hanımlarr ya bu toz ve houçuktan bıktımmm ben yardımmm :(

pronto ii bence ama her mobilyayada olmuyo mesla benim yatak odamda siyah beyazlı salonumda siyah beyazlı salonuma oluyo fakat yatak odamda iz bırakıyo entersean bide kızlar aspirin gbi bir spray var ya böle sürdüm her yer cok etkili ve güzel

kuzum ya mobilyaları bilmiyom ama koltuğa ve mikrodalga fırına cok etkili ya bi akrabda gördüm denedim süper bim de satılıyo bide ucuz ve güzel aspirin kırmızı şişede

aspirin adlı sparayı bi kullanın bence cok ii bi pıslatıyon rengi değişiyor herseyin yeni gbi

Mobilyalarda kullanmayın aspirinsi.
Cilasını alıyor.
Halı, koltuk, mutfak, banyo, leke ne varsa kullanabilirsiniz ama eldiven takmayı ihmal etmeyin

Mobilyalarda kullanmayın aspirinsi.
Cilasını alıyor.
Halı, koltuk, mutfak, banyo, leke ne varsa kullanabilirsiniz ama eldiven takmayı ihmal etmeyin

amannnn o zaman dediğin gibi mobilyalardan uzak tutacağızz

Benim koltuklar beyaz. Ilk once leke olunca sinir oldum ama simdi bosverdim:) hatta gecenlerde ufaklik komple resim cizmis koltuga:)) dokunmadim hic aman ne halleri varsa gorsunler diye. Otur kalk otur kalk kendi silinmis cikmayan kalemlerin lekesi.. Diger esyalar koyu hergun sil hala tozlu ama onlarida bos verdim. Onlarda koltuk gibi kendi kendini temizlesin..
Anlican yoruldum ama bi caresi yok. Ya bosvercen yada dakika basi silicen:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…