İyi bayramlar hanımlar
Benim bir sorum var
Eş dost çocuklarına harçlık verirmisiniz?
Sizce harçlık vermek doğru bir davranış şekli mi?
Konuyu şu şekilde güncellemem lazım aslında
harçlığı sorgulamamın sebebi ise şu olaylar oldu
Benim iki tane yiğenim var geçen ramazan bayramı yiğenlerden büyük olanı 800 tl küçük olanı 600 tl harçlık toplamış çocuklar 8 ve 4 yaşındalar
Ne yaptılar paralarını diye sorunca tablet ve oyun almış olduklarını öğrendim
ramazan ve kurban bayramı arası 2 ay 10 gün şimdi ne tablet nede oyun var
Ve sürekli kim olursa olsun para istiyorlar şeker çikolata gibi şeyler onları mutlu ve tatmin etmiyor bayram yeni nesil için harçlık para olmuş
Bende bu baram büyük yiğene 4 tane dünya klasiklerinden oluşan kitap aldım küçük yiğene ise sevdiği çizgi filmin bayama kitabını ve kalem aldım
Çocuklar buna memnun olmadılar
Annem de kızım bunlara vereceğin parayı çocuklara verseydin onların gönüllerini yapsaydın bayram bayram
Yahu anacım ne bayramı hangi bayram kavramı niye göremiyorsun diye söylendim de
Anlayana!!
Güncel
Aldığım kitaplardan beyaz dişi okumuş yiğenim teyze çok güzel bir kitaptı dedi
Çok mutlu oldum
Yiğenim o an için mutlu olmasada bende anlık pişmanlık yaşasamda evet doğru birşey yapmışım
Benim bir sorum var
Eş dost çocuklarına harçlık verirmisiniz?
Sizce harçlık vermek doğru bir davranış şekli mi?
Konuyu şu şekilde güncellemem lazım aslında
harçlığı sorgulamamın sebebi ise şu olaylar oldu
Benim iki tane yiğenim var geçen ramazan bayramı yiğenlerden büyük olanı 800 tl küçük olanı 600 tl harçlık toplamış çocuklar 8 ve 4 yaşındalar
Ne yaptılar paralarını diye sorunca tablet ve oyun almış olduklarını öğrendim
ramazan ve kurban bayramı arası 2 ay 10 gün şimdi ne tablet nede oyun var
Ve sürekli kim olursa olsun para istiyorlar şeker çikolata gibi şeyler onları mutlu ve tatmin etmiyor bayram yeni nesil için harçlık para olmuş
Bende bu baram büyük yiğene 4 tane dünya klasiklerinden oluşan kitap aldım küçük yiğene ise sevdiği çizgi filmin bayama kitabını ve kalem aldım
Çocuklar buna memnun olmadılar
Annem de kızım bunlara vereceğin parayı çocuklara verseydin onların gönüllerini yapsaydın bayram bayram
Yahu anacım ne bayramı hangi bayram kavramı niye göremiyorsun diye söylendim de
Anlayana!!
Güncel
Aldığım kitaplardan beyaz dişi okumuş yiğenim teyze çok güzel bir kitaptı dedi
Çok mutlu oldum
Yiğenim o an için mutlu olmasada bende anlık pişmanlık yaşasamda evet doğru birşey yapmışım
Son düzenleme: