Hanımlar yardımınıza ihtiyacım var

renklipapatya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
28
1
0
Adıyaman
Bir kaç haftadır sözlümle aramızda inanılmaz derecede sorun yaşanıyor ne yapıp ne edeceğimi düşünürken geçen hafta giydiğim montumun iç cebinde şeffaf şeye sarılmış kağıt buldum merak ettim açtım içini adım sözlümün adı falan yazıyordu Arapça dualarla korktum tabi hiç alakam olmaz anneme gösterdim annem hayırlı bir şey değildir bu dedi internetten falan araştırdım büyü olmasından korkuyorum. Kalbim çok huzursuz. Ne yapıcam bilmiyorum büyü ise nasıl bozulur ya da ben aramızdaki bağı güçlendirmek için ne duaları okurum ederim yardımcı olursanız çok sevinicem. Namazlarımı kılıyordum hemen hemen artık korkumdan iyice başlamayı düşünüyorum aksaksız. Ne yapayım ne edeyim kimlere gideyim hiç öyle büyücü falcı hacı hoca da bilmem ki.

Yakın civarda bulabileceğimide sanmıyorum öyle kişileri buldum diyelim nasıl inanıp güvenicem tek çare kendi başıma bir şeyler yapmak.

Basima boyle bir sey gelmedi, fakat basima onlarca kez gelsede, hey allahim ya millet nelerle ugrasiyor der, o ne haltsa coper atardim... Bu yuzyilda boyle seylere yormaz, iliskimde ki prolemleri de baska bir seye baglamazdim...
Iviri ziviri birakip, problemleri cozmeye calisir, olmuyorsada bir daha dusunurdum...
Ha bu arada o sarlatanlara para yedirecek goz yok bende, o yuzden bu secimlerim...

Hiç kimsenin başına gelmedi mi :(

CAnım böyle konular açmak yasak kapanır konun. Bol bol ayetel kursi felak nas oku ayetel kursiyi 7 kere okuyup herseferinde kendi üzerine üfle peygamber efendimiz de böyle yaşarmış diye biliyorum. Internetten büyüden koruyan dualar diye araştır istersen. Sen allaha sığın aileme çok yapıldı ama hiç tutmadı sadece gerginlik yapıyor kişiler arasında sen anlayışla yaklaş sorunlara

bu konuda hiçbir bilgim yok ama resmini çekip koyarsanız, eğer yazı ise o alfabeyi bilen birileri yorumlayabilir.

canım sizin orda cami yokmu hiç hocasına okutuverseniz bizim başımız+ada böyle birşey geldi hocaya okuttuk

bir cami hocası yada kuran kurs yokmu oralarda bir gidin baktırın ihmal etmeyin büyü dür yüzde yüz sizi ayırmak için yapmışlardır halledlir o korkmayın

Bir kaç haftadır sözlümle aramızda inanılmaz derecede sorun yaşanıyor ne yapıp ne edeceğimi düşünürken geçen hafta giydiğim montumun iç cebinde şeffaf şeye sarılmış kağıt buldum merak ettim açtım içini adım sözlümün adı falan yazıyordu Arapça dualarla korktum tabi hiç alakam olmaz anneme gösterdim annem hayırlı bir şey değildir bu dedi internetten falan araştırdım büyü olmasından korkuyorum. Kalbim çok huzursuz. Ne yapıcam bilmiyorum büyü ise nasıl bozulur ya da ben aramızdaki bağı güçlendirmek için ne duaları okurum ederim yardımcı olursanız çok sevinicem. Namazlarımı kılıyordum hemen hemen artık korkumdan iyice başlamayı düşünüyorum aksaksız. Ne yapayım ne edeyim kimlere gideyim hiç öyle büyücü falcı hacı hoca da bilmem ki.

Yakın civarda bulabileceğimide sanmıyorum öyle kişileri buldum diyelim nasıl inanıp güvenicem tek çare kendi başıma bir şeyler yapmak.

hocaya mutlaka gösterin belliki size muska yaptırmışlar ama iyi niyetlemi kötü niyetlemi onu hoca söyler

Back
X