- Konu Sahibi berlingoes
-
Size ne?Kızlar selam
Kvnin 2torunu var biri benim kız, diğer görümcemn 1,5 yaşındaki oğlu. Kv bayramdan önce dedi ki 1000 lira gönderiyorum torunuma bayramlık al. Tamam dedim. Neyse kpederde bana dün telefonunu verdi ayar yapılacakmış bende yaparken hafızasını temizledim vs. Sonra görümcemin hesabına 2bin lira göndermişler bayramlık yazmışlar. Torunları arasında ayrım yapmışlar. Belki dedim görmcem çalışmıyor ondan herhalde fazla gönderdiler. Eşime söylemedim çünkü o beni suçlu bulur her koşulda. Kendisiyle muhatap olmakta istemiyorum. Neyse sizce normal mi? İsteyen istediği parayı verir tabi ki. Ama torunlar arasında ayrım olmamalı bence
Ne kadar ayıp diyorum, başka bir şey demiyorum.Kızlar selam
Kvnin 2torunu var biri benim kız, diğer görümcemn 1,5 yaşındaki oğlu. Kv bayramdan önce dedi ki 1000 lira gönderiyorum torunuma bayramlık al. Tamam dedim. Neyse kpederde bana dün telefonunu verdi ayar yapılacakmış bende yaparken hafızasını temizledim vs. Sonra görümcemin hesabına 2bin lira göndermişler bayramlık yazmışlar. Torunları arasında ayrım yapmışlar. Belki dedim görmcem çalışmıyor ondan herhalde fazla gönderdiler. Eşime söylemedim çünkü o beni suçlu bulur her koşulda. Kendisiyle muhatap olmakta istemiyorum. Neyse sizce normal mi? İsteyen istediği parayı verir tabi ki. Ama torunlar arasında ayrım olmamalı bence
Çerçeve yaptırıp salona asin, çok duygulandım hoşuma gitti diyinBen alışkınım normalde hiç vermezlerdi çokta şaşırmadım açıkçası.cok değişik insanlar
Çerçeve yaptırıp salona asin, çok duygulandım hoşuma gitti diyin
Ben olsam torunuma bin kızıma dört bin yazıp beş bin lira harçlık gönderirdim. İçinde kızının harçlığı da vardır. Ayrım yapmak kötü bir şey ama bunun peşine düşmek de kötü bir şey. Sizin de kalbinizi karartır zamanla. Boşverin bin liraya teşekkür edin geçin. "Büyük toruna bin küçük toruna iki bin gönderdik hak ettikleri farklı" şeklinde dillendirmemişler ki gizli tutmuşlar siz kendiniz öğrenmişsiniz. Art niyet görmedim ben ortadaKızlar selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?