Hapse giren eşiniz dostunuz var mı?

Siz benim dediğim şeyi bi danışın o yanınızdaki avukatlara. Hükmün geri bırakılması olur mu benim için diye bi sorun. Olması lazım, ne dolandırıcılar ne hortumcular dışarda geziyor.

Polisler bile şey demişti göz altına alındığımda kızım biz de kızıyoruz ulu orta yapma aile meclisinde falan konuş diye de geç oldu.

Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Kuzenimin kocası abisi yüzünden öyle bir oyuna getirildi ki abisiyle beraber 6 yıldır içeride yatıyor. Ve nerden baksanız bir 8 yıl daha yatacaklar.
Kuzenim ilk zamanları çok zorlandı çoluk çocuk maddi manevi perişan oldular. Sonra zamanla bir düzen kuruluyor alışıyorsun tatile gitmiş gibi.Arada bir ziyaret ediyor çocukları, kuzenim hiç gitmedi "gidersem dayanamam" diyor.Zaten eşide gelmesini istemiyor.
Mektuplaşıyorlar fotoğraf falan gönderiyorlar.Kuzenin eşine ailesi maddi anlamda yardımcı oluyor içeride.
Kuzenime de kayınvalidesi eşinin yiğenleri maddi olarak yardımcı oluyor. Ev kira değil kuzenin üzerine zaten.Kuzen çalışıyor çocuklar da çalışıyor geçinip gidiyorlar.
Ama Allah sabrını veriyor zaten.

Kuzenimin kocası abisi yüzünden öyle bir oyuna getirildi ki abisiyle beraber 6 yıldır içeride yatıyor. Ve nerden baksanız bir 8 yıl daha yatacaklar.
Kuzenim ilk zamanları çok zorlandı çoluk çocuk maddi manevi perişan oldular. Sonra zamanla bir düzen kuruluyor alışıyorsun tatile gitmiş gibi.Arada bir ziyaret ediyor çocukları, kuzenim hiç gitmedi "gidersem dayanamam" diyor.Zaten eşide gelmesini istemiyor.
Mektuplaşıyorlar fotoğraf falan gönderiyorlar.Kuzenin eşine ailesi maddi anlamda yardımcı oluyor içeride.
Kuzenime de kayınvalidesi eşinin yiğenleri maddi olarak yardımcı oluyor. Ev kira değil kuzenin üzerine zaten.Kuzen çalışıyor çocuklar da çalışıyor geçinip gidiyorlar.
Ama Allah sabrını veriyor zaten.
Allah kurtarsın ya. Benim o kadar olmaz ama eve polis geldiğinde bile annem ağıtlar yakmaya başlamıştı. O üzülecek diye üzülüyorum yoksa ben bir şekilde dayanırım.

Baska bir kisiye veya kuruma dair boyle bir davan söz konusu mu?
Yani ayni suctan iki ayri davan var mi?
Infaz diye birsey söz konusu basit bir hatayi yaparsin devlet sana infaz verir sonra infazin kac yil ise bu konuda suc islemezsin ve dava düşer fakat infaz suresi içinde tekrar ayni suçu işlersen buna tekerrür denir ve cezaevine girebilirsin.

Umuyorum ama psikolojim normal değil. Öncelikle destek mi alsam bu süreçte psikologlar güvenilir insanlardır değil mi?
Can'ım güvenilirdir tabi olmasa ne olacak ki 10 Ada'm öldürüp onu anlatmayacaksın ki. Sen sakin olmalısın öncelikle aklı başında olmalısın ki mantıklı kararlar veresin

Baska bir kisiye veya kuruma dair boyle bir davan söz konusu mu?
Yani ayni suctan iki ayri davan var mi?
Infaz diye birsey söz konusu basit bir hatayi yaparsin devlet sana infaz verir sonra infazin kac yil ise bu konuda suc islemezsin ve dava düşer fakat infaz suresi içinde tekrar ayni suçu işlersen buna tekerrür denir ve cezaevine girebilirsin.
Birkaç ayrı tweetten birkaç ayrı dava var ama hepsi geçmiş tarihli. Soruşturmadan sonra yeni bir suç işlemedim.

Sevgiliye görüş izni veriliyor mu?
Yönetmelikte şöyle geçiyor:

Hükümlü ve tutuklular; eşi, anne, babası, büyükanne ve büyükbabası, çocuğu, torunu, kardeşi, gelini, damadı, kayınbiraderi, baldızı, yengesi, eniştesi, görümcesi, kayınvalidesi, kayınpederi, kayınvalidesinin annesi ve babası, kayınpederinin anne ve babası, eşinin başkasından olma çocuğu, büyükanne ve büyük babasının anne ve babaları, torun çocuğu, kardeş çocuğu, eşi, amcası, halası, dayısı, teyzesi ve bunların eşleri ile vasisi ve kayyımıyla görüşebilir.

Siz nasıl görüşebildiniz?

hapise girdiği ilk gün kağıda soyadı farklı olan 3 kişi yazabiliyor. ve yanlış yazarsa kesinlikle değiştiremiyor. harfi harfine doğru yazmalı. 3 kişi diye hatırlıyorum.

hapise girdiği ilk gün kağıda soyadı farklı olan 3 kişi yazabiliyor. ve yanlış yazarsa kesinlikle değiştiremiyor. harfi harfine doğru yazmalı. 3 kişi diye hatırlıyorum.

Valla ben çocuğa diyorum benden ayrıl diye ama bırakmıyor da suçluluk duygusundan gebermek üzereyim.

Valla ben çocuğa diyorum benden ayrıl diye ama bırakmıyor da suçluluk duygusundan gebermek üzereyim.

Ya bir dur bakalım belki hapis cezası almazsın. Hem neden ayrılsın senden seviyorsa iyi günde kötü günde yanında olacak. Kendini suçlama bir anlık sinirle yapmışsın keşke yapmasaydın tabi ama oldu artık. İnşallah güzel haberler verirsin bize.

Birkaç ayrı tweetten birkaç ayrı dava var ama hepsi geçmiş tarihli. Soruşturmadan sonra yeni bir suç işlemedim.
Sorusturmadan sonra bir suc işlemediğin icin ben birsey cikacagini sanmiyorum cunku yeni bir yasa cikti haberin varsa 1 temmuz 2016dan onceki terör yanlisi olmadığın surece butun dosyalari kapatmaya calisiyor devletimiz ve ayrica pismanlik yasasi diye bisey var pismanim dedigin zaman yararlaniyorsun
Benim eski esim 25 tane farkli dosyadan yargilaniyor ve en son insan tacirliginden botla yunanistana gecerken yakalanmis ki bunu bile affetti devletimiz üzülme ve korkma

Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Bizim komşumuz eşini vurmuştu girdi çıktı .çocukları şimdi iş güç sahibi eser kaldı tabii bizdendir yılarsa kaçtı sonra bulduk iyiyiz seviyoruz kadermiş

Back
X