Hap yoksulugu. Lütfen birsey söyleyin

Bende staja başlatacağım diye Prozac ve Sayfren'imi bıraktım..olurda sağlık raporu isterlerse diye...çok kötü oldu benim için ama bu haplara körü körüne bağlanmak iyi değil...
kesinlikle öyle uyusturucudan farki yokki icimdeki sıkıntıyı geçtim gozlerim bugulu goruyor sabahtan beri bas donmesi mide bulantisida cabasi

Ben anlamadım bebeği isteyerek yaptım diyorsunuz o zaman önce hapı bırakıp sonra yapmanız gerekmez miydi

Neyse olmuş geçmiş alternatifiniz şry verir belki siz de tv kitap vs ile meşgul olun arkadaşınız vs varsa gidin sohbet vs kafanızı dağıtın

Maalesef bu ilaclar boyle kullansak ayri dert kullanmasak ayri dert lise1den beri tedavi goruyorum degisik ilaclar verildi ama birakmasi en zor olani efexordu ama elinde sonunda birakmistim sapasaglam sen de daha once birakmayi basarmissin bu sefer tam anlamiyla birakabilirsiniz doktor kontrolunde daha iyi olacaksinizdir insallah

Bunu duymak beni çok mutlu etti Cok sagolun

Cipralex innova fifa bir ilac oldugunu ve bu et, ileri geçeceğine kendini ikna et

Bunu duymak beni çok mutlu etti Cok sagolun

Bebeği yapmaya karar verdigim an biraktim hapi

Ayrıca bende benzeri başka bir hapı bıraktım bir hafta uykusuzluk depresyon derken düzeldim. Vücûd bagimli oldugu icin ve sen de psikolojik olarak hapın sana iyi geldiğini düşündüğün icin zorlanıyorsun. Beyin cok güçlü inanılmaz bir organ, onu yönetebilirse insan herşey mümkün

Ben de panik atak olmadığı halde geçtiğimiz iki hafta bol bol ağladım sinir krizleri geldi hormonların etkisi de yüksek ama su an daha iyiyim

Planlı bir hamilelik değildi herhalde.
Genellikle bu tip hastaların hamile kalmadan önce doktorlarına danışmaları ve ilacı azaltarak kesmeleri gerekir.
Bşr anda kestiyseniz yoksunluk çekmeniz çok normal.
Doktorunuza danışsanız iyi olur.

Panik atak psikolojik bir rahatsızlıktır.
Üyeye boş yere yüklenmişsiniz.

doktora gitmekle en iyisini yaparsınız o en uygununu sizin için söyler.

Eşim suan evde ama hala suratlar bes karış :)
geri adım atmayın hamilelikte kimseyi alttan almayın yoksa çekilmiyo, ben de eşimin densiz laflarını alttan almıyorum gebe kaldığımdan beri çünkü içime atınca bebeğe stres oluyor. Panik atak ne kadar kötü bişey her duvar üstünüze yıkılıyo gibi bi de bunu amma abarttın psikolojik seninki aş artık demek ne kadar saygısızca hem de hamile eşe.

Panik atak bir hastalık değildir..Zaten hapla da tedavi edilmez..Hap duygularınızı bastırır,uyuşturur ve bıraktığınız anda sizde olduğu gibi daha da şiddetli döner.

Zaten panik atak çocukluktan itibaren biriken ve çıkamayan duyguların vücuda fiziksel yansımasıdır.Tek çaresi düzenli terapi yapmaktır.iyi terapistler 5-6 seansta panik atak falan bırakmıyor.herkes farklı sizinki 2-3 ay sürsün ne olacak? Sonuç olarak panik atak olayından tamamen kurtulacaksınız..ama her hafta düzenli terapi şart..uzun aralıklarla olmuyor..

İmza:eski bir panik ataklı

Bende aynı şeyleri yaşadım eve falan sığamadım ağladım dayanamıcam vs diye ama bende hapa çok şartlamıştım kendimi hapı bırakıp hamile kalsam bile bikaç aya yine etkilerdi. Bırakmayı denedim bırakamadım. Bir ayda n fazladır içmiyorum ama gel bana sor Allah yardımcımız olsun

Şimdiden tebrik ederim harika bir haber bu :) Bende inşaallah istiyorum 2 ay içinde .RAbbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıcakla inşaallah

Bu tip ilaçlar birden değil azaltılarak kesilir. Yaşadıklarınız normal. Zaten randevu almışsınız. Sürekli gittiğiniz hekimse telefonla ulaşmayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…