Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla kimse bir şey söylemiyor ailem yani .
ama hani danıştığım büyüklerim
çekme yavrum böyle yazık sana diyorlar
gelirse o gelsin sakın ama SAKIN sen adım atma. boşanmakta ısrarlıysa boşan gitsin ama geri dönmek istiyorsa da hemen affetme burnu sürtsün biraz. onun yaptığını liseli ergenler yapmaz bu ne terbiyesizlik bu nasıl bi cehalet.Hanımlar evlendiğimden beri eşimden kaynaklı bir sürü problem yaşadık 10 aylık evliyim
önce ilk gece olayı 20 gün sürdü halletik.
Sonra eşimin siniri küslüğü küsüp ayrı yatma huyu çocuk gibi
ailesinin benimle ilgili ona baskısı şöyle giyinsin böyle yapsın evimdeki kalorifere kadar kaynanam karışıyorv.s ama ben kuzu gibi hep alttan aldım ezildim hakaret etti kayınvalidem sustum sustum eşim kötü davrandı sustum
en sonun 6 aylıkken gecenin köründe beni uyandırdı ve ben boşanmak istiyorum dedi
gittm ailesiyle konuştum kıllarını kıpırdatmdılar
bekledim eşim konuşsun diye o hiç benimle yatmayan adam yatağa gelmeye başladı boşanalım dedikten sonra üstelik.
1 hafta bekledim konuşsun diye konuşşmadı aileside konuşmadı yoruldum ve bunaldım artık
evi terkettim
gelmek istediler ilk gün ama cürettkar davranarak
neyse 4 ay ooldu evden ayrıldım
eşimin ailesindende bir takım kişiler aradı geldi
ağlıyormuş eşim kayınperimde ağlıyormuş
ama eşim gelmiyormuş o beni arasın diyormuş
onca eziyet terbiyetsizlik yaptıkları halde hala arasın beni lafıyla karşılaşıyorum
davada açmıyor
zırıl zırıl ağlıyorlar pes dedim hem böyle köle gibi GÖR kişiliğimi yok saymalar kötü davranmalar sürekli küsen bir eş didikleyen kayınvalide zır cehalet davranışlar hemde arkamdan ağlayıp gelmemeler nedir bu arkadaşlar ben işin içinden çıkamadım.
gelirse o gelsin sakın ama SAKIN sen adım atma. boşanmakta ısrarlıysa boşan gitsin ama geri dönmek istiyorsa da hemen affetme burnu sürtsün biraz. onun yaptığını liseli ergenler yapmaz bu ne terbiyesizlik bu nasıl bi cehalet.
Boşa gıtsın anasını satım cekılmez herıf
Bunlar ailece dengesizmiş,hem kendi boşanalım diyor hem dava açmıyor hem ağlıyor gelsin diye hemde ben gitmem o gelsin diyor.Bu ne yaman çelişki arkadaş.Sıyırmış bunlar boşverin takmayın bu saatten sonra hiç bir şey düzelmez.Annemin bir lafı vardır köpek b*k yemekten va geçmez diye.Döner dolaşır aynı şeyleri farklı konulardada olsa yaşarsınız.
bir evlilik nasıl başlar ise o şekilde dewam ediyor onu bunu bilmem
baştan bu kadar sorun yaşamışsın
ayrıca evi terketmişsin madem neden açmadın davayı
bana sorarsan düzelmez eşin anladığım kadarıyla pasif bi insan
sen evine dön ona karılık yap o istediği gibi yaşamak istiyor bence yada önce birinin aklına uyup sonra pişman olmuşta olabilir![]()
Büyükler, ne olursa olsun yatak ayırılmaz derler.
Evliliğin bereketi kaçarmış.
Çocuk mu bu? Yatak ayırıyor. Düşmanısın sanki,uyurken boğacaksın yastıkla da .. Hey ALLAHım.
Bence davayı açın kurtulun arkadaşım. Bu adamdan baba olmaz, kendi çocuk. Eş de olmaz zaten.