Hanımlar size danışmak istiyorum

Handleme

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2021
108
66
18
31
Merhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. Kayınvalidemlerin evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım

Bilemedim mantıklı gibi ,gerçekten kiralar dehşet arttı. Ama yine de bunun kararını verecek olan sizsiniz, kv kpyi siz tanıyorsunuz. Size karışır mı, evde kendi hakimiyetini kurmak ister mi? Aynı evin içine girince bazı şeyler farklılaşabiliyor. Bunları göz önünde bulundurun.

Aynı ev içi olmaz ama herkesin kabı yemeği oturduğu yer, özel alanı farklı olacaksa kabul ederdim sanırım.

Kadın iyi biriymişte az idare ederseniz güzel olur bence. Başka yere kira vereceğine üst katta otursunlar 2 yıl sonra evlerine giderler.

Ama eşinizle bir şekilde anlaşın bu işi kalıcıya sakın zorlamasın.

Aynı ev gibi değilde aynı apartman gibi olucak yukarısı ayrı daire gibi yapılacak mutfak vs soğuk olmasın diye merdivene kapı yaptırmıştık. Kayınvalidem de öyle geliyimde düzenine karışıyım falan etmez. 45 yaşında çok genç öyle hizmet beklemez hiçbir iş yaptırmaz banada mantıklı geldi hem üst katımız yapılır sonradan masraf yapmayız diye sonuçta ev bitene kadar

Ayrı olucak herşey. Evleri bitene kadar sadece kalıcı kendiside istemez zaten. Belli bir yaştan sonra sürekli anne babayla birlikte oturmak olmaz çakışırız dedi

Bayağı gençmiş kadın onun kendi sosyal hayatı vardır hala sana bulaşmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca çok mantıklı bu devirde kiralar bu kadar pahalı ve sizin dubleks eviniz varken.

Yani kaynanadan yana sorun yok da esinle aran anası gelip üç yıl da beraber yasaninca bence degisir sogur

Ayrı olucak herşey. Evleri bitene kadar sadece kalıcı kendiside istemez zaten. Belli bir yaştan sonra sürekli anne babayla birlikte oturmak olmaz çakışırız dedi
Bence gayet mantıklı o zaman. Allah utandırmasın.

Her şeyin bağımsız olacak demek ki o zaman iyi, aslında olur. Hem insanlara faydanız dokunmuş olur. Onların da duasını alırsınız. Gerçekten artık taşınmak bir lüx.
Eşiniz de anlayışlı birine benziyor takdir ettim. Annemler gelecek diye dayatmamış

Bayağı gençmiş kadın onun kendi sosyal hayatı vardır hala sana bulaşmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca çok mantıklı bu devirde kiralar bu kadar pahalı ve sizin dubleks eviniz varken.
Evet kiraya verilen para uçup gidicek
En azından hem üstümüz yapılır sonradan masrafta yapmayız. Hemde hamileyim 6 aylık bebek doğunca bana yardım da eder. Eşimde düşün iyi karar ver de evet dersin sonra yok dersin ben arada kalmayayım dedi

Kesinlikle kira parasıydı depozito falandı çok pahalı gerçekten. Eşimde Allah razı olsun anlayışlı. Dayatsada biliyor beni istemesem güzellikle açar söylerim anne olmaz diye

Su an ki düzeniniz olmayacak. Bu sizi rahatsız etmeyecekse neden olmasın. Sorunlu bir insan değilmiş

2 yıl sonunda çıkacaklarına eminseniz olabilir. Ne güzel eviniz tamamlanmış olur. Tabi maddi kısmı onlar karşılayacak ise.

Yapma. İyiyken kötü olursun.

Aslında mantıklı gibi duruyor ama dışarıdan ilk etapta olaylara bakınca hep öyle durur. Aman nolucak idare edilir, karışmaz, evimiz ayrı olacak nasıl olsa, geçip gider zaman. Diyoruz da zaman geçtikçe fikirler tavırlar değişmeye başlıyor, üç yıl çok çok uzun bir süre yapabileceğinize emin misiniz, çocuktan sonra o kapalı olan kapı hep açık durur, sıkılıyoruz biz de inelim aşağı olur. Uzaktan herkes birbirine çok iyi zaten, içli dışlı olunduğu vakit herkes her şeyini ortaya dökmeye başlıyor, olaylar da orada patlak veriyor. Benim kayınvalidem de 47 yaşında mesela ama zayıf görse dibine kadar da ezecek bir karakterdir, hiç gençliğine yaşına aldanmayın. Üç yıl sonra çıkacaklarının garantisi var mı, biz buraya o kadar para döktük yaptırdık, diğer evi kiraya veririz burada kalırız, neden çıkalım'a dönmesin. Bilemedim çok riskli kararlar bunlar, enine boyuna düşünmek lazım. Ki karşı taraftan bir teklif de gelmemiş, eşiniz kendi kendine çorap örmeye kalkıyor başınıza. Hiç gerek yok böyle aksiyonlara. Ben kabul etmezdim açıkçası.

Son düzenleme:
Malesef ben kabul etmezdim. Ne biliyorsunuz iki yıl sonra çıkacaklarını, çıkmak istemiyoruz dediklerinde zorla eşyalarını kapıya koyacak değilsiniz. Ayrıca o merdiven kapısı bir gün sonsuza kadar açılacak, orası bir kesin
Anne baba konularında çok olumsuz yorum yapmamaya çalışırım ama bu işlerin sonu genelde hüsran oluyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…