Harçlık konusu.

Telefona ayar yaparken gönderilen parayı nasıl gördünüz
Konu sahibinin eski konusuna bakarsanız arkadaşıda bu şekilde Bir şeyler öğreniyor ayar yaparken ne hikmetse 🤣 bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyliyim hesabı. Bildiğin kurcalamis işte.

Acaba aralarında başka bir hesap olabilir mi? Yani evet 2 bin liranın hepsini bayramlık yazıp göndermişlerdir ama belki bi siparişlerini aldırmışlardır bir borç vs gibi ekstra bir durum vardır aralarında. Öz kızı sonuçta aralarındaki her konuya hakim olmayabilirsiniz. Bir de ayırımı siz davranışlardan da anlarsınız sizce erkek toruna her zaman daha ihtimamlı mı davranılıyor?
Yani benim annemde bu bayramda çocuklarıma 500er TL verdi al hadi buda sana dedi 200 TL verdi🤣 kardeşime ve eşine 1000tl verdi yemek yersiniz dedi ( çocukları yok bu arada) benimde annememi kizmam lazım,üstüne bide eşim verdi 1000 TL hadi bu bayram bendende yemdk yiyin diye yani harcliksiz kalmış gibi oldum ama asla neden bana vermiyosunuz diye trip atmadım 🫠🫠

kızına vereceği parayı size sormayiversin müsaadeniz olursa. dediğiniz gibi kızı calismiyormus belki kendine de birseyler alır diye fazla göndermiştir sizin musadenizi almadan artık kusurlarina bakmayın. böyle dar gozlu olmayın ya. size ne kime ne kadar verdiyse verdi. daha hoşunuza gitsin ki ihtiyacli olan insana fazla yollamışlar. aklım almıyor bu insanlardaki dar gözlülüğü.

Size de göndermişler harçlık illa aynı mi olmalı.belki kızlarına da göndermek istemişlerdir bunu düşünüp buraya yazmanız bile saçma.sizin aileniz de size göndersin.esimin ailesi 5 TL harclik verdi kızıma siz bin TL'yi begenmiyosunuz.

5 mi 🥴 sakız var mı 5 tl ye acaba bilmiyorum

Kızlar selam

Kvnin 2torunu var biri benim kız, diğer görümcemn 1,5 yaşındaki oğlu. Kv bayramdan önce dedi ki 1000 lira gönderiyorum torunuma bayramlık al. Tamam dedim. Neyse kpederde bana dün telefonunu verdi ayar yapılacakmış bende yaparken hafızasını temizledim vs. Sonra görümcemin hesabına 2bin lira göndermişler bayramlık yazmışlar. Torunları arasında ayrım yapmışlar. Belki dedim görmcem çalışmıyor ondan herhalde fazla gönderdiler. Eşime söylemedim çünkü o beni suçlu bulur her koşulda. Kendisiyle muhatap olmakta istemiyorum. Neyse sizce normal mi? İsteyen istediği parayı verir tabi ki. Ama torunlar arasında ayrım olmamalı bence
Bence her evlada ve toruna esit davranilmali

Ayy ne kadar fenasınız. Ayar yapın diye verilen telefondan banka hesabına girip gönderilen paraya mı baktınız? Bir de bunun hesabını sormayı kendinize hak görüyorsunuz!
Kızı çalışmadığı için hem kızı için hem de torunu için göndermiştir muhtemelen. Çok kötü ve art niyetlisiniz.

Bence buraya sormak yerine gidin esinize bizim cocuga kardesininkinden daha az para gondermisler, bu nasil torun ayrimi diye sorun, hatta gorumceye de soyleyin hemen, ben destekliyorum, onlar versin size cevabi😬 Sonra gelin buraya yazin ama sonucu.

Bunun rastgele edinilmis bir bilgi olmadigina eminim bu arada, ama ispatlayamam.

Back
X