Harçlık konusu.

Telefona ayar yaparken gönderilen parayı nasıl gördünüz
Konu sahibinin eski konusuna bakarsanız arkadaşıda bu şekilde Bir şeyler öğreniyor ayar yaparken ne hikmetse bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyliyim hesabı. Bildiğin kurcalamis işte.

Yani benim annemde bu bayramda çocuklarıma 500er TL verdi al hadi buda sana dedi 200 TL verdi kardeşime ve eşine 1000tl verdi yemek yersiniz dedi ( çocukları yok bu arada) benimde annememi kizmam lazım,üstüne bide eşim verdi 1000 TL hadi bu bayram bendende yemdk yiyin diye yani harcliksiz kalmış gibi oldum ama asla neden bana vermiyosunuz diye trip atmadım

kızına vereceği parayı size sormayiversin müsaadeniz olursa. dediğiniz gibi kızı calismiyormus belki kendine de birseyler alır diye fazla göndermiştir sizin musadenizi almadan artık kusurlarina bakmayın. böyle dar gozlu olmayın ya. size ne kime ne kadar verdiyse verdi. daha hoşunuza gitsin ki ihtiyacli olan insana fazla yollamışlar. aklım almıyor bu insanlardaki dar gözlülüğü.

5 mi sakız var mı 5 tl ye acaba bilmiyorum

Bence her evlada ve toruna esit davranilmali

Ayy ne kadar fenasınız. Ayar yapın diye verilen telefondan banka hesabına girip gönderilen paraya mı baktınız? Bir de bunun hesabını sormayı kendinize hak görüyorsunuz!
Kızı çalışmadığı için hem kızı için hem de torunu için göndermiştir muhtemelen. Çok kötü ve art niyetlisiniz.

Yuh ya...ne kadar ayıp

Bence buraya sormak yerine gidin esinize bizim cocuga kardesininkinden daha az para gondermisler, bu nasil torun ayrimi diye sorun, hatta gorumceye de soyleyin hemen, ben destekliyorum, onlar versin size cevabi Sonra gelin buraya yazin ama sonucu.

Bunun rastgele edinilmis bir bilgi olmadigina eminim bu arada, ama ispatlayamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…