• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar size danışmak istiyorum

2 yılda bitip gideceklerine hiç ikna olamadım malesef, kapınız ayri olsa bile bir nevi aile apartmanı gibi olacaksınız. Sende kahvaltı bende akşam yemeği,nereye gittiniz nerden geldiniz,sana misafir gelmiş ,bana geldi sen de gel,durduk yere duzeniniz bozulur

Ben evet demezdim. Paraya sıkışırlar o evin yapılması kalır malzeme kalitesi düşük olur. Anne baba birşey de denmez. Ben sözümü esirgemem saygılı bir şekilde kv ye dahi. Fakat bu kadar yakınlaştiktan sonra bazı şeyleri yutman gerekir zamanla hazımsızlık yapar. Asla evet demezdim

2017de kentsel donusume giren evim hala teslim edilmedi öncelikle bunu yazayim burda kalsin :)

Gelirlerse gitmeme ihtimalleri kuvvetli. Katlar ayri olacagi icin ben kabul ederdim yine de.

Yalniz ne kadar sureleri var tasinmak icin? Ust katin tadilati yetisir mi? Yetismezse gelip senin oturdugun yere duzen kurulup senin logusaliginda üst katta insaat olmasin? O zor olur.

Merhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım
İyi düşünün siz karar verin. Birlikte olunca ister istemez tartışma kavga olacak bunu göz önünde bulundurun. Benim ev de dubleks üst katta banyo mutfak vs de var ayrı ev gibi ama (misafir gelince) hiç de öyle ayrı iki ev gibi olmuyor. Uzun süreli kalsalar bile öyle kapımı çekeyim onlar orda ben burda yapamıyorsunuz, artıları eksileri iyi düşünün. Üst katı da belki sizin istediğiniz kalitede yapamayacaklar, kira yardımı yetmeyecek. Tek yasıyormus gibi rahat edemiyorsunuz kısacası. Bilginiz olsun. Kv tek mi yaşıyor?

Kulağa mantıklı geliyor ama üst kata onca masraf yaptıktan sonra çıkmak istemeyebilirler 🤷🏻‍♀️ Kendi ailem aynı durumda olsa teklif ederdim ama mutlaka, masraf yaptırmazdım sanırım.

İyi düşünün siz karar verin. Birlikte olunca ister istemez tartışma kavga olacak bunu göz önünde bulundurun. Benim ev de dubleks üst katta banyo mutfak vs de var ayrı ev gibi ama (misafir gelince) hiç de öyle ayrı iki ev gibi olmuyor. Uzun süreli kalsalar bile öyle kapımı çekeyim onlar orda ben burda yapamıyorsunuz, artıları eksileri iyi düşünün. Üst katı da belki sizin istediğiniz kalitede yapamayacaklar, kira yardımı yetmeyecek. Tek yasıyormus gibi rahat edemiyorsunuz kısacası. Bilginiz olsun. Kv tek mi yaşıyor?
Yok kayınvalidem kayınpederim birde kardeşi.

Kulağa mantıklı geliyor ama üst kata onca masraf yaptıktan sonra çıkmak istemeyebilirler 🤷🏻‍♀️ Kendi ailem aynı durumda olsa teklif ederdim ama mutlaka, masraf yaptırmazdım sanırım.
Zannetmiyorum evlerine gitmek isterler diye düşünüyorum

2017de kentsel donusume giren evim hala teslim edilmedi öncelikle bunu yazayim burda kalsin :)

Gelirlerse gitmeme ihtimalleri kuvvetli. Katlar ayri olacagi icin ben kabul ederdim yine de.

Yalniz ne kadar sureleri var tasinmak icin? Ust katin tadilati yetisir mi? Yetismezse gelip senin oturdugun yere duzen kurulup senin logusaliginda üst katta insaat olmasin? O zor olur.
Aaa niye öyle uzun sürdü ? 3 4 ay süreleri var. Üst katın inşaatıda en fazla 2 ay sürer

2 yılda bitip gideceklerine hiç ikna olamadım malesef, kapınız ayri olsa bile bir nevi aile apartmanı gibi olacaksınız. Sende kahvaltı bende akşam yemeği,nereye gittiniz nerden geldiniz,sana misafir gelmiş ,bana geldi sen de gel,durduk yere duzeniniz bozulur
Ha yok öyle değiller karışmazlar asla. O yemek meselesini ne ben kabul ederim ne kayınvalidem o konuda bir sıkıntı yaşamam ama insanoğlu bişey olur laf olur kararsız kaldım

Aaa niye öyle uzun sürdü ? 3 4 ay süreleri var. Üst katın inşaatıda en fazla 2 ay sürer

Tabi ki vaktinde teslim eden firmalar olmustur kimseye laf atmak, gunaha girmek istemem ama cevremde hic zamaninda teslim edilen ev görmedim, pandemi döneminde ozellikle.
Mutlaka uzuyor benim etrafimdaki örnekler.

Kararinizi verip bir an önce tadilati baslatin. Dogumda lohusalikta üst kat tadilatini cekemezsiniz. Bir de ne kadar is yapilacak bilmiyorum ama annemin evine bir banyo mutfak yaptirdik 60 bin tl tuttu. Kira yardimi yetecek mi? Hesabinizi iyi yapin 🌼

Merhaba hanımlar size bir sorum olacak biz dubleks dairede oturuyoruz şuanlık üst katı kullanmıyorum. Kayınvalidemlerin evi kentsel dönüşüme giriyor ve kiralık ev bulamıyorlar bulsalarda pahalı. Eşimde diyor ki bana istersen 2 3 yıl ev bitene kadar otursunlar kiraya verecekleri parayı üst katı yaptırsınsınlar oturma odasıydı banyosuydu mutfağı falan onlar gittikten sonra yine bize kalacak biz kullanıcaz hemde üst katımız yapılmış olur dedi çocukta olucak annemde yardım eder sana dedi. 6 ay sonrada zaten memleketlerine gidicek dedi. Kayınvalidem de öyle karışıyım kaynanalık ediyim bir insan değil 2 yıldır çat kapı bile gelmemiştir çağırmadan gelmez öyle iyidir yani. Eşimde düşün bir istersen karar ver ona göre bende söyleyim bizimkilere dedi. Sizce ne yapmalıyım
Dengeyi yakalayabilirseniz olur gibi. Yine de size bağlı tabii.

Aslında aynı apartmana filan feci karşıyımdır
Ama sizin durumda niyeyse bir düşünülebilir gibi geldi
Kayınvalidenizden yana eminsiniz size karışmayacağı, özel hayat isteyeceği konusunda
Sonuçta o da genç hala
O etkiledi fikrimi
Hem de çocuk olunca gerçekten işinize yarayabilir

İnşallah her şey düşündüğünüz gibi olur

Ben evet demezdim. Paraya sıkışırlar o evin yapılması kalır malzeme kalitesi düşük olur. Anne baba birşey de denmez. Ben sözümü esirgemem saygılı bir şekilde kv ye dahi. Fakat bu kadar yakınlaştiktan sonra bazı şeyleri yutman gerekir zamanla hazımsızlık yapar. Asla evet demezdim
Birde yaparsa öyle kalitesizde yapmaz memleketine 3 katlı ev yapmış gerçekten çok güzel yapmış elinden de geliyor her iş. Her senede 6 ay köyde duruyor 2 3 yıl

Aslında aynı apartmana filan feci karşıyımdır
Ama sizin durumda niyeyse bir düşünülebilir gibi geldi
Kayınvalidenizden yana eminsiniz size karışmayacağı, özel hayat isteyeceği konusunda
Sonuçta o da genç hala
O etkiledi fikrimi
Hem de çocuk olunca gerçekten işinize yarayabilir

İnşallah her şey düşündüğünüz gibi olur
İnşallah birde gözümün önüne şeyi getiriyorum memlekete gittik 4 ay beraber durduk orda evet kısa bir süre ama her sabah kahvaltıyı hazırlıyordu kapıma vuruyor du kızım kalk kahvaltı hazır diye birgün olsun demedi niye kalkıp kahvaltı hazırlamıyorsun diye veya laf etmedi yemekleri hazır ediyordu bir kere bile sokmadı mutfağa kızım sen hamilesin diye. Sonuçta 2 3 yıl diyorum senenin çoğu zaman memlekete gidiyor diyede düşünüyorum

Tabi ki vaktinde teslim eden firmalar olmustur kimseye laf atmak, gunaha girmek istemem ama cevremde hic zamaninda teslim edilen ev görmedim, pandemi döneminde ozellikle.
Mutlaka uzuyor benim etrafimdaki örnekler.

Kararinizi verip bir an önce tadilati baslatin. Dogumda lohusalikta üst kat tadilatini cekemezsiniz. Bir de ne kadar is yapilacak bilmiyorum ama annemin evine bir banyo mutfak yaptirdik 60 bin tl tuttu. Kira yardimi yetecek mi? Hesabinizi iyi yapin 🌼
Kira yardımı değil zaten ev bize ait kayınpederim nakit varmış 300 binle eşim onunla yaparız dedi

Birde yaparsa öyle kalitesizde yapmaz memleketine 3 katlı ev yapmış gerçekten çok güzel yapmış elinden de geliyor her iş. Her senede 6 ay köyde duruyor 2 3 yıl
Senin aklına yatmış bacım birkaç da seni destekleyen yorum görüp haklı olduğuna emin olmak istiyorsun :) Allah pişman etmesin

Senin aklına yatmış bacım birkaç da seni destekleyen yorum görüp haklı olduğuna emin olmak istiyorsun :) Allah pişman etmesin
Yani evet ikna olmak istiyorum olumsuz yorumları görüp ona göre karar vermek istiyorum

Kira yardımı değil zaten ev bize ait kayınpederim nakit varmış 300 binle eşim onunla yaparız dedi

Eşiniz dedi peki babasi ne dusundu?

0 300 bini oraya harcarlarsa o evi size birakmazlar, yüzde 99...
Ben de olsam birakmam yani. 300 bin masrafi 2 3 yil kalacagim yere yapmam daha dogrusu.

Bir de kardesi var mi esinizin? Zaten kardesi varsa adaletli degil 2 3 yil sizin ust katta kalmak icin 300 bini sizin eve harcamalari.

Back
X