- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
- 23
- Konu Sahibi Canimbenim1
-
Doktorunuza danışın derim. Bir çözüm önerebilir ya da hap yerine farklı bir formunu verebilir. Ne ilacı kullandığınız?En küçük hapları bile yutamıyorum hamileyim ve hap yutmam lazım ne yaparsam yapayım bi türlü yutamıyorum suda eritip içiyorum , benimle aynı durumda olup bu sorunu çözenler varmı lütfen yardım
bunun cok zararlı oldugunu hatta perspektiflerde midede erimesi gerektıgı yazılıyorÇoğu hap ezilerek, eritilerek yutulabilir. Mutlaka tam olarak yutulması gerekenler de var, ama bunlar istisna. Her ne hapı içiyorsanız, eğer kırılıp ezilmemesi gereken bir grup olmadığı sürece ezip yoğurda veya yoğurt benzeri şeylere katıp yiyebilirsiniz. Hatta suda eritmek kolayınıza geliyorsa öyle içebilirsiniz
Bunun derken, neyin?bunun cok zararlı oldugunu hatta perspektiflerde midede erimesi gerektıgı yazılıyor
ayni dertten muzdaribim bende hiiiic ama hic icemiyorumEn küçük hapları bile yutamıyorum hamileyim ve hap yutmam lazım ne yaparsam yapayım bi türlü yutamıyorum suda eritip içiyorum , benimle aynı durumda olup bu sorunu çözenler varmı lütfen yardım
En küçük hapları bile yutamıyorum hamileyim ve hap yutmam lazım ne yaparsam yapayım bi türlü yutamıyorum suda eritip içiyorum , benimle aynı durumda olup bu sorunu çözenler varmı lütfen yardım
bence de psikolojik yok sa yemekleride yutamazdıkBen de yutamiyorum
Doktora hep surubu iğnesi var mı derim
Mümkün değil cünkü
Psikolojik bir durum asilabilir dedi doktor eylemi düşündüğümüz için oluyormuş dusunmeden mümkün dedi ama henüz hap kullanmadigim için denemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?