- 4 Ocak 2015
- 138
- 103
- Konu Sahibi littlecat0707
Hanimlar 4 ay olcak neredeyse ben nisanlimdan kufur hakaret yuzunden ayrildim artik ondan bana köy kasaba olmaz biliyorum gecmise bakmamaya calisiyorum... Gelelim konumuza ben biriyle tanistim o benden cok hoslandgini soyledi ne yalan soyleyim bende ondan hoslandim her gun beni ariyor gunaydin iyi geceler yazisiyoruz da gun icinde mesafemiz cok uzak degil 3 saatlik mesafe ben senin icin her hafta gelirim diyor ama kpss hazirlananan ogretmenlik icin biri oldgm icin senin derslerin sinavin onemli diyor saygili olmasi cok hosuma gidiyor sagolsun yani bana olan ilgisini bellj ediyor aramizda 6 yas var benden 6 yas buyuk sanirim olgun bir erkek ben eski erkek nisanlimdan cok bole askimlar canimlar prensesimler alistim sevgi sellerine serenatlara suan hayatimdaki kisi bole seyler soylemeyince aceba bu iste bi tuhaflik mi var diyorum...sonrada diyorumki eskisi senin guzel sozlerle gozunu boyadi ne oldu hakaret kufurleri yedin agzina geleni verdi diyorum ..suanki hayatimda olan kisi ise cok nadir sevgi sozcugu kullaniyor bi kerede neyiz biz dedgmde kategorilestirmeyelim zaman yasayalim gorelim dedi hem sevgili gibi her gun gorusyrz hemde ne oldgmuz belli degil ne yapmaliyim akilli zeki tecrubeli bayanlarimiz sizlerden hepinizden fikir istiyorum bana yardimci olurmusunuz bu hafta gelicek buluscaz ins bu insan nasil bir erkek sizce ? Birde cok bole cozum bulucu dingin biri Baya olgun karakteri yani ...Bana iltifatta etti ilk gorusmemizde cok guzel oldgumu begendgni sonrasinda bi kac foto yolladim yine iltifat etti..anormallik bendemi eskisinden cok ilgi alaka begeni gordgm icin hep mi ole istiyorum aceba ?