Evin reisi derken lafın gelişi bizdede kimin dediği mantıklıysa o olur faturalar otomatik hesapta ve birşey alınacaksa ben beğenirim ama eşim yapar alışverişi.komşum bir yere giderken ısrarla benide götürür. orada bana şunu gördünmü bunugördünmü sanki ben hiç bişey alamıyorum hiç bişey bilmiyorum.ilk ikizlerimde çok iyiliklerini gördüm kırmakta istemiyorum ama evime geldiğindede hep aynı muamele .aslında eşimin değil komşumun hissettirdiğini anlıyorum
Merhaba hanımlar ben 6,5yıllık evliyim iki kez ikizlerim oldu.bu süre içinde hep evde çocuklarla oldugum için pek dışarı çıkamadım .hep dizilerde gezip alışveriş yapan kadınlara imrendim.neye ihtiyacım olsa eşim alır (elektronik eşya ve çocuklara oyuncak kıyafet)internetten yada dışardan alır. Komşum evinin bütün alışverişini faturalarını kendisi ödüyor.ben daha bir kezfatura ödemedim.karşımda böyle biri olduğu için kendimi çok pasif biri gibi hissediyorum .daha ne istiyorsun diyenler olabilir .insanız işte .benim merak ettiğim sizin evde bu işleri kim yapıyo . yalnız beni daha fazla imrendirecek yorumlar olmasın...
Merhaba hanımlar ben 6,5yıllık evliyim iki kez ikizlerim oldu.bu süre içinde hep evde çocuklarla oldugum için pek dışarı çıkamadım .hep dizilerde gezip alışveriş yapan kadınlara imrendim.neye ihtiyacım olsa eşim alır (elektronik eşya ve çocuklara oyuncak kıyafet)internetten yada dışardan alır. Komşum evinin bütün alışverişini faturalarını kendisi ödüyor.ben daha bir kezfatura ödemedim.karşımda böyle biri olduğu için kendimi çok pasif biri gibi hissediyorum .daha ne istiyorsun diyenler olabilir .insanız işte .benim merak ettiğim sizin evde bu işleri kim yapıyo . yalnız beni daha fazla imrendirecek yorumlar olmasın...
Mesela kredi kartı genelde bendesir.uygun zamanlarda market alışverişini ben yapıyorum.benim bahsettiğim mesela ilk ikizlerimde kızlarım masanın üzerine çıkıyordu oyüzden evdede yer olmadığı için masayı attık. siz böyle bir durumda eşinize söylemeden böyle bir alışveriş yaparmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?