Hanımlar PS3 cihazı nasıl bozulur

Bir ara ben de manyak pes oynardimCanım esin isteyken cihazı eline al kanepenin tepesine çıkıp boşluğa bırak halı olmayan yere tabi ...2 kez at garanti olsun

Oyun oynamak baska ev sorumluluklarini bilmek baska.
Soruyorum ancak cevap vermek mecburiyetinde degilsiniz.
Ne kadarlik evlisiniz, severek mi evlendiniz?
5 sene oldu.Bi arkadasi alıştır di.1 senedir oynuyor işte evet sevmez sem bu kadar üstünde durmam ki

1 senede bagimlilik olmaz ama yeni yeni hevesini aliyordur. Oncesinde ne yapardi esiniz?
Benle dolaşırdı . Birlikte sinemaya giderdik.Bazen evde sinema yapardık.Yemek yapardık .El ele göz göze y dik.Cok mutluyduk.muhahhet gırgır şamata .Ama şimdi hiç biri yok

Benle dolaşırdı . Birlikte sinemaya giderdik.Bazen evde sinema yapardık.Yemek yapardık .El ele göz göze y dik.Cok mutluyduk.muhahhet gırgır şamata .Ama şimdi hiç biri yok
Görenler cicim ayı bitmez mı derdi.o derece ama şuan tek kelime çıkmaz ağzından oyum yüzünden

sen orjinale cevir tekrar kirdrmak en kotu 100 lira arkadas da devamli yapmaz herhalde

Belli zamanlar koyun, isten gelince once yemek, sonra oyun daha sonra sizinle vakit gecirsin.
Bu duzeni siz saglayin, kiymet veren biriyse soylediklerinizi dinler. Hep bana demeyin de az bana az playstationa.
(Ps te modern cagin kumasi oldu)

Mrb esime sordum tam internet kablosunun modemden cikis yerine bicakla kucuk bi kesik atsin ama gorunmeyecek derecede yani 5 kablo varsa 1 ini kesecek diyo hem senin yaptiginda anlasilmaz dikkat et cok az kesicen)
Böyle yaparsam olmaz ki.bu sefer telefonu televizyon a bağlıyor

Belli zamanlar koyun, isten gelince once yemek, sonra oyun daha sonra sizinle vakit gecirsin.
Bu duzeni siz saglayin, kiymet veren biriyse soylediklerinizi dinler. Hep bana demeyin de az bana az playstationa.
(Ps te modern cagin kumasi oldu)
Oyna diyorum ama bu kadar değil . Birlikte yemek yiyelim.Vs kabul etmiyor.Ben çocuk değilim.bana kural koyamaz Sun oynayacm diyor.

Böyle yaparsam olmaz ki.bu sefer telefonu televizyon a bağlıyor
Teknoloji bağımlılığı (yada sosyal medya tam hatırlamıyorum) adı altında bazı hastaneler tedavi için muayenehane açmışlar hanerlerde görmüştüm.

Nasıl sigara içki vs bağımlılık yapan hastalık olarak nitelendirilip tedavi ediliyorsa buda öyle tedavi edilmeli diyordu doktor..

Bulun bi doktor istediğin kadar oyna ama benimle haftada 1-2 oraya gidiceksin tek şartım bu de.
Kabul etmez mi sence?

Oyna diyorum ama bu kadar değil . Birlikte yemek yiyelim.Vs kabul etmiyor.Ben çocuk değilim.bana kural koyamaz Sun oynayacm diyor.
Sizde onu gormezden gelin, kendi kendinize takilin.
Bu konuda iradeliyimdir, kesseler goz kontagi kurmam. Kendi kendime yasarim, gittigi yere kadar.
Ilk kim pes ederse. Her seferinde yemek hazir 5 dk ya gel dersin. Oturur en iyi yerini yer, isine bakarsin.
Bir, iki derken ya gelir yer, duzene uyar ya da baybay.
Valla pispislayamam oyle. Tabii siz istediginizi yapin.

Siz ciddi misiniz ya?

Baya baya gelip de insanlar da akıl vermişler!?

Yemin ediyorum konu koca-ilgi olunca birçoğunuzun hiçbir şeye saygısı kalmıyor.

Bir insanın eşinin malına zarar vermek istemesi bir de bunu planlaması!?

Hayır bunu çözmenin yolu bu mu yani?

Her şeyi geçtim, bu geçici bir çözüm.

Kalkar gider oyun oynanacak kafeler var orada oynar.

Ben olsam öyle yaparım yani, sonra hadi soksun sokabiliyorsa beni eve bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…