Hanimlar sevgi sozcukleri soylemeyen erkek ?

littlecat0707

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
138
103
Hanimlar 4 ay olcak neredeyse ben nisanlimdan kufur hakaret yuzunden ayrildim artik ondan bana köy kasaba olmaz biliyorum gecmise bakmamaya calisiyorum... Gelelim konumuza ben biriyle tanistim o benden cok hoslandgini soyledi ne yalan soyleyim bende ondan hoslandim her gun beni ariyor gunaydin iyi geceler yazisiyoruz da gun icinde mesafemiz cok uzak degil 3 saatlik mesafe ben senin icin her hafta gelirim diyor ama kpss hazirlananan ogretmenlik icin biri oldgm icin senin derslerin sinavin onemli diyor saygili olmasi cok hosuma gidiyor sagolsun yani bana olan ilgisini bellj ediyor aramizda 6 yas var benden 6 yas buyuk sanirim olgun bir erkek ben eski erkek nisanlimdan cok bole askimlar canimlar prensesimler alistim sevgi sellerine serenatlara suan hayatimdaki kisi bole seyler soylemeyince aceba bu iste bi tuhaflik mi var diyorum...sonrada diyorumki eskisi senin guzel sozlerle gozunu boyadi ne oldu hakaret kufurleri yedin agzina geleni verdi diyorum ..suanki hayatimda olan kisi ise cok nadir sevgi sozcugu kullaniyor bi kerede neyiz biz dedgmde kategorilestirmeyelim zaman yasayalim gorelim dedi hem sevgili gibi her gun gorusyrz hemde ne oldgmuz belli degil ne yapmaliyim akilli zeki tecrubeli bayanlarimiz sizlerden hepinizden fikir istiyorum bana yardimci olurmusunuz bu hafta gelicek buluscaz ins bu insan nasil bir erkek sizce ? Birde cok bole cozum bulucu dingin biri Baya olgun karakteri yani ...Bana iltifatta etti ilk gorusmemizde cok guzel oldgumu begendgni sonrasinda bi kac foto yolladim yine iltifat etti..anormallik bendemi eskisinden cok ilgi alaka begeni gordgm icin hep mi ole istiyorum aceba ?

Hanimlar 4 ay olcak neredeyse ben nisanlimdan kufur hakaret yuzunden ayrildim artik ondan bana köy kasaba olmaz biliyorum gecmise bakmamaya calisiyorum... Gelelim konumuza ben biriyle tanistim o benden cok hoslandgini soyledi ..suanki hayatimda olan kisi ise cok nadir sevgi sozcugu kullaniyor bi kerede neyiz biz dedgmde kategorilestirmeyelim zaman yasayalim gorelim dedi hem sevgili gibi her gun gorusyrz hemde ne oldgmuz belli degil ne yapmaliyim akilli zeki tecrubeli bayanlarimiz sizlerden hepinizden fikir istiyorum bana yardimci olurmusunuz bu hafta gelicek buluscaz ins bu insan nasil bir erkek sizce ? Birde cok bole cozum bulucu dingin biri Baya olgun karakteri yani ...Bana iltifatta etti ilk gorusmemizde cok guzel oldgumu begendgni sonrasinda bi kac foto yolladim yine iltifat etti..anormallik bendemi eskisinden cok ilgi alaka begeni gordgm icin hep mi ole istiyorum aceba ?

ilgi-alaka-sevgi sözcüklerine birşey diyemeyeceğim
ben şuraya takıldım, kırmızıyla işaretlediğim yere
bunlar tehlikeli laflar, biraz dikkatli olun bence...

Vallahi bende o kismini canim ya zamank gelince her sey olur diyor aceba yeni tanidgimiz icin mi ki acikcasi her gun arayan her gun benimle ilgilenen biri biraz zaman gecsin yine gundeme getircem

Ne olduğunuzu bence netleştirin. hem hoşlanıyorum hem kategorileştirmeyelim olmaz. saçma bence. ben sevgilim mi değil mi bilmek isterim, ne idüğü belirsiz durumlardan hoşlanmam şahsen

ilgi-alaka-sevgi sözcüklerine birşey diyemeyeceğim
ben şuraya takıldım, kırmızıyla işaretlediğim yere
bunlar tehlikeli laflar, biraz dikkatli olun bence...

:KK70::KK70::KK70: aynı anda!

Canim
İste sen ne anladin bende pek hosuma gitmedi ne demek istedi aceba anlamlandiramadim

valla arkadaşım, öncelikle herkes aynı değildir
fakat benim bakış açımla bu adamın duygularında sana karşı boşluk var, bana öyle geldi
mesela
bence 3 saatlik mesafeyi "ben senin için gelirim ama senin sınavın var" diyerek gelmemesi saygı değil bahane
sana göre ilgi, bana göre ilgisizlik
ilişkinin daha başlarında içi kıpır kıpır olan insan, o içini kıpır kıpır yapan insanı görmek ister
gerekirse gelir, 1 saat görür gider, o 1 saat de sana bir zarar vermez, 24 saat kesintisiz mi çalışıyorsun?

mesela kategorileştirmeyelim ne demek?
bence "şu anda ben sana sevgiliyiz diyemem, bu sözü veremem, henüz duygularım bu kadar kuvvetli değil" demek
bence karşısındaki kadından gerçek anlamda hoşlanan, kaybetmekten korkan bir erkek, böyle gece gündüz mesajlaşırken "adını koymayalım, zaman ne getirirse" demez

ama bir kez daha vurgulayayım, herkes farklı, herkesin sevgiyi gösteriş şekli de farklı

Jelibon muzur yaaa karsilikli kahkaha atmayi birakin da benim sorunuma yardimci olun. ;( ;( ;(
Yani ortadaki belirsizliği gidermek senin elinde. Dediklerine eyvallah demek zorunda değilsin. Ben kendimden örnek vereyim iltifatta bile doza bakarım. Sevgilimin edebileceği bir de sevgilim olmayanların edebileceği.... ya karşındaki senin sandığın kadar olgun değil ve ne istediğini bilmiyo ya da başka bir film dönüyo

Vallahi bende o kismini canim ya zamank gelince her sey olur diyor aceba yeni tanidgimiz icin mi ki acikcasi her gun arayan her gun benimle ilgilenen biri biraz zaman gecsin yine gundeme getircem

benden sana tavsiye
bunu SEN gündeme getirme!
sen, siz birşey değilmişsiniz gibi düşün, ona göre davran
bırak O gündeme getirsin!

valla arkadaşım, öncelikle herkes aynı değildir
fakat benim bakış açımla bu adamın duygularında sana karşı boşluk var, bana öyle geldi
mesela
bence 3 saatlik mesafeyi "ben senin için gelirim ama senin sınavın var" diyerek gelmemesi saygı değil bahane
sana göre ilgi, bana göre ilgisizlik
ilişkinin daha başlarında içi kıpır kıpır olan insan, o içini kıpır kıpır yapan insanı görmek ister
gerekirse gelir, 1 saat görür gider, o 1 saat de sana bir zarar vermez, 24 saat kesintisiz mi çalışıyorsun?

mesela kategorileştirmeyelim ne demek?
bence "şu anda ben sana sevgiliyiz diyemem, bu sözü veremem, henüz duygularım bu kadar kuvvetli değil" demek
bence karşısındaki kadından gerçek anlamda hoşlanan, kaybetmekten korkan bir erkek, böyle gece gündüz mesajlaşırken "adını koymayalım, zaman ne getirirse" demez

ama bir kez daha vurgulayayım, herkes farklı, herkesin sevgiyi gösteriş şekli de farklı
Gelme gitme konusunda gecen hafta gunu birlik geldi bana sorun degil gelirim diyor gelirde o konuda suphem yok ve ben mesafe var diye basta soguktum mesafeler onemli degil diyen kendisi oldu cabaladi bu konuda ve ben her haftada gelmesini istemiyorum yogun tempodayim acikcasi ...ama kategorilestirmeyelim konusu kafami kurcaladi sahsen o konuda yazdiklariniza katilmiyor degilim

Hanimlar 4 ay olcak neredeyse ben nisanlimdan kufur hakaret yuzunden ayrildim artik ondan bana köy kasaba olmaz biliyorum gecmise bakmamaya calisiyorum... Gelelim konumuza ben biriyle tanistim o benden cok hoslandgini soyledi ne yalan soyleyim bende ondan hoslandim her gun beni ariyor gunaydin iyi geceler yazisiyoruz da gun icinde mesafemiz cok uzak degil 3 saatlik mesafe ben senin icin her hafta gelirim diyor ama kpss hazirlananan ogretmenlik icin biri oldgm icin senin derslerin sinavin onemli diyor saygili olmasi cok hosuma gidiyor sagolsun yani bana olan ilgisini bellj ediyor aramizda 6 yas var benden 6 yas buyuk sanirim olgun bir erkek ben eski erkek nisanlimdan cok bole askimlar canimlar prensesimler alistim sevgi sellerine serenatlara suan hayatimdaki kisi bole seyler soylemeyince aceba bu iste bi tuhaflik mi var diyorum...sonrada diyorumki eskisi senin guzel sozlerle gozunu boyadi ne oldu hakaret kufurleri yedin agzina geleni verdi diyorum ..suanki hayatimda olan kisi ise cok nadir sevgi sozcugu kullaniyor bi kerede neyiz biz dedgmde kategorilestirmeyelim zaman yasayalim gorelim dedi hem sevgili gibi her gun gorusyrz hemde ne oldgmuz belli degil ne yapmaliyim akilli zeki tecrubeli bayanlarimiz sizlerden hepinizden fikir istiyorum bana yardimci olurmusunuz bu hafta gelicek buluscaz ins bu insan nasil bir erkek sizce ? Birde cok bole cozum bulucu dingin biri Baya olgun karakteri yani ...Bana iltifatta etti ilk gorusmemizde cok guzel oldgumu begendgni sonrasinda bi kac foto yolladim yine iltifat etti..anormallik bendemi eskisinden cok ilgi alaka begeni gordgm icin hep mi ole istiyorum aceba ?
Olgun olması güzel sevgi sözcüklerle doğruluğu ispatlanmaz aslında canım benim eşim de bana seni seviyorum demek ben sürekli sorarım ona ama ben hep derim kadın daha fazla sevgi sözcükleri kullanır asıl mesele sevgisini alakalı olduğunu sahiplendiğini göstermek belli etmek sen kaç yaşındasın canım? Bir de aranızdaki ilişkinin adı belli olmalı sonuçta sen nişan da atınca çevrende dedikodu falan da olur olmuştur da biraz zaman vermelisiniz tabii de ama her zaman kartları açık oynamak lazım sonra harcanılan zamana çok üzülüyorsun geçen geri gelmiyor

Daha yeni birine neden fotolarinizi gonderiyorsunuz?? Yarin obur gun beni fotolarimla tehdit ediyor demezsiniz insallah.
Yeni tanidiginiz insanlara bu kadar guvenmeyin.
Bi de erkek nisanlim tabiri ne demek anlamadim??
Bir bayanin nisanlisi erkek olur, kiz olacak hali yok ya!!
.
Ya gece ders calistiktan sonra kafa gitmis biraz gerisini siz anlayin noktalama koymamisim sanirim o sorun degilde siz anlarsiniz beni ..

Küfür, hakaret yüzünden ayrıldığınız nişanlınız, deli gibi sevgi sözcükleriyle başınızı da döndürüyormuş aynı zamanda. Geçmişe şöyle bi dönüp baktığınızda sevgi sözcüklerini fazlaca kullanan birisi aynı şevkle hakaret de edebilmiş. Yani bu sözcükleri rahatça kullanıyor olmak bi kriter olmamalı bence 'özellikle de ilişkinin başında'
Kaldı ki sadece 4 ay olmuş tepki göstereceğinizi düşünüyor da olabilir arkadaşınız.
Önceki nişanlınızın yeni bi ilişkideki beklentilerinizde yeri olmamalı bence
Bi de arkadaşınız ilişkinin adını koyamamış kategorileştirmeyelim demesi 'takılıyoruz işte öylesine' demek de olabilir 'daha erken tanıyalım birbirimizi' demek de..

.
Ya gece ders calistiktan sonra kafa gitmis biraz gerisini siz anlayin noktalama koymamisim sanirim o sorun degilde siz anlarsiniz beni ..
canım çok da resim falan yollama hele de tam güvenmeden ne yazık ki erkekler cins cins belli olmuyor karşındakinin hangi cins olduğu kimi ayrılıkta bile olgun oluyor ama kimi ayrılıkta tehlikeli oluyor elinde resminin bile olması rahatsız edici gerçi face twıt falan işlerinde herkes herkesin resmine ulaşıyor ama yine de dikkat

Olgun olması güzel sevgi sözcüklerle doğruluğu ispatlanmaz aslında canım benim eşim de bana seni seviyorum demek ben sürekli sorarım ona ama ben hep derim kadın daha fazla sevgi sözcükleri kullanır asıl mesele sevgisini alakalı olduğunu sahiplendiğini göstermek belli etmek sen kaç yaşındasın canım? Bir de aranızdaki ilişkinin adı belli olmalı sonuçta sen nişan da atınca çevrende dedikodu falan da olur olmuştur da biraz zaman vermelisiniz tabii de ama her zaman kartları açık oynamak lazım sonra harcanılan zamana çok üzülüyorsun geçen geri gelmiyor
İste bende sevgi sozcuklerine cok takilmiyorum o zamanla oluscak birsey pat diye hersey cikarsa sahte ve yapay oluyor bazen..gelgelim adinin konulmasina yani bence adi yok ama sevgili gibiyizde degilizde sanirim bi ay filan gecmesi lazim cok yeni ben 29 yasindaym o 35 yasinda

X