- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi brenda chenowith
Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Sağ olun. Bir anne evladı hapse girecekse Nasıl sakinleştirilir? Ne yapılır?Benim ailemde vardı. O kadar zor bir süreçki ilk 1 hafta evden cenaze çıkmış gibi ağladım.Ama sonra mecbur ayağa kalkmam lazımdı dimdik ayağa kalktım. ama her ziyarete gidince mahvoluyorsun. 4 ay sürdü ama Allah kimsenin başına vermesin. Bir kaç gün sonra alışmaya başlıyorsun artık. Üzüntün hiç geçmiyor ama güçlü olmak zorunda olduğun için ayağa kalkıyorsun. Allah yardımcınız olsun.
Sağ olun. Bir anne evladı hapse girecekse Nasıl sakinleştirilir? Ne yapılır?
Değil ama sakinleştirilecek olan benim annem diyeyim size.Hiç bişey derman olmuyor. Yalan söylemeyeceğim. Ama bir süre sonra alışıyorsun o iyi olsun diye uğraşıyorsun içerdeki içinde çok zor çünkü. Dışardaki içinde zor kaç kere kavga ettim ziyarete gittiğimde. yaptıkları aramaları asla unutmayacağım. sizin evladınız mı?Dua edin Allah büyük hiç ummadığınız anda çıkar bizimki öyle olmuştu suçsuzluğu belli oldu mahkemeye bile çıkmadan çıktı. Ülkede adalet sistemi çökmüş resmen.
Teşekkür ederim.Bizim bir aile dostumuz girmişti.
Adam içeri girdiğinde ateistti,dışarı çıktığında dindar olmuştu.
O kadar hatırlıyorum.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
Değil ama sakinleştirilecek olan benim annem diyeyim size.
Ne ailemde ne de tanidigim biri yok.
Trafik sucunden para cezasi alan abim var, yillar oldu annem halen soyler aman dikkat oyle boyle...
Yani anneler zor sakinlesir. Ona sartlarin iyi oldugundan vs bahsedebilirsiniz. Ziyaretçi surecini ogrenip ona gore bilgi verebilirsiniz.
Aslinda anne sakinlesmez![]()
Benim eşim biz sevgili iken girmişti hayatımın en kötü dönemiydi. Kapalı cezaevine ilk gittiğimde duvarlar üzerime üzerime geliyordu. insanlar gülüyor ben ağlıyordum alışırsın diyorlardı buraya nasıl alışılır diyordum içimden. Sadece on on beş dakika arada iki demir parmaklık ve kocaman kalın cam iki telefon yanda benim gibi konuşan dolu insan. Ses zor duyuluyor zaman çok az öle kötü ki dokunamamak karşılıklı ağlamıştık. Sonra bi iki kez görebildim tam görüş günü sabahı gelecek diye camın karşısına beklerken götürüldüğünü öğrendim ve tam dört ay yüzünü dahi göremedim o günden sonra. Bi yandan ailemden saklamam gerekiyordu bi yandan duygularımı evimde dahi yaşayamıyordum. Annem yemeğe çağırdığında ben tuvalette göz yaşlarımı silip ağladığım belli olmasın diye içim kan ağlarken kendimle savaşıyordum.Kızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Ne kadar uzun o kadar iyi inanın. Teşekkür ederim.Benim eşim biz sevgili iken girmişti hayatımın en kötü dönemiydi. Kapalı cezaevine ilk gittiğimde duvarlar üzerime üzerime geliyordu. insanlar gülüyor ben ağlıyordum alışırsın diyorlardı buraya nasıl alışılır diyordum içimden. Sadece on on beş dakika arada iki demir parmaklık ve kocaman kalın cam iki telefon yanda benim gibi konuşan dolu insan. Ses zor duyuluyor zaman çok az öle kötü ki dokunamamak karşılıklı ağlamıştık. Sonra bi iki kez görebildim tam görüş günü sabahı gelecek diye camın karşısına beklerken götürüldüğünü öğrendim ve tam dört ay yüzünü dahi göremedim o günden sonra. Bi yandan ailemden saklamam gerekiyordu bi yandan duygularımı evimde dahi yaşayamıyordum. Annem yemeğe çağırdığında ben tuvalette göz yaşlarımı silip ağladığım belli olmasın diye içim kan ağlarken kendimle savaşıyordum.
Bilgiye gelince kapalı cezaevinde eskiden aylık açık görüş vardı şimdi iki ayda bi olmuş diye duydum. diğerleri cam aranızda konuşursun on beş dk yirmi dk Sanırım süre. Haftada bi kez de sadece on dakika seçtiği biri ile konuşuyo onuncu dakikada kapanır o lanet telefon.
İçini dahada karartmak istemem bu konu da çok çekince yazım uzun oluyo Kbakma.
Ama Fax var postaneden çekiliyor üç tl karşılığında Fax laşılabiliyo mektuptan daha hızlı ertesi gün eline ulaşır ya da Fax dağıtılması günleri oluyo onların o gün eline ulaşır o da cvp yazar bi iki güne de saba ulaşır bi sınırı yok sayfalarca yazıp yollayabilirsiniz ama okunduğunu unutmayın ilk okuyup sonra Veriyolar.
Açık cezaevi daha iyi 2 saat ya da unuttum 3 saat görüşülüo arada hiç bişey yok açık havada istediğin gibi ama tabi öle rahat sarılma filan olmaz başka insanlar dolayısı ile ilk geliş ve gidişte sarılırdık biz. Onun da ayrı kötülüğü o kdr çok özleyip doyasıya sarılamamaktı,. Allah kimseye göstermesin çok zor
Sizin bizimki gibi zor olmaz inşallah bnim aile faktörü de vardı başka şehire götürülünce görememem daha zorluk olmuştu. Daha rahat olur. İlk zmnlar çok zor oluyo. Ben geceleri sıçrayarak uyanırdım. ağlar onu düşünürdüm hep. Sonunda ayrılmadık kavuştuk ve evlendik.
Ne yapsa kendinden mi nefret ettirse bu kişi de aile acı çekmese, aile Nasıl nefret besler ki çocuğuna.
Nefrette ettirse cocugun basina kotu bisey gelince anne hemen affeder hatirlamaz bile kotu seyleri .. bu kez kus ayrıldık moduna girer. Daha fena.
Cabuk cikacagina inandirin, imkanlarin iyi olduğunu soyleyin, giris sebebini hafif yansıtın..
Mumkunse sehir disinda calisacak falan deseniz? Yurt disina gidecek?
Benim babam hapiste 1 ay oldu tutuklu yargılanıyor. Mahkeme Zaman'ı belli değil. Zor bir süreç ama etrafımızda destek çok fazla evimiz hiç boş kalmıyorKızlar çok kötüyüm. Ayrıntı veremeyeceğim ama artık dayanamayacağım. Hapse giren ailenizden biri vesaire varsa bana psikolojik süreçler hakkında bilgi verir misiniz?
Çok sevindim Allah yardımcınız olsun. Ayrıca burada hapse girecek olan benim saklamayayım ne yapalım daha kötüsü olamaz zaten siz de öğrenin.Benim babam hapiste 1 ay oldu tutuklu yargılanıyor. Mahkeme Zaman'ı belli değil. Zor bir süreç ama etrafımızda destek çok fazla evimiz hiç boş kalmıyor
Henüz davam görülmedi tutuksuz yargılanıyorum fakat durmadan ek bir şeyler çıkıyor, yıkılıyor insan ya. Kıyamam küçücükmüş de neyse ki kurtulmuşsunuz geçmiş olsun.Çok zor bir süreç Allah yardımcınız olsun
Benimde kardeşim trafik kazası nedeniyle girmişti 4 ay kadar kaldi ve daha 19 yaşındaydı her günümüz perişan geçti
Annemi babamı teselli etmek imkansızdı
Sucsuzluğu kanıtlayana kadar bol bol dua ettik biz
Yaşının küçük olması aklımıza bi sürü korku saldı ama o bizden daha metanetliydi
Hapse girdiğinde bi sürü arkadas edindi kendine bunun katili tecavüzcusu hapcisi vs vs var bunları bilmek bile kanıma dokunuyordu
O gardiyanlarin suratsizligi o üst aramaları falan da cabası
Biz 6 yıl önce atlattık o süreçleri çok şükür çıktı üniversitesini okudu oraya dahil hiç bir şeyi hatırlamaya calismiyoruz
Çok zor bir durum ya Allah'tan başka tesellisi de yardımcısı da yok bu işin
Dilerim tez zamanda kurtulursunuz siz de