kesinlikle öyle uyusturucudan farki yokki icimdeki sıkıntıyı geçtim gozlerim bugulu goruyor sabahtan beri bas donmesi mide bulantisida cabasiBende staja başlatacağım diye Prozac ve Sayfren'imi bıraktım..olurda sağlık raporu isterlerse diye...çok kötü oldu benim için ama bu haplara körü körüne bağlanmak iyi değil...
Densizce bir laf etmiş ama sen birazcık fazla tepki vermişsin kısa sürede düzeltirsiniz inşallahEşim suan evde ama hala suratlar bes karış :)
Bundan iki yıl önce artık hapa ihtiyacım yok diye gitmistim doktora beni kotu etkiliyordu çünkü 45 kilo olan ben 1 yil icinde 60 kiloya coktan ulasmistim artik cok geniş umurmasaz bi insan olmustum. Sizin dediginiz yontemle biraktim hatta en son zamanlar haftada bir iciyordum onuda birakinca yine ayni etki o sekilde birakamadim yada o zamanlar boyle bir gebelik soz konusu olmadigi icin mecburmuyum deyip kendimi zorlamadim daha fazla. Keske o zaman tamamen biraksaydim
Bunu duymak beni çok mutlu ettiCan'ım bir arkadaşımda kısa bir sure katlandı bu sıkıntılara bebeğiyle ve onun verdiği güçle panik atağı yendi denebilir. Psikolojik gercekten, kendini olumlu şartlandır ise yaradığını göreceksin. Ne kadar düşünürsen o kadar bogar seni.
Cipralex innova fifa bir ilac oldugunu ve bu et, ileri geçeceğine kendini ikna etGebe oldugumu öğrendim ve 6 yıldır panik atak sebebiyle kullandigim hapimi (cipralex) bırakmak durumunda kaldım o kadar etkilediki beni sanki dünya durdu nefes alamiyorum kafami ceviremiyorum etrafa ani hareketler yaptigim an bayilcak gibi oluyorum daha yeni uyandim aglama krizleriyle basladim gune dusunmemeye yapmamaya calisiyorum ama olmuyor yasayan bilir... o kadar kötü durumdayimki az once esim geldi ogle yemegine ne oldu sana dedi hapsizlik vurdu galiba yaa dedim amaaan sende dusune dusune daha kotu oluyosun seninki psikolojik bilmemne dedi ohoo sen daha simdiden boyle yaparsan vs. Bende dayanamadim bagirdim ve evden çıkardım git gelme dedim yemegini yiyemeden gitti bu soguk havada ne yapıcam ben ne yapmaliyim deliye döndüm
Bunu duymak beni çok mutlu ettiCan'ım bir arkadaşımda kısa bir sure katlandı bu sıkıntılara bebeğiyle ve onun verdiği güçle panik atağı yendi denebilir. Psikolojik gercekten, kendini olumlu şartlandır ise yaradığını göreceksin. Ne kadar düşünürsen o kadar bogar seni.
Bebeği yapmaya karar verdigim an biraktim hapiBen anlamadım bebeği isteyerek yaptım diyorsunuz o zaman önce hapı bırakıp sonra yapmanız gerekmez miydi
Neyse olmuş geçmiş alternatifiniz şry verir belki siz de tv kitap vs ile meşgul olun arkadaşınız vs varsa gidin sohbet vs kafanızı dağıtın
Bende çok sıkıntılıyım...tahammülüm azaldı ağlamalarım arttı...kesinlikle öyle uyusturucudan farki yokki icimdeki sıkıntıyı geçtim gozlerim bugulu goruyor sabahtan beri bas donmesi mide bulantisida cabasi
Rica ederim sende başaracaksın :) sadece guzel seylere odaklan o oyle yaptı, bilinç altı kodlama gibi birazda. Bi sure sonra hayatın olumlu yönlendirBunu duymak beni çok mutlu ettiCok sagolun
Gebe oldugumu öğrendim ve 6 yıldır panik atak sebebiyle kullandigim hapimi (cipralex) bırakmak durumunda kaldım o kadar etkilediki beni sanki dünya durdu nefes alamiyorum kafami ceviremiyorum etrafa ani hareketler yaptigim an bayilcak gibi oluyorum daha yeni uyandim aglama krizleriyle basladim gune dusunmemeye yapmamaya calisiyorum ama olmuyor yasayan bilir... o kadar kötü durumdayimki az once esim geldi ogle yemegine ne oldu sana dedi hapsizlik vurdu galiba yaa dedim amaaan sende dusune dusune daha kotu oluyosun seninki psikolojik bilmemne dedi ohoo sen daha simdiden boyle yaparsan vs. Bende dayanamadim bagirdim ve evden çıkardım git gelme dedim yemegini yiyemeden gitti bu soguk havada ne yapıcam ben ne yapmaliyim deliye döndüm
Benim psikolojimde bir problem yok hanımefendi aileden gelen genetik bir panik atak rahatsizligim vardi o yüzden başladım bu hapa yillardir bi problem yasamadim psikolojik yonden cocugu istediğim icin yaptim hapı yapmaya karar verdiğimde biraktim fakat vucudum alistigi için tipki bir uyusturucu bağımlısı gibi etkileniyor ben bu durumda ne yapabilirim dedim çocuğu yapmasamiydim acaba diye sormadim yine de tesekkur ederim
geri adım atmayın hamilelikte kimseyi alttan almayın yoksa çekilmiyo, ben de eşimin densiz laflarını alttan almıyorum gebe kaldığımdan beri çünkü içime atınca bebeğe stres oluyor. Panik atak ne kadar kötü bişey her duvar üstünüze yıkılıyo gibi bi de bunu amma abarttın psikolojik seninki aş artık demek ne kadar saygısızca hem de hamile eşe.Eşim suan evde ama hala suratlar bes karış :)
Gebe oldugumu öğrendim ve 6 yıldır panik atak sebebiyle kullandigim hapimi (cipralex) bırakmak durumunda kaldım o kadar etkilediki beni sanki dünya durdu nefes alamiyorum kafami ceviremiyorum etrafa ani hareketler yaptigim an bayilcak gibi oluyorum daha yeni uyandim aglama krizleriyle basladim gune dusunmemeye yapmamaya calisiyorum ama olmuyor yasayan bilir... o kadar kötü durumdayimki az once esim geldi ogle yemegine ne oldu sana dedi hapsizlik vurdu galiba yaa dedim amaaan sende dusune dusune daha kotu oluyosun seninki psikolojik bilmemne dedi ohoo sen daha simdiden boyle yaparsan vs. Bende dayanamadim bagirdim ve evden çıkardım git gelme dedim yemegini yiyemeden gitti bu soguk havada ne yapıcam ben ne yapmaliyim deliye döndüm
Gercekten piskolojik
Bebeğin için hapı düşünmemelisin.
En düşük mg biağrı kesiciyi bile 3 seneye yakındır icmiyorum. Sütten kestim kızımı 3 ay oldu gene içmiyorum hamile kalmak istiyorum gelecek 2 ay içinde diye.
Lütfen kafani farklı şekilde dağıt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?