happy birthday ALİ & ÖMER

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
iki küçük kuzularım artık 1 yaşındalar ....
Anneliğimin biirinci senesi çok şükür rabbime nasip etti bu güzellikleri bana
buyrun partimize

Son düzenleme:
maşşaahhh canım benim çok güzel olmuş herşey mükemmel görünüyor.
nice mutlu yıllar kuzulara ...

birsencim nice senelere inşallah.çok güzel olmuş herşey ellerinze sağlık.darısı bizlere inşallah.

nice mutlu senelere sağlıkla hep birlikte inş çok duygulandım bizde görürüz inş kuzucukların doğum günlerini

birsenciğim canım öpüyorum delikanlıları nice yaş günlerinde hep beraber olursunuz inşallaaahhh:)

maşşaahhh canım benim çok güzel olmuş herşey mükemmel görünüyor.
nice mutlu yıllar kuzulara ...
teşekkür ederim cnm

Daha nice seneLere inş tatLım.MutLu yıLLar tatLı bücürLere
sağol amin

birsencim nice senelere inşallah.çok güzel olmuş herşey ellerinze sağlık.darısı bizlere inşallah.
sağol cnm...hadi bakalımsıra sizde

maaşallah canım, nice mutlu yıllara... Allah saadetinizi arttırsın....
amin cm

çok şekerler maşallah allah damatlıklarını nasip etsin göstermeyee
aminnnnnnnnnnn
nice mutlu senelere sağlıkla hep birlikte inş çok duygulandım bizde görürüz inş kuzucukların doğum günlerini
inş.cnm

birsenciğim canım öpüyorum delikanlıları nice yaş günlerinde hep beraber olursunuz inşallaaahhh:)
çok sağol cnm

nice mutlu yıllara herşey çok güzel olmuş birsencim darısı bizim bebişlere:))

amin cnm çok sağoll

çok güzel görünüyosunuz çok hoş bir doğum günü olmuş belli nice mutlu sağlıklı senelere inşallahopuyorumnanaktan

Birsom ya ailecek harika görünüyorsunuz. Süper bi d.günü yapmışsın ellerine sağlık a.s. Allah nice senelerini böyle güzel kutlamayı nasip etsin inşallah a.s.

İkizler mi ne şanslı bir annesin..
O kadar yakışıklılar ki işiniz var büyüyünce ..
Nice yaşlara sağlıkla sıhhatle inşallah

Nice mutlu senelere, ne güzel 1. yaşlarını kutlamak :1hug: allahım uzun ömrüler versin çok tatlılar.
Benim oğluşumda 9 aylık temmuzda bizde kutlayacaz inş. sizi görünce şimdiden heyecanı sardı özendim yaww bilmiyorumkismile

çok güzel görünüyosunuz çok hoş bir doğum günü olmuş belli nice mutlu sağlıklı senelere inşallahopuyorumnanaktan
sağol cnm

Birsom ya ailecek harika görünüyorsunuz. Süper bi d.günü yapmışsın ellerine sağlık a.s. Allah nice senelerini böyle güzel kutlamayı nasip etsin inşallah a.s.

teşekkür ederim canımmm

İkizler mi ne şanslı bir annesin..
O kadar yakışıklılar ki işiniz var büyüyünce ..
Nice yaşlara sağlıkla sıhhatle inşallah
sağol cnm

Nice mutlu senelere, ne güzel 1. yaşlarını kutlamak :1hug: allahım uzun ömrüler versin çok tatlılar.
Benim oğluşumda 9 aylık temmuzda bizde kutlayacaz inş. sizi görünce şimdiden heyecanı sardı özendim yaww bilmiyorumkismile

şimdiden mutlu senelere

Back
X