• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hapse girmek

Sosyal medya hesaplarından da engellemesi gerekir benimle ilgili bir durum olsa. kaldı ki bir problemimiz yok bizim. aklıma gelen ailesine verirken engellediği sonra içeri alındığı. Başka bir şey düşünemiyorum

Her ne olursa olsun bir insanin bir baska insani boyle habersiz birakmaya hakki yok.

Adam öldü mü kaldi mi bundan bile haber almaya layik görmüyor sizi. Kim bilir sizden habersiz daha neler dönüyor...

Bence siz ondan size bir haber gelene kadar ve kendini affettirene kadar bu isi irdelemeye ara verin. Tabii haber gelir mi bilmem. Ama sanmiyorum. Ailesi tuhafsa bile kardesi kuzeni dostu hic kimse mi yok size en azindan 2 kelime haber ulastiracak?

Sosyal medya hesaplarından da engellemesi gerekir benimle ilgili bir durum olsa. kaldı ki bir problemimiz yok bizim. aklıma gelen ailesine verirken engellediği sonra içeri alındığı. Başka bir şey düşünemiyorum
Hapse girse, benim bildiğim kadarıyla telefonunuda alırlar inceleme için. Ailesinin numarasını bilen hiç kimse yok mu yada çalıştığı hastaneyi arayıp sorsanız???

Aradı herkes. Ev arkadaşı aradı açmadı. kendi arkadaşıma arattım açmadı. çocukluk arkadaşı var beni sever onun bile telefonlarını açmıyor.

Biraz zaman ver madem
Ya da etrafındakilere ulaşmaya çalış
Seni korumak için bile yapmış olabilir
Bu aralar patır patır içeri alınıyor insanlar, biliyorsun

Yahu kocaman doktor adam ailesinin sizi öğrenmesinden neden cekiniyor? sacma bisey bu. sizin merak edip etmiyceginizi hic mi düşünmüyor?

Bence kalkıp gidin evine, ailesi de ordadır hem kendinizi tanıtın hem durumunu öğrenin. bidaha da böyle cocuk cocuk aileden gizleme olayina kalkısmaz.

hadi sizi engelledi ailesi ogrenmesin diye arkadaslarının neden haberi yok ne oldugundan ailesi en azından telefonu acar durumu soylerdi sanki baska birseyler var isin icinde

ARkadaşım kusura bakmada ne o yorumu kabul ediyorsun ne de diğerlerini ben anlayamadım senin ne duymak istediğini. Bir insan ailesine telefonunu bırakacaksa benim bildiğim kökten kapatır ha kapatmadıysa da gelen aramalara aile ferdinden birisi cevap verir oldu bitti. Sadece seni engellemek de neyin nesi ? Sosyal medyadan da engellese bu defa sen hapis olayını düşünmeyecektin bahane buldu çekti gitti diyecektin. Ayıca sana kağıdın fotosunu çekip atıyor ama sen üzülme diye birşeyler söylüyor. O kadar kolayki yalandan bir soruşturma kağıdı oluşturmak bunu üni okuyan okumayan herkes bilir artık herşeyin bir üç kağıdı çıkmış ne yazıkki arkadaşım. Ben eskiden erkek arkadaşlarıma ayrıldım dememek için teli babama veriyorum bi süre ben ulaşana kadr ulaşma derdim buda benim yalanımın bi level atlamış hali gibi geldi bana ama yinede sen bilirsn. Ben hiç hoşlanmadım başka şeyler var altında

Ne olursa olsun bence iletişimi kes.

Yalan söylüyorsa dava falan yoksa sağlam yalancıdır kaç.

Eğer dava varsa daha da çok kaç. Suçlu suçsuz gözlerine kestirdiklerini fişliyorlar işte, hükümetin sevmediği biriyle takılırsan sen de fişlenirsin ömrü billah iş bulamazsın.

Fetö eskiden hoca efendiydi şimdi şeytan oldu . Yani rüzgarın yönü sürekli değişiyor artık. Eskiden cemaatçiler en yüksek memuriyetlerde takılırken şimdi hapislerde gezitorlar. Diyeceğim o ki devlet sürekli fikir değiştiriyor, en iyisi hepsinden uzak durmak.

Sosyal medya hesabının şifresini vermez ama olur olmaz vakitte mesaj atar veya ararsınız diye engellemiş işte.Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim demişler.Kolay sıyrılma çabasıdır bu.

Eğer dava varsa daha da çok kaç. Suçlu suçsuz gözlerine kestirdiklerini fişliyorlar işte, hükümetin sevmediği biriyle takılırsan sen de fişlenirsin ömrü billah iş bulamazsın.

Fetö eskiden hoca efendiydi şimdi şeytan oldu . Yani rüzgarın yönü sürekli değişiyor artık. Eskiden cemaatçiler en yüksek memuriyetlerde takılırken şimdi hapislerde gezitorlar. Diyeceğim o ki devlet sürekli fikir değiştiriyor, en iyisi hepsinden uzak durmak.

He yani

İlk defa şu ülkede dinsiz/cemaatsiz bir insan olarak kendimi şanslı hissediyorum :D :D

katılıyorum kesinlikle

bu kadar ulaşmak için uğraşmazdım ben olsam. bulunmaz hint kumaşı değil ya. hapse girse bile arkadaşlarıyla haber yollardı vs.

senden ayrılmak için hapis yalanını atmış olmasın? belki de arkadaşlarını tembihliyor ulaşamadık de diye. ben uğraşmazdım yerinde olsam. güvenilir gelmedi bana

Kimse sen bu üniversitede okiyorsun diye hapse atılmaz. seni kandiriyorlar

koskoca adam ailesinden bu kadar korkmasıda neyin nesi ya, iletişim denen bişey var, normal insanlar olsa anasını babasını arayıp sorabilmeliydin, illaki sevgili konumuna değil, arkadaşıyımda mı diyemiyosun, ne bileyim çok mantıksız geldi

Senaryoyu yazayım sana...bu adam evli,genelde doğuda erken evlenirler,eşi ve ailesi ziyarete geldi,o da bu yalanla seni postaladı...onlar gidince engellemeni kaldıracaktır korkma da sen bu adamdan kork...ailesi baskıcı diye sevgilisini postalayanı da ilk kez görüyorum,yalan yalan yalan...kaç bu adamdan

Back
X