- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
- Konu Sahibi morsufrajet
Başkasını bulmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hapse girse, benim bildiğim kadarıyla telefonunuda alırlar inceleme için. Ailesinin numarasını bilen hiç kimse yok mu yada çalıştığı hastaneyi arayıp sorsanız???Sosyal medya hesaplarından da engellemesi gerekir benimle ilgili bir durum olsa. kaldı ki bir problemimiz yok bizim. aklıma gelen ailesine verirken engellediği sonra içeri alındığı. Başka bir şey düşünemiyorum
Aradı herkes. Ev arkadaşı aradı açmadı. kendi arkadaşıma arattım açmadı. çocukluk arkadaşı var beni sever onun bile telefonlarını açmıyor.
Sosyal medya hesaplarından da engellemesi gerekir benimle ilgili bir durum olsa. kaldı ki bir problemimiz yok bizim. aklıma gelen ailesine verirken engellediği sonra içeri alındığı. Başka bir şey düşünemiyorum
Hastaneyi arayıp bilgi alamaz mısınız?Başka şehirlerde yaşıyoruz. doktor değil laboratuvar da.
Sosyal medya hesabının şifresini vermez ama olur olmaz vakitte mesaj atar veya ararsınız diye engellemiş işte.Bana arkadaşını söyle sana kim oldugunu söyleyim demişler.Kolay sıyrılma çabasıdır bu.Sosyal medya hesaplarından da engellemesi gerekir benimle ilgili bir durum olsa. kaldı ki bir problemimiz yok bizim. aklıma gelen ailesine verirken engellediği sonra içeri alındığı. Başka bir şey düşünemiyorum
Ne olursa olsun bence iletişimi kes.
Yalan söylüyorsa dava falan yoksa sağlam yalancıdır kaç.
Eğer dava varsa daha da çok kaç. Suçlu suçsuz gözlerine kestirdiklerini fişliyorlar işte, hükümetin sevmediği biriyle takılırsan sen de fişlenirsin ömrü billah iş bulamazsın.
Fetö eskiden hoca efendiydi şimdi şeytan oldu . Yani rüzgarın yönü sürekli değişiyor artık. Eskiden cemaatçiler en yüksek memuriyetlerde takılırken şimdi hapislerde gezitorlar. Diyeceğim o ki devlet sürekli fikir değiştiriyor, en iyisi hepsinden uzak durmak.
katılıyorum kesinlikleNe olursa olsun bence iletişimi kes.
Yalan söylüyorsa dava falan yoksa sağlam yalancıdır kaç.
Eğer dava varsa daha da çok kaç. Suçlu suçsuz gözlerine kestirdiklerini fişliyorlar işte, hükümetin sevmediği biriyle takılırsan sen de fişlenirsin ömrü billah iş bulamazsın.
Fetö eskiden hoca efendiydi şimdi şeytan oldu . Yani rüzgarın yönü sürekli değişiyor artık. Eskiden cemaatçiler en yüksek memuriyetlerde takılırken şimdi hapislerde gezitorlar. Diyeceğim o ki devlet sürekli fikir değiştiriyor, en iyisi hepsinden uzak durmak.