hanımlarr ya bu toz ve houçuktan bıktımmm ben yardımmm :(

isyan123

12.11.2014 mustafammmm yavrumm
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
21.371
7.611
448
kızlar 9 aylık evliyim..
mobilyalarım beyaz ben bugün temizliyorum ertesi güne üzerinde siyah siyah houçuk toz oluyor..bıktım gözüm hep mobilyalarda psikolojim bozuldu yanii..
acaba hangi temizlik ürünlerini kullanıyorsunuz yada hemen tozlanmaması için neler yapıyorsunuz...yardımlaşalımmı :44::44:

bende 1 yıllık evliyim ama malesefki onun bir çözümünü bulamadım benimde mobilyalarım beyaz..

hergün sildiğim oldu üşenmeden ama değişen birşey yok o yüzden haftada 2 kere siliyorum hele şimdi yaz camları açıyoruz ya

toz olmaması kaçınılmaz yani.. birde eşyaların yeni olmasından dolayı çok olur diyorlar bilmiyorum ama ben

hafta bir temizlik yaptığım halde sanki aylık yapıyormuşum gibi heryer toz halı tüyü var kapı arkaları ve köşelerde

halılarımı birkere yıkamaya verdim birkerede sildim şimdi bir daha vermeyi düşünüyorum bakalım

belki o biraz çözüm olur..

aynı aynı dertlerimiz...1 haftada sanki 1 aydır temizlemiyoruz gibi oluyor...
herkezin evine bakıyorum pırtıl pırıl...diyorum herhalde hergün temizliyorlarrr

hiç bir bilgim yok malesef aklıma bişey geldi kuruluyormusun peki sildikten sonra? bende krem beyaz mobilya çok istiyorum ama tozundan çekiniyoruım

aynı aynı dertlerimiz...1 haftada sanki 1 aydır temizlemiyoruz gibi oluyor...
herkezin evine bakıyorum pırtıl pırıl...diyorum herhalde hergün temizliyorlarrr

çalışıyorum bazen haftasonuna kalmasın diye mesela perşembe günü akşamından felan süpürge açıyorum siliyorum ve toz alıyorum

o hafta pazartesi günü geldiğinde heryer toz toprak sanki.. inan eğer o pzt temizlik yapmazsam o hafta bana geçmek bilmiyor sanki bastığım heryer toz :S

evleri temiz olanlara gelince evde olanlar haftada bir yapmıyorlar bizim gibi haftada 2-3 ü buluyor gözlemlediğim kadarıyla.. bende evde olsam 2 günde bir kesin temizlik yaparım

heralde..

sanırım evde olanlar cidden öyle

aynı bende senin gibi cumartesi pazarım kendime kalsın diye perşembe yada cuma temizliğimi yaparım ama dediğin gibi pazartesi toz içinde

hiç bir bilgim yok malesef aklıma bişey geldi kuruluyormusun peki sildikten sonra? bende krem beyaz mobilya çok istiyorum ama tozundan çekiniyoruım

kuruluyorum şekerim...tatlım beyaz yine belli etmiyor...aman deyim siyah alma

Son düzenleme:

mobilyanın rengi koyu olursa o daha da fena bi durum gibi geliyor birde mobilyanın rengi şuan aklıma gelmiyor tam olarak ama forumda bir arkadaş var aqualily onun mobilya rengide çok iyi .. tozu göstermez gibi duruyo... eğer beyaz rengi tercih etmeseydim o rengi tercih ederim tik rengi diye dilime geliyor ama emin değilim

ama koyu rengi asla tercih etme derim ben

tatlım beyaz yine belli etmiyor...aman deyim siyah alma [/QUOTE]

ayy siyah mobılyayı sevmem zaten evim aydınlık ferah ferah olsun

Bizim de evimizin karşısında büyük bir inşaat var resmen kum oluyo toz filan değil. Ahşap mobilyalar için pronto tozlanmayı birazcıkta olsa geçiktiriyor. Amwayin loc diye bi ürünü var önce onunla siliyorum ben sonrada prontoyla 2-3gün gidiyo

biblodeniz kesinlikle koyu renk mobilya evi boğuyor bunda hak veriyorum tatlım

locu görümcem bana tavsiye etmişti işe yaramaz diye çok üstüne durmadım bide pahalı diye biliyorum çünkü amwayin ürünleri..

2 3 gün gidecek kadar iyiyse o da iyiymiş .. şuan akşamdan sabaha toz oluyor çünkü ...pronto almıştım ama kokusunu sevemedim ben onun böyle evde kötü bi koku bırakıyor sanki ya

locu bende duydum...denemekte fayda var sanırımmm

vallahi bende çalışıyorum ama mobilyalarım tozlanmıyor ,nedeni ise elimde hep bezle geziyorum ,inan olsun eve geliyorum daha üstümü başımı soyunup dökünmeden gördüğüm yerleri pronto sprey ve kuru bez ile siliyorum ,bu hafta içi her akşam yaptığım normal temizlik ,hafta sonları da genel temzilik yapılıyor ,bend ehiç toz yok ,ayrıca mobilalarımda beyaz da var venge de ,her ikisi içinde geçerli bu durum ,sanırım tek kurtuluşunuz sürekli bezle dolaşmak gibi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…