- 10 Mayıs 2016
- 481
- 326
- 23
- Konu Sahibi Canimbenim1
-
sağol canm heemen bakıyorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kendimi-dinliyorum-durmadan.762206/ bu konuya bir göz atın, sonradan oluştuysa bu yutamama durumu tedavi lazım, ben çok çektim ama hamilelikte nasıl olur bilemiyorum, geçmiş olsun =(
En küçük hapları bile yutamıyorum hamileyim ve hap yutmam lazım ne yaparsam yapayım bi türlü yutamıyorum suda eritip içiyorum , benimle aynı durumda olup bu sorunu çözenler varmı lütfen yardım
can'ım çok üzüldüm çok sıkıntılar çekmişsin ama sonunda bir çoğunun üstesinden gelişsin inşallah bende düzelirimhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kendimi-dinliyorum-durmadan.762206/ bu konuya bir göz atın, sonradan oluştuysa bu yutamama durumu tedavi lazım, ben çok çektim ama hamilelikte nasıl olur bilemiyorum, geçmiş olsun =(
demir hapının yerine şurup yazarmışsınız dedim doktora şurup işe yaramaz dedi , ekmeğin arasında gitmiyorhapın şurubunu yazdır yada bir lokmalık ekmeğin arasına koy
sağol canım boğulcakmışım gibi geliyor eritmekte zararlı biliyorum inşallah yutabilirim artıkCanım bende içemezdim hele küçükken öğürür atardım hemen. Hala aspirin falan gibi kayması zor olanları çok çok zor içerim. önce ağzını bir ıslat bir miktar su iç sonra hapı al ağzına hemen çok bol su iç az su ile kaymıyor arkasından da su iç iyice gitsin benim boğazıma takılıyor çünkü. Eritme ilaçları. Annemde öyle yapardı ama faydası kalmıyor bazılarının midede erimesi gerekiyor.
çok kötü bi durum maleseffBaşlığı görünce ay bendeee dedim.
Gitmiyo o haplar bi türlü zar zor yutunca da bogazimda kalmis gibi hissediyorum bi müddet.
Bir hapla yarim sürahi su içiyorum.
su gidiyor hap kalıyor ağzımda ne yapıcağım bilmiyorumMerhaba, lütfen suda eritmek ya da yiyecek arasına koymak gibi yöntemleri yapmayın. Bazı ilaçların çiğnenmesi ya da su ile karışmaması gerekiyor.
Hapı ağzınıza alın, sonra yanaklarınız iyice şişene, 1 damla bile su alamayacak kadar su ile doldurun sonra yutkunun. Suyun içinde arada kaynayacak ve yutabileceksiniz.
ben en küçük hapları bile yutamıyorum.Allahım yalnız değilim
En küçük hapta bile 2 bardak suyla, düşüne düşüneEşek kadar da antibiyotik içiyorum, bu sabah yutana kadar akla karayı seçtim. Kusarak içtim daha doğrusu. Çok heyecanlandım, kalbim küt küt attı
Üzümle dene.ekmeklede denedim yoğurtla da muzla da bi türlü gitmiyor hepsi gidiyor hap kalıyo
ben en küçük hapları bile yutamıyorum.
sağol canm deniycem her türlü fikire açığımÜzümle dene.
Üzüm çekirdeği gibi gitsin:)
aynen ya koca koca lokmaları yutuyoruz hapa gelince duruyoruz , bi kaç kere eşimin yanında içmeye çalıştım olmayınca onun da sinirleri zıpladı bi daha benim yanımda içme dediDolorex ve majezikte biraz ilerleme kaydettim. Ama 1 mm daha büyük olsa azap başlıyor. Çocuk gibiyiz yemin ederim. Antibiyotiği yuttuktan sonra nefes nefese kaldım sabah, ellerim titredi ya. İyi ki yalnızdım. Gülerler adama valla.
demir hapının yerine şurup yazarmışsınız dedim doktora şurup işe yaramaz dedi , ekmeğin arasında gitmiyor
aynen ya koca koca lokmaları yutuyoruz hapa gelince duruyoruz , bi kaç kere eşimin yanında içmeye çalıştım olmayınca onun da sinirleri zıpladı bi daha benim yanımda içme dedi
doktorum şurup işe yaramaz dedi ama bilmiyorumbidk ben 6 yıldır şurubunu içiyom işe yaramıyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?