Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim cnmmaşşaahhh canım benim çok güzel olmuş herşey mükemmel görünüyor.
nice mutlu yıllar kuzulara ...
sağol aminDaha nice seneLere inş tatLım.MutLu yıLLar tatLı bücürLere
sağol cnm...hadi bakalımsıra sizdebirsencim nice senelere inşallah.çok güzel olmuş herşey ellerinze sağlık.darısı bizlere inşallah.
amin cmmaaşallah canım, nice mutlu yıllara... Allah saadetinizi arttırsın....
aminnnnnnnnnnnçok şekerler maşallah allah damatlıklarını nasip etsin göstermeyee
inş.cnmnice mutlu senelere sağlıkla hep birlikte inş çok duygulandım bizde görürüz inş kuzucukların doğum günlerini
çok sağol cnmbirsenciğim canım öpüyorum delikanlıları nice yaş günlerinde hep beraber olursunuz inşallaaahhh:)
nice mutlu yıllara herşey çok güzel olmuş birsencim darısı bizim bebişlere:))
hersey mukemmel gorunuyor nice mutlu yıllara inş büyüyüp damat oldukları gunlerıde gorursun
sağol cnmçok güzel görünüyosunuz çok hoş bir doğum günü olmuş belli nice mutlu sağlıklı senelere inşallahopuyorumnanaktan
Birsom ya ailecek harika görünüyorsunuz. Süper bi d.günü yapmışsın ellerine sağlık a.s. Allah nice senelerini böyle güzel kutlamayı nasip etsin inşallah a.s.
sağol cnmİkizler mi ne şanslı bir annesin..
O kadar yakışıklılar ki işiniz var büyüyünce ..
Nice yaşlara sağlıkla sıhhatle inşallah
Nice mutlu senelere, ne güzel 1. yaşlarını kutlamak :1hug: allahım uzun ömrüler versin çok tatlılar.
Benim oğluşumda 9 aylık temmuzda bizde kutlayacaz inş. sizi görünce şimdiden heyecanı sardı özendim yaww bilmiyorumkismile
maşallah canım rabbim düğünlerini görmeyi de nasıp etsin inşallah