Bende yeni başladım sayılır zaıyflama yoluna girdim :) gazamız mübarek olsun:) Başarılar diliyorum sana daCanlarım iki yıl içinde aldığım 20 kiloyu 3 ayda vericeğim benimle birlikte bu yolda yürüyecek arkadaşları bekliyorum gazamız mubarek olsun :))
Bende yeni başladım sayılır zaıyflama yoluna girdim :) gazamız mübarek olsun:) Başarılar diliyorum sana da
83.700 le başladım, cuma kilomu yazarım sana cnaımHadi bakalım cuma günlerimiz tartılma günleri olsun bu hafta cumaya dört gün kaldığı için 1 kilo versek süper bnce sen kaç kiloyla başladın :)
83.700 le başladım, cuma kilomu yazarım sana cnaım
Canlarım iki yıl içinde aldığım 20 kiloyu 3 ayda vericeğim benimle birlikte bu yolda yürüyecek arkadaşları bekliyorum gazamız mubarek olsun :))
Sizi Okadar iyi anlıyorum ki iki yıl öncesine kadar kilolu değildim hep birlikte birbirimize destek olalım ve üç dört ayda kurtulalım şu fazlalıklardan bende diyetisyene gidicem çocuk istiyorum öncesinde vermem lazımEvet aslinda bende forumu siki takip edenlerdenim ama az once uye oldum:)88 kiloydum 2 haftada 2 kilo verdim su anda 86 gordum bu sabah.35 yasindayim ogretmenim su ana kadar hic diet falan yapmadim.aslinda hep kilomla barisik yasadim ama basima oyle bisey geldiki...okulumuzun kahvaltisinda kantincinin esiyle ayni masaya oturduk sohbet ederken yas muhabbeti acildi bende 35 deyince kadinin yüz ifadesini tahmin edemezssiniz 'yaaa 35 mi gercekten ben daha fazla saniyodum tabiii kiloda insanı yasli gosteriyo" ayy kadinin yüz ifadesi hala gözümün önünde ilk defa kendimi kötü hissettim.sonrada hayatta ilk defa kilo vermeliyim dedim ve 2 haftadir kendimce biseyler yapiyorum diyetisyene gitmedim ama gitmeyide düşünüyorum.benim derdim aslinda çikolata ve düzensiz beslenme.2 haftadır çikolatayi kestim cok tatli krizi oldugunda oglen sadece sutlu tatli yedim 1 kez.simdi ise sabahlari yumurta yulaf tuzsuz lor maydonoz ve dere otuyla omlet yapiyorum.yabina sekersiz cay iciyorum bazen domates salatalik yaninda.okulda yanima elma mandalin aliyorum onlari yiyorum oglen eve gelince bit kase yoğurt yiyorum aksam evde ne varsa az ama 2 haftadir tavuk balik izgara vr kofte agirlikli yedim ekmek hic yemiyorum.cay kahve sekersiz dersi hep ayakta anlatiyorum ve sinifta hareket halindeyim kosu bandini artik carsaf kurutmak.yerine bizzat faaliyete gecirdim ama 1 saat falan yuruyemiyorum yarım saatve her gun degil.bide 9lu form cayi aldim 1 fincan bazen 2 fincan iciyorum.simdilik oyle aclik.krizi falan olmadi hatta kendimide rahat hissediyorum.vee itiraf ediyorum kimseye diet yaptigimi soylemedim sadece sizlerle paylasiyorum.cunku etrafin surekki nasil gidiyor kac kilo gitti gibi cümlelerini duymak istemiyorum boyum 1.65 kilom.88 hedefim cok degil 70 bile olsam yeter artik burdan sizlerle paylasirim sizde bana yardımcı olunnnn
Süpersin :) bn cuma 800 gram vermiştim bugün dayanamadım tartıldım 89,5 çıktım:) inşallah böyle gider bundan snra her cuma tartının resmini çeker atarız bizede motive olurCanım ben cuma yazmayı unttum sanırım sana perşembe tartıldım en son 82.5 oldum bakalım geri almazsam:) Senden ne haber=?
Benim başlığımda var aslında koyuyorum burayada unutmazsam koyarım canım. Yalnız ben son günlere baya bi azıttım çok yedim spor yapamadım bakalım yarın toparlanmam lazımSüpersin :) bn cuma 800 gram vermiştim bugün dayanamadım tartıldım 89,5 çıktım:) inşallah böyle gider bundan snra her cuma tartının resmini çeker atarız bizede motive olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?