Evet haklısın randevu aldım cuma gününe o güne kadar bebegime ve bana bir zarar gelmez insallah...acilen doktora gitmelisin. boyle olmaz çünki........
O haptan ben de kullandım bir süre bırakırken bende de baş dönmesi kafamı tutamama gibi etkiler yaptı ama zamanla geçiyor hapa vücut alıştığı için bırakırken zorluyor birazGebe oldugumu öğrendim ve 6 yıldır panik atak sebebiyle kullandigim hapimi (cipralex) bırakmak durumunda kaldım o kadar etkilediki beni sanki dünya durdu nefes alamiyorum kafami ceviremiyorum etrafa ani hareketler yaptigim an bayilcak gibi oluyorum daha yeni uyandim aglama krizleriyle basladim gune dusunmemeye yapmamaya calisiyorum ama olmuyor yasayan bilir... o kadar kötü durumdayimki az once esim geldi ogle yemegine ne oldu sana dedi hapsizlik vurdu galiba yaa dedim amaaan sende dusune dusune daha kotu oluyosun seninki psikolojik bilmemne dedi ohoo sen daha simdiden boyle yaparsan vs. Bende dayanamadim bagirdim ve evden çıkardım git gelme dedim yemegini yiyemeden gitti bu soguk havada ne yapıcam ben ne yapmaliyim deliye döndüm
Benim psikolojimde bir problem yok hanımefendi aileden gelen genetik bir panik atak rahatsizligim vardi o yüzden başladım bu hapa yillardir bi problem yasamadim psikolojik yonden cocugu istediğim icin yaptim hapı yapmaya karar verdiğimde biraktim fakat vucudum alistigi için tipki bir uyusturucu bağımlısı gibi etkileniyor ben bu durumda ne yapabilirim dedim çocuğu yapmasamiydim acaba diye sormadim yine de tesekkur ederimDoktor gözetiminde bırakmadın belli ki, aniden bırakılmaz o ilaçlar ondandır bu sıkıntın. Randevu almakla çok iyi yapmışsın, ona göre bi tedavisi vardır. Bu psikolojiyle çocuk yapmasaydın keşke.
dogru söylüyorsun aynen oyle valla suan daha iyiyim ama baska seylere kendimi vermeye calisacagim baska carem yokO haptan brnde kullandim. Aniden birakilmiyo. Önce hapi kirio yarisini ictim sonra yarimi yekrar bolup oyle oyle biraktim. Psikolojik değil bu. İlaca vucudun alisiyor. Uyuşturucu gibi dusun almayınca vucudun reaksiyon veriyor
Evet herseyin başı sabirNe yazık ki yoksunluk birsüre zorlamaya devam ediyor.
Ama vücut alışacak, biraz sabır.
Beslenmeye ilgisi var mı bilmiyorum ama beslenmeye, sıvı alımına ve b vitaminine dikkat edin.
Yarin gidicem doktora baska bir doktor buldum cuma gununu beklemek istemedigim icinÇok acilen doktora gidin , cumayı beklemeyin ...
Doktorunuz sizi yönlendirip çözümleyecektir ...
Bu tür haplar impulsları kontrol altına alır alıştığı için ilk dönem zorlanırsın ama inan bana bir ay sadece biraz sabır ve doktora git randevu almışsın zaten sevindim bu süreci kolay atlatmanı sağlayacak bir alternatif sunar mutlaka ve eşinide eve çağır donmasın adam bu soğukta bide hasta bakmak zorunda kalmaYarin gidicem doktora baska bir doktor buldum cuma gununu beklemek istemedigim icin
Bundan iki yıl önce artık hapa ihtiyacım yok diye gitmistim doktora beni kotu etkiliyordu çünkü 45 kilo olan ben 1 yil icinde 60 kiloya coktan ulasmistim artik cok geniş umurmasaz bi insan olmustum. Sizin dediginiz yontemle biraktim hatta en son zamanlar haftada bir iciyordum onuda birakinca yine ayni etki o sekilde birakamadim yada o zamanlar boyle bir gebelik soz konusu olmadigi icin mecburmuyum deyip kendimi zorlamadim daha fazla. Keske o zaman tamamen biraksaydimBen de uzun sure efexor kullandim almasam bir iki gun icinde deliye donuyordum yan etkiler beni bitiriyordu boyle ilaclarda doktor kontrolunde yavas yavas birakmak lazim dozu azalta azalta bunyeyi alistirarak birakmak en iyisi biraz zor oluyor ama birden birakinca dayanilacak gibi degil Allah yardimcin olsun etki almadan birakirsin insallah ilaci
Eşim suan evde ama hala suratlar bes karış :)Bu tür haplar impulsları kontrol altına alır alıştığı için ilk dönem zorlanırsın ama inan bana bir ay sadece biraz sabır ve doktora git randevu almışsın zaten sevindim bu süreci kolay atlatmanı sağlayacak bir alternatif sunar mutlaka ve eşinide eve çağır donmasın adam bu soğukta bide hasta bakmak zorunda kalma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?