Hanımlar yarın diyete başlıyorum 90.9 ile

devam ediyorum canım ama iki gündür biraz zorlanıyorum tatlı ve hamur işi şeyler hiç yemiyordum dün biraz kaçamak yaptım 84 kadarda düştüm almadıysam dün yediklerimden sonra :)

yani direkt kendime uzak bi hedef seçmedim öncelikli hedefim 80 düşmek ufak ufak hedefler koyuyorum 5 kiloluk periyotlarla ama gözüm yükseklerde 60 65 arası ideal benim için ondanda zayıf olunca çrkin oluyorum balıketli herzaman iyidir :) boyum 170 kilo şöyle 62 falan olsa tamamdır ahh bi olsa yaza kadar :) senin şuan ki kilon olmak istediğin kilon kaç canım varmı değişiklik görüşmeyeli :)

Bende ayni senin gibi düşünüyorum 84.100 dum dun hafta sonu icin istanbula kardesime geldim iste masleseffff azcik ucu kacti bugun ekmek yemedim ama asure ve kek yedim.benim boyum 1.63 bende 60 olsam super olur inşallah yavas yavas veriruz bende 80 i gormek istiyorum once 7 li rakamlara gecince daha azimli olurum belki

Hanımlar eşim küçük bir kaza geçirdi bütün dengem bozuldu diyet felan kalmadı ayaklandı şimdi çok şükür başlıyorum bi iki güne adetim de gecikti bide hamileysem görün siz :)

Elma diyetini duydunuz mu hiç cumartesi bir arkadaşımla ona başlıyoruz cumartesi yazarım size :)

Akşam yemeklerimi kısarak 88 e düştüm bu ara yogunum sınav haftası sıkı bi diyet istiyorum ya 75e bi düşsem

Elma diyetini araştırdım çok sağlıksızmış aman diyim zayıflamak için sağlıktan olmayalım

Vayy bee 88 kilolardaymışım o yıllarda şimdi 98 eyvah eyvah zayıflayacagıma daha çok almışım 5 yılda. Hedefim yine aynı ama 75 if diyetine başlıcam nasipse cumartesi. Doğum kilolarımdan kurtulmak ilk hedefim. Bakalım yaa Allah bismillahh diyelim ve başlıyalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…