- Konu Sahibi berlingoes
Konu sahibinin eski konusuna bakarsanız arkadaşıda bu şekilde Bir şeyler öğreniyor ayar yaparken ne hikmetseTelefona ayar yaparken gönderilen parayı nasıl gördünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibinin eski konusuna bakarsanız arkadaşıda bu şekilde Bir şeyler öğreniyor ayar yaparken ne hikmetseTelefona ayar yaparken gönderilen parayı nasıl gördünüz
Yani benim annemde bu bayramda çocuklarıma 500er TL verdi al hadi buda sana dedi 200 TL verdiAcaba aralarında başka bir hesap olabilir mi? Yani evet 2 bin liranın hepsini bayramlık yazıp göndermişlerdir ama belki bi siparişlerini aldırmışlardır bir borç vs gibi ekstra bir durum vardır aralarında. Öz kızı sonuçta aralarındaki her konuya hakim olmayabilirsiniz. Bir de ayırımı siz davranışlardan da anlarsınız sizce erkek toruna her zaman daha ihtimamlı mı davranılıyor?
Size de göndermişler harçlık illa aynı mi olmalı.belki kızlarına da göndermek istemişlerdir bunu düşünüp buraya yazmanız bile saçma.sizin aileniz de size göndersin.esimin ailesi 5 TL harclik verdi kızıma siz bin TL'yi begenmiyosunuz.
Şok oldum bende hiç vermeseydi daha iyiydi5 misakız var mı 5 tl ye acaba bilmiyorum
Bence her evlada ve toruna esit davranilmaliKızlar selam
Kvnin 2torunu var biri benim kız, diğer görümcemn 1,5 yaşındaki oğlu. Kv bayramdan önce dedi ki 1000 lira gönderiyorum torunuma bayramlık al. Tamam dedim. Neyse kpederde bana dün telefonunu verdi ayar yapılacakmış bende yaparken hafızasını temizledim vs. Sonra görümcemin hesabına 2bin lira göndermişler bayramlık yazmışlar. Torunları arasında ayrım yapmışlar. Belki dedim görmcem çalışmıyor ondan herhalde fazla gönderdiler. Eşime söylemedim çünkü o beni suçlu bulur her koşulda. Kendisiyle muhatap olmakta istemiyorum. Neyse sizce normal mi? İsteyen istediği parayı verir tabi ki. Ama torunlar arasında ayrım olmamalı bence
Şok oldum bende hiç vermeseydi daha iyiydi
Yuh ya...ne kadar ayıpSize de göndermişler harçlık illa aynı mi olmalı.belki kızlarına da göndermek istemişlerdir bunu düşünüp buraya yazmanız bile saçma.sizin aileniz de size göndersin.esimin ailesi 5 TL harclik verdi kızıma siz bin TL'yi begenmiyosunuz.
Ben alışkınım normalde hiç vermezlerdi çokta şaşırmadım açıkçası.cok değişik insanlarYuh ya...ne kadar ayıp