuma gibi ya şuan karşımda alıp. Parçala yip pencereden atasim geliyorkuma :)
Teknoloji bağımlılığı (yada sosyal medya tam hatırlamıyorum) adı altında bazı hastaneler tedavi için muayenehane açmışlar hanerlerde görmüştüm.Böyle yaparsam olmaz ki.bu sefer telefonu televizyon a bağlıyor
Sizde onu gormezden gelin, kendi kendinize takilin.Oyna diyorum ama bu kadar değil . Birlikte yemek yiyelim.Vs kabul etmiyor.Ben çocuk değilim.bana kural koyamaz Sun oynayacm diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?