Hanımlar size danışmak istiyorum

Eşiniz öncesinde ailesiyle bu konuyu konuşmuş gibi geldi bana. Oturdukları süreçte evi yaptırmaları fikri de onlardan gelmiş olabilir. Evin içini onlar yaparsa da söz hakları olur diye düşündüm.

Ben kendi adıma istemezdim böyle birşeyi.
Süreç uzar, başka birşey olur gerek yok böyle atraksyonlara.

Bu yoruma katılıyorum ve ayrıca hamilesiniz lohusalık sürecinin nas geçeceğine emin değilseniz bir kere daha düşünün çocuk olduktan sonra eş ve eş ailesi değişiyor bence yaşamınızı ipotek ettirmeye hazirmisiniz iyilikten maraz doğmaz inşaAllah eve masraf yaptık çıkamayıp,çocuk oldu yardım edelim veya da bekar oğlan evlenecek evi ona tahsis Edip biz burda oturmaya devam edelim deme ihtimalleri de var herşeyi en ince ayrıntıya kadar düşünülmesi gereken mesafe candır bence oldu da kuyamadiniz onay verdiniz sinirlarinizi asla cizdirmeyin ki pişman olmayın benim eş sesi ile ilgili iyi her türlü iyi niyetim suistimal edildiği için hazır karar size aitken önce çekirdek ailem diyin ve farklı seçenekler üretilmesini sağlayın bence tabiki bu benim şahsi fikrim siz eşinizden ve ailesinden eminseniz suistimal ihtimalleri yoksa dışarıdan bakıldığında esin fikri güzel bir de emin olun bakalım eşin kendi fikrim mi yoksa ailesi ile karar verip size kabul ettirme asamasindalar mi bir de ev alırken size katkıları oldu mu ?

Bana da mantıklı geldi. Aynı evin içine girmeden bilemeyiz tabii ama sizinde işiniz olmuş olur

Yok dedim eşime mantıklı geldi ya gitmezlerse ya kalırlarsa

Sadece bir müddet deniliyor da, niye ki? 3-4 yil sonra kiralar azalcakmi? Yook. Bu kadin orda ömür boyu kalmaycaği ne malum?

Ve herkes uzaktan iyidir. Nerde çokluk orda bo.. derler. Bebek ile beraber hormonlar olur, yeni dönem. Ve bunun yani sirasi ev ahalesin değismesi,.. neticede halen ayni ev.

Bebek ağladiğinda, oda koşup gelir. Yada tavsiye verir,.. Yanliz kalmak istediğinde olmuyor. Eşin ile bir film gecesi, arada bir öpüşme, sarilma desen olmuyor. Eşin ile istediğin zaman cinsellik yaşaman olmuyor, acaba banyo sesini duyarmi stressi.

Canin o gün yemek yapmak istemedi evi toplamak istemedi olmuyor,..

Kv'de ile ayni evde yaşamak ve yillarcaaa, kesinlikle hayir deyin. Evet deyince geri dönüşü zor olur. Araniz bozulunca "git" demek öyle kolay olmuyor. Kiralar pahali olabilir ama bare şimdi düzenlerini kursunlar.

Kira yardımı değil zaten ev bize ait kayınpederim nakit varmış 300 binle eşim onunla yaparız dedi

Ee üzerine banka borcu ile gayet kendine ait ev alabilirler. Memlekette hamileydin. Tatil havasi vardi,.. şimdi ayni ev, para meseleleri, bebek bakimi,.. Geçinemezseniz, parayi gerimi vereceksiniz? Orda bide kardeşide varmiş. Hep size gelmemesi ne malum?

Sen kararini vermiş gibisin. Ben olsam çok büyük bir kumar olduğundan yapmazdim asla.

Bebek doğunca yanında en kötüsünden bile olsa insana ihtiyaç duyuyorsun. Yalnızken duş almak bile lüks. Arada 1 saat tutsa uyursun oh mis. Bence çok mantıklı.

Eşime kabul etmediğimi söyledim böyle böyle diye tamam dedi üstelemedi oda

zor durumda olmaları üzücü ama bu büyük bir risk sonradan elinizde patlayabilir ben olsam huzursuz olurdum kabul etmezdim sanırım

Evi alırken bizim bir katkımız olmadı onlar aldılar ödediler

Evi yaptıracaklar diye şartlamayın kendinizi. Yaptırmazlarsa canınız sıkılır.
Yaptırmadan oturacaklarını düşünerek verin kararınızı.
Oturcak yer yok yukarı çıkıyorsunuz bir salon o kadar aşağıda yatacak yer de yok başka

Evleri varmış zaten. Kentsel dönüşüme giriyormuş.
Müteahhit apartmanı yıkıp yenisini yapacak yani. 2-3 yıl gibi bir süre vermeleri o yüzden. İnşaat bitince kendi evlerine geçecekler.

Garip insanlarsa, kabile gibi üst üste yaşamayı seven tiplerse orayı kiraya verip konu sahibinin evinde sonsuza kadar kalabilirler. Öyle insanlar değiller diyor konu sahibi ama 3 sene sonra gidecek bile olsalar bu kadar yakın oturmak sorunlara sebep olabilir.
Güzel giden ilişkiler bozulabilir. Riskli bir iş.

Evi alırken bizim bir katkımız olmadı onlar aldılar ödediler
O halde gönül rahatlığıyla kabul edin ama sinirlarinizi da cizin belki iyi bile gelir valide hanım genç dinamikmis anlayışla da diyorsun yardımı bile olur ama sen izin verdiğin müddetçe gelsinler evine sinir çiz zaten çocuktan sonra baktın sorun yok dünya sana güzel basın sıkışınca yakında yardım alabileceğiniz güvenli bir alan demek olur bu ve insaAllah da öyle olur

Oturcak yer yok yukarı çıkıyorsunuz bir salon o kadar aşağıda yatacak yer de yok başka

O zaman siz bilirsiniz. Siz tanıyorsunuz bu insanları.
Bunu oğlunun evine çökmek için fırsat gibi görecek manyak kayınvalideler var. Sizin aranız iyiymiş, süre dolunca giderler diyorsunuz ama bu kadar yakın olunca ilişkiniz bir miktar yıpranabilir.

Evi onlar almış zaten. Çökecek olsalar kentsel dönüşümü beklemezlerdi bence.

Ya ev yapılınca orayı kiraya verelim burda devam edelim derlerse?sonucta kiralar malum ek gelir olsun diye dusunebilirler

Ha yok öyle değiller karışmazlar asla. O yemek meselesini ne ben kabul ederim ne kayınvalidem o konuda bir sıkıntı yaşamam ama insanoğlu bişey olur laf olur kararsız kaldım
Laf olur,en iyisinden dahi isitiliyor bunlar, aksine hiç rastlamadim

Evi onlar almış zaten. Çökecek olsalar kentsel dönüşümü beklemezlerdi bence.

O kısmı okumamıştım. Evet çökecek insanlar olsalar "bu evi zaten biz aldık" deyip konu sahibinin fikrini bile sormazlardı.
Yine de ilişkilerinin bir miktar yıpranma ihtimali var. O kadar yakın olunca samimiyet daha da artacak, samimiyet artınca bazı şeyleri söylemek ya da yapmak daha kolay gelir, daha kolay hata yapar insan.
Ben olsam korkardım ya ilişkimiz bozulursa diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…