Merhaba hanımlar ben 6,5yıllık evliyim iki kez ikizlerim oldu.bu süre içinde hep evde çocuklarla oldugum için pek dışarı çıkamadım .hep dizilerde gezip alışveriş yapan kadınlara imrendim.neye ihtiyacım olsa eşim alır (elektronik eşya ve çocuklara oyuncak kıyafet)internetten yada dışardan alır. Komşum evinin bütün alışverişini faturalarını kendisi ödüyor.ben daha bir kezfatura ödemedim.karşımda böyle biri olduğu için kendimi çok pasif biri gibi hissediyorum .daha ne istiyorsun diyenler olabilir .insanız işte .benim merak ettiğim sizin evde bu işleri kim yapıyo . yalnız beni daha fazla imrendirecek yorumlar olmasın...
komşun koşu bandını hiçmi sormadan alıyor ? peki sence bu doğru mu ? ben öyle olmak istemezdim ne alınacaksa eşimle konuşarak alıyoruz biz hatta ben evlendiğimden beri markete bakkala bile en fazla 2-3 kez gitmişimdir herşeyi o alıyor ama ben söylüyorum aynı senin gibi. ama mesela kendim işyerimden internet alışverişi yapıyorum sende yapabilirsin. eğer komşuna karşı kendini iyi hissedeceksen bunu deneyebilirsin kendi başına bi alışveriş yap gitsin
Merhaba hanımlar ben 6,5yıllık evliyim iki kez ikizlerim oldu.bu süre içinde hep evde çocuklarla oldugum için pek dışarı çıkamadım .hep dizilerde gezip alışveriş yapan kadınlara imrendim.neye ihtiyacım olsa eşim alır (elektronik eşya ve çocuklara oyuncak kıyafet)internetten yada dışardan alır. Komşum evinin bütün alışverişini faturalarını kendisi ödüyor.ben daha bir kezfatura ödemedim.karşımda böyle biri olduğu için kendimi çok pasif biri gibi hissediyorum .daha ne istiyorsun diyenler olabilir .insanız işte .benim merak ettiğim sizin evde bu işleri kim yapıyo . yalnız beni daha fazla imrendirecek yorumlar olmasın...
evin reisi fatura ödeyenmı oluyor?
ben hıc odemıyorum oh cok rhatım valla
bence halıne sukret bı akrabam var hamıle gecen 1 saat sıra beklemiş fatura oderken o durumu yasamakmı ıstıyorsun bayan?
İnternet bankacılığını duymamış mı o arkadaş?
Sanırım kendimi ifade edemedim.söylemek istediğim komşum ben kara cahilmişim gibi davranıyor .evinin bütün sorumluluğu onda eşine sormadan koşu bandı alabiliyor. Bizdede bu işleri eşim hallettiği için kendimi pasif hissediyorum ( yada hissettiriliyorum)
fatura ıslerını esım ınternetten yapar:)) o ıslerle ben ugrasamam cunku unutkan ve sorumsuz bı ınsanım. mutfak alısverısını zaten ıkımız yaparız gezme tozmadada pek esımsız bıyere gıtmem cunku aılem bu sehırde degıl malesef.. Ama İYiki eşim le evlenmısım baska adam olsa herlde benı sımdıye boşamışdıallahım herkesın huyuna suyuna göre eş verıyo
Sanırım kendimi ifade edemedim.söylemek istediğim komşum ben kara cahilmişim gibi davranıyor .evinin bütün sorumluluğu onda eşine sormadan koşu bandı alabiliyor. Bizdede bu işleri eşim hallettiği için kendimi pasif hissediyorum ( yada hissettiriliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?