- Konu Sahibi renklipapatya
Bir kaç haftadır sözlümle aramızda inanılmaz derecede sorun yaşanıyor ne yapıp ne edeceğimi düşünürken geçen hafta giydiğim montumun iç cebinde şeffaf şeye sarılmış kağıt buldum merak ettim açtım içini adım sözlümün adı falan yazıyordu Arapça dualarla korktum tabi hiç alakam olmaz anneme gösterdim annem hayırlı bir şey değildir bu dedi internetten falan araştırdım büyü olmasından korkuyorum. Kalbim çok huzursuz. Ne yapıcam bilmiyorum büyü ise nasıl bozulur ya da ben aramızdaki bağı güçlendirmek için ne duaları okurum ederim yardımcı olursanız çok sevinicem. Namazlarımı kılıyordum hemen hemen artık korkumdan iyice başlamayı düşünüyorum aksaksız. Ne yapayım ne edeyim kimlere gideyim hiç öyle büyücü falcı hacı hoca da bilmem ki.
Yakın civarda bulabileceğimide sanmıyorum öyle kişileri buldum diyelim nasıl inanıp güvenicem tek çare kendi başıma bir şeyler yapmak.
Yakın civarda bulabileceğimide sanmıyorum öyle kişileri buldum diyelim nasıl inanıp güvenicem tek çare kendi başıma bir şeyler yapmak.