Ins ins cok istiyorum ama irade yok bende iradeYemicezzzzzz akşam hic yemicez güzellisegiz bak bende 90 i goruyodum bugun 85.100 gördüm daha fazlası neden olmasin sadece gece yemeklerini kessen bile farki göreceksin
GiDer tabi gitmez mi cuma günü olsun mubarek gün ya :-DYa bide bisey sorucam benim gidim var baya zayiflayinca oda gidermi simdi eski fotolara bakiyorum 65 kiloyken bile varmis bende aslinda genetikde biraz ailece gidimiz var bizim.belki oda küçülür biraz aman bide sarkmasinn((
İrade bnde de yok moralim bozuk olsun hemen yemeğe sarılıyorum amaç burda birbirimize destek olmakIns ins cok istiyorum ama irade yok bende irade
Tabikide bekleriz :)Kızlar ben de katılacağım ama bir kaç gün musade
Bende 88 ile basladim canim bugun 85 gordum yaparsin yapamayacak bisey yok güven kendinebende size katılabilirmiyim kızlar. Pazar günü tartıda gördüğüm rakamla ani bi karar aldım rejim yapmak için ve çok utanıyorum bukadar kilo aldığımın farkına bile varmamışım tam 88.2 yi gördüm ki daha 27 yaşındayım hiç bukadar çok kilo almamıştım vucut resmen artık tembellikten ölüyor düzensiz uyku abur cubur hareketsizlik derken gelmiş kilolar yerleşmiş bedenime ama artık bi dur dedim aslında çok çabuk kilo alıp verebilen bi bünyem var fakat bu kez okadar fazla almışım ki korkmuyorda degilim ya gitmezlerse diye neyse ben bugün neler yiycem hemen yazıyım buarada ben karbonhidrat diyeti diye bişiy buldum onu yapıyorum çünkü benim sıkıntım karbonhidrat ve şekerle bi kaç hafta deniycem bu rejimi bakalım işe yarıycakmı :)
SABAH: kalkar kalkmaz suyumu içtim 2 koca bardak. Sütlü nescafemi içtim (şekersiz ve günlük sütle yaptım)
1 dilim kızarmış ekmek
Beyaz peynir
Domates
1 yumurtanın beyazı
4 tane üzüm
ÖĞLEN: 5 küçük kokteyl sosis
İki kaşık rus salatası
AKŞAM: Tavuk şinitzel
Ayran
Bende 88 ile basladim canim bugun 85 gordum yaparsin yapamayacak bisey yok güven kendine
28 eylulden beriİnş canım ya benimde ilk hedefim 85 umarım 85 çabuk görürüm sen ne kadar zamanda verdin 3 kiloyu ??
Ben de bir ise baslasam evde olmaz isem size katilacam evde iken olmay olmayyyyyy
Haklisin bir de kisin kilo almak sanki olmasi gerekli gibi birsey geliyor insana niye ise bi. Ara çalıştım bir ayda 5 kilo verdim. Dikkat etmeden ama evde. 10. Kilo olarak aldimbende sizin gibi işsizim hatta aynı şekilde düşünüyordum işe giriyim öyle başlarım diyordum ama benim iş bekleme durumum biraz uzayınca artık beklemek yerine harekete geçme kararı aldım evde otururken biraz zor rejim yapmak ama avantaja çevirmekte sanırım bizim elimizde ben kendimi böyle motive ediyorum bugün 3. gün ciddi zorlanıyorum gözümün önünden tatlılar geçiyor :) ama hayır bu kilolar bu bedenden gidecek :)
Aslinda hepsi elimizde kilo alanda biz vermesi gerekende.dikkat edicez sağlıklı beslenecegiz evde olup olmamakla alakasi yok azimli olun kendinizi sevin kendiniz icin bunu yapin.bakalim ben 28 eylulden beri bozmadim fikrimi enerjimi morelimi insallhda bozmam 4 kilo gitti neredeyse bide yogurt pul biber kurunun gercekten ise yaradigini düşünüyorum sizde.deneyin vallah simdiden pantolnum beli rahatladi sikilastimTebrik ediyorum devam edenleri. Biri beni de gaza getirsin muge anliyi izleye izleye daha beter oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?