Bejndar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2015 1.219 3.256 48 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #41 nesata .!.: Şimdiden tebrik ederim harika bir haber bu :) Bende inşaallah istiyorum 2 ay içinde .RAbbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıcakla inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin hayırlısı olsun İlkmi olcak sizinki yoksa benim gibi kardeşmi düşünüyosunuz
nesata .!.: Şimdiden tebrik ederim harika bir haber bu :) Bende inşaallah istiyorum 2 ay içinde .RAbbim tüm isteyenlere nasip etsin sağlıcakla inşaallah Genişletmek için tıkla... Amin hayırlısı olsun İlkmi olcak sizinki yoksa benim gibi kardeşmi düşünüyosunuz
nesata Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.478 880 123 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #42 Bejndar .!.: Amin hayırlısı olsun İlkmi olcak sizinki yoksa benim gibi kardeşmi düşünüyosunuz Genişletmek için tıkla... Benim ki ilk olucak inşaallah :)
Bejndar .!.: Amin hayırlısı olsun İlkmi olcak sizinki yoksa benim gibi kardeşmi düşünüyosunuz Genişletmek için tıkla... Benim ki ilk olucak inşaallah :)
Bejndar Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 6 Haziran 2015 1.219 3.256 48 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #43 nesata .!.: Benim ki ilk olucak inşaallah :) Genişletmek için tıkla... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım aynı dönem kalırız inşallah hamile
nesata .!.: Benim ki ilk olucak inşaallah :) Genişletmek için tıkla... Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım aynı dönem kalırız inşallah hamile
ariyana Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Ağustos 2013 3.254 2.930 138 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #44 konu sahibi.. 4 gun once dusuk yapmis biri olarak yaziyorum yapma..kendini de bebegini de strese sokma..bianda kaybediverirsin Allah korusun. biran once doktora git,hamilelikte alinabilecek cinsten bi ilac illa ki verecektir.
konu sahibi.. 4 gun once dusuk yapmis biri olarak yaziyorum yapma..kendini de bebegini de strese sokma..bianda kaybediverirsin Allah korusun. biran once doktora git,hamilelikte alinabilecek cinsten bi ilac illa ki verecektir.
86deliha Popüler Üye Kayıtlı Üye 22 Ağustos 2015 8.935 10.663 248 38 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #45 Canim birden kesersen hayat cehheneme doner.acilen doktora git ve neler yapulabilecegi konusunda konus.ki cozumu var.enazindan skntin hafifler
Canim birden kesersen hayat cehheneme doner.acilen doktora git ve neler yapulabilecegi konusunda konus.ki cozumu var.enazindan skntin hafifler
nesata Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.478 880 123 6 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Denizmrcc #46 Bejndar .!.: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım aynı dönem kalırız inşallah hamile Genişletmek için tıkla... Ay inşaallah
Bejndar .!.: Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hadi bakalım aynı dönem kalırız inşallah hamile Genişletmek için tıkla... Ay inşaallah