bende 1 yıllık evliyim ama malesefki onun bir çözümünü bulamadım benimde mobilyalarım beyaz..
hergün sildiğim oldu üşenmeden ama değişen birşey yok o yüzden haftada 2 kere siliyorum hele şimdi yaz camları açıyoruz ya
toz olmaması kaçınılmaz yani.. birde eşyaların yeni olmasından dolayı çok olur diyorlar bilmiyorum ama ben
hafta bir temizlik yaptığım halde sanki aylık yapıyormuşum gibi heryer toz halı tüyü var kapı arkaları ve köşelerde
halılarımı birkere yıkamaya verdim birkerede sildim şimdi bir daha vermeyi düşünüyorum bakalım
belki o biraz çözüm olur..
aynı aynı dertlerimiz...1 haftada sanki 1 aydır temizlemiyoruz gibi oluyor...
herkezin evine bakıyorum pırtıl pırıl...diyorum herhalde hergün temizliyorlarrr
sanırım evde olanlar cidden öyleçalışıyorum bazen haftasonuna kalmasın diye mesela perşembe günü akşamından felan süpürge açıyorum siliyorum ve toz alıyorum
o hafta pazartesi günü geldiğinde heryer toz toprak sanki.. inan eğer o pzt temizlik yapmazsam o hafta bana geçmek bilmiyor sanki bastığım heryer toz :S
evleri temiz olanlara gelince evde olanlar haftada bir yapmıyorlar bizim gibi haftada 2-3 ü buluyor gözlemlediğim kadarıyla.. bende evde olsam 2 günde bir kesin temizlik yaparım
heralde..
hiç bir bilgim yok malesef aklıma bişey geldi kuruluyormusun peki sildikten sonra? bende krem beyaz mobilya çok istiyorum ama tozundan çekiniyoruım
hiç bir bilgim yok malesef aklıma bişey geldi kuruluyormusun peki sildikten sonra? bende krem beyaz mobilya çok istiyorum ama tozundan çekiniyoruım
houçuk toz nedir :26:
mobilyaları 2-3 gün silme...şöle parmağınla sil...ucundaki siyah şeylere deniyor toz anladııı
Toz un ne olduğunu biliyorum da houçuk dendiğini ilk defa duydum
houçuk nedır gogl bıle bılmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?