Aynı ev gibi değilde aynı apartman gibi olucak yukarısı ayrı daire gibi yapılacak mutfak vs soğuk olmasın diye merdivene kapı yaptırmıştık. Kayınvalidem de öyle geliyimde düzenine karışıyım falan etmez. 45 yaşında çok genç öyle hizmet beklemez hiçbir iş yaptırmaz banada mantıklı geldi hem üst katımız yapılır sonradan masraf yapmayız diye sonuçta ev bitene kadarBilemedim mantıklı gibi ,gerçekten kiralar dehşet arttı. Ama yine de bunun kararını verecek olan sizsiniz, kv kpyi siz tanıyorsunuz. Size karışır mı, evde kendi hakimiyetini kurmak ister mi? Aynı evin içine girince bazı şeyler farklılaşabiliyor. Bunları göz önünde bulundurun.
Ayrı olucak herşey. Evleri bitene kadar sadece kalıcı kendiside istemez zaten. Belli bir yaştan sonra sürekli anne babayla birlikte oturmak olmaz çakışırız dediAynı ev içi olmaz ama herkesin kabı yemeği oturduğu yer, özel alanı farklı olacaksa kabul ederdim sanırım.
Kadın iyi biriymişte az idare ederseniz güzel olur bence. Başka yere kira vereceğine üst katta otursunlar 2 yıl sonra evlerine giderler.
Ama eşinizle bir şekilde anlaşın bu işi kalıcıya sakın zorlamasın.
Aynı ev gibi değilde aynı apartman gibi olucak yukarısı ayrı daire gibi yapılacak mutfak vs soğuk olmasın diye merdivene kapı yaptırmıştık. Kayınvalidem de öyle geliyimde düzenine karışıyım falan etmez. 45 yaşında çok genç öyle hizmet beklemez hiçbir iş yaptırmaz banada mantıklı geldi hem üst katımız yapılır sonradan masraf yapmayız diye sonuçta ev bitene kadar
Yani kaynanadan yana sorun yok da esinle aran anası gelip üç yıl da beraber yasaninca bence degisir sogurMerhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. Kayınvalidemlerin evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım
Bence gayet mantıklı o zaman. Allah utandırmasın.Ayrı olucak herşey. Evleri bitene kadar sadece kalıcı kendiside istemez zaten. Belli bir yaştan sonra sürekli anne babayla birlikte oturmak olmaz çakışırız dedi
Her şeyin bağımsız olacak demek ki o zaman iyi, aslında olur. Hem insanlara faydanız dokunmuş olur. Onların da duasını alırsınız. Gerçekten artık taşınmak bir lüx.Aynı ev gibi değilde aynı apartman gibi olucak yukarısı ayrı daire gibi yapılacak mutfak vs soğuk olmasın diye merdivene kapı yaptırmıştık. Kayınvalidem de öyle geliyimde düzenine karışıyım falan etmez. 45 yaşında çok genç öyle hizmet beklemez hiçbir iş yaptırmaz banada mantıklı geldi hem üst katımız yapılır sonradan masraf yapmayız diye sonuçta ev bitene kadar
Evet kiraya verilen para uçup gidicekBayağı gençmiş kadın onun kendi sosyal hayatı vardır hala sana bulaşmaz diye düşünüyorum.
Ayrıca çok mantıklı bu devirde kiralar bu kadar pahalı ve sizin dubleks eviniz varken.
Kesinlikle kira parasıydı depozito falandı çok pahalı gerçekten. Eşimde Allah razı olsun anlayışlı. Dayatsada biliyor beni istemesem güzellikle açar söylerim anne olmaz diyeHer şeyin bağımsız olacak demek ki o zaman iyi, aslında olur. Hem insanlara faydanız dokunmuş olur. Onların da duasını alırsınız. Gerçekten artık taşınmak bir lüx.
Eşiniz de anlayışlı birine benziyor takdir ettim. Annemler gelecek diye dayatmamış
Ay Allah korusun. Eşim öyle bir insan değil neden soğusun ki ?Yani kaynanadan yana sorun yok da esinle aran anası gelip üç yıl da beraber yasaninca bence degisir sogur
Su an ki düzeniniz olmayacak. Bu sizi rahatsız etmeyecekse neden olmasın. Sorunlu bir insan değilmişMerhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. Kayınvalidemlerin evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım
Sonuçta temelli olmicak diye düşünüyorum. Herşey yine ayrı olucak. Rabbım hayırlısını nasip etsinSu an ki düzeniniz olmayacak. Bu sizi rahatsız etmeyecekse neden olmasın. Sorunlu bir insan değilmiş
Peki korusun bakalım, yaşayın anlayın mademAy Allah korusun. Eşim öyle bir insan değil neden soğusun ki ?
Yapma. İyiyken kötü olursun.Merhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. Kayınvalidemlerin evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?