Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlilikte en önem teşkil eden, evliliğin mutluluğunu belirleyen şey sanırım bu. o mu istemiyordu yoksa siz mi?
ben istiyorum o istemiyor ilk aylar ilaçmı kullansam dedi dedim kalp krizi geçirirsin tehlikeli
ama tecrübesiz olduğum için anlayamadım ben şimdi büyüklerden öğrendiğim haftada 1 yeni evli çift için normal değilmiş bide süre kısaymış bizim yani bilemiyordum
bunlardan sonra kılık kıyafet gerginlik küslük ailesinin herşeye karışması beraberinde tuhaf bir duruma sürekledi evlenmeden bilmem mümkün değildi kısa sürede evlendik uzun süreli bir ilişkimiz olmadı
herkes ve herşey çok normal görünüyordu
Bence adam kendine güvenini yitirmiş. Erkeğin istememesi ne demek. Benim burdan okuduğum etrafımdan duyduğum genelde erkek istiyor, kadın yanaşmıyor o kadar sık birlikteliğe. Ama sizde tam tersi bir durum olmuş. Kendine bu konuda güvenini yitirdiği için de yanaşmaya çekiniyor. Bu tedavi edilebilen bir durum olsa gerek. Tedavinin birinci adımı kocanızın ortada bir problem olduğunu kabul etmesi, ki o da farkında söylediğinize göre. Şu an yaşadığınız duygusal sorununuzun kaynağı da bu olabilir. Kocanızın bu süreçteki negatif davranışlarını şekillendiren de. Ben derim ki kocanızla öncelikle konuşun, iletişim herşeyi çözer, anladığım kadarıyla siz daha olgun olan tarafsınız. Erkekler ne kadar büyüse de bi yanları hep çocuk kalıyor malesef. Ama sizin olgun tavrınız onu da pozitif etkileyecektir. Çünkü yaşları kaç olursa olsun şekillendirilmeye yatkın oluyorlar.. Konuştuktan sonra da bir şekilde ikna edip bir terapiste gitmeyi deneyin.
Bence adam kendine güvenini yitirmiş. Erkeğin istememesi ne demek. Benim burdan okuduğum etrafımdan duyduğum genelde erkek istiyor, kadın yanaşmıyor o kadar sık birlikteliğe. Ama sizde tam tersi bir durum olmuş. Kendine bu konuda güvenini yitirdiği için de yanaşmaya çekiniyor. Bu tedavi edilebilen bir durum olsa gerek. Tedavinin birinci adımı kocanızın ortada bir problem olduğunu kabul etmesi, ki o da farkında söylediğinize göre. Şu an yaşadığınız duygusal sorununuzun kaynağı da bu olabilir. Kocanızın bu süreçteki negatif davranışlarını şekillendiren de. Ben derim ki kocanızla öncelikle konuşun, iletişim herşeyi çözer, anladığım kadarıyla siz daha olgun olan tarafsınız. Erkekler ne kadar büyüse de bi yanları hep çocuk kalıyor malesef. Ama sizin olgun tavrınız onu da pozitif etkileyecektir. Çünkü yaşları kaç olursa olsun şekillendirilmeye yatkın oluyorlar.. Konuştuktan sonra da bir şekilde ikna edip bir terapiste gitmeyi deneyin.
hanımlar evlendiğimden beri eşimden kaynaklı bir sürü problem yaşadık 10 aylık evliyim
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor
zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi gör kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.
bu nasıl iş böyle arkadaşım yuva kurarken o kadar uğraş sonra afedersiniz kocanız dengesiz geldi biraz dengesiz gelsin boşanalım desin evden ayrılarak en güzel şeyi yapmışsınız ama barışsanız aynı tas aynı hamam böyle devam eder bence en güzeli siz iyice düşünün bir de sizin aileniz ne diyor bu konuya ?
Kim ne derse desin . Ailenin içerisine k.valide k.peder girdimi o yuva dağılmaya bir adım atmış oluyor. Benim tavsiyem barışsanızda amannnn çocuk istemeyin. İyice bir oturtun evliliğinizi. Allah yardımcınız olsun .
mrb canim ben yedi yildir aynen yazdigin gibi bir adamla evliyim bizimki akrabaydi ayrilamazdim mecbur katlandim ama simdi alistim hic zor gelmiyor herseye ragmen seviyorum onu ;-) bazen dusunuyorum acaba uzun bi sure terk etseydim duzelirmiydi ama sanmiyorum