- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Geri gönder parasını bosver .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay oradan patladı zaten. Bence tehdit var sandıBuradaki en büyük yanlış " babama söyleme kısmı "
Kuşum,
Mune abla ben niye seni gerçek hayatta tanımıyorumKuşum,
biliyorum babanla konuşurken çok geriliyorsun, haklı olduğun yerler var, baban biraz zor bir adam ama artık bir yetişkinsin, maddi manevi sorunlarını babana açık yüreklilikle söylemen lazım, gönderdiği harçlığın neden yetmediğini anlat, gerekirse kalem kalem yaptığın masrafları say, baban baştan kem küm ediyor ama sonra ikna oluyor, galiba sen babana derdini anlatırken net ifade edemiyor ağzında geveliyorsun, o da bu kız gevelediğine göre ihtiyacı da yok diye düşünüyor.
Hem neden babana söylemiyorsun yetmiyor diye, tamam yapım böyle diyorsun ama yurtdışında okuyorsun, bazen ön göremediğin sürpriz zaruri harcamalar olabilir, annenin imkanları kısıtlı ama baban masraflarını karşılayacak durumda, babana söylemeyip amcana bahsedince baban haklı yere kızmış, ben de olsam kızardım.
Bence babanla ondan para istemeye çekindiğini de konuş, bazen hesapta olmayan zorunlu harcamalar oluyor, onlar için senden para istemeye çekiniyorum baba dersen, yani olduğu gibi içten ve samimi konuşursan seni anlayacaktır.
Kuzum nasipse belki bir gün o da olur, seni az çok anladım, sen kendini ifade ederken özellikle babana ifade de zorlanan bir yapıya sahipsin, hata yapmamaya çalıştıkça babanın kızacağı olaylar gelişince elin ayağına dolanıyor, bunu yeneceğiz ama :)) babanla konuşmayı kendini olduğu gibi ifadede etmeyi öğreneceksin.Mune abla ben niye seni gerçek hayatta tanımıyorum![]()
Konularına hakim değilim ama neden böyle düşünüyorsun, sadece paraya sıkıştığın için miKızmayın bana ama kendime zarar vermek istiyorum
Bunu duymamış olayım, sen de böyle birşey söylemedin, şu an küçük bir çocuk gibisin, yetişkin olup hayatını ele almanın zamanı geldi, öyle iki sıkışmada ben oynamıyorum dersen yandık, yok öyle dava, babanla konuşup kendini ifade ediyorsun, o okulda doğru dürüst okunup bitiriliyor.Kızmayın bana ama kendime zarar vermek istiyorum
Bu kadar güçsüz olduğunu zannetmiyorum ,bu saçma düşünceyi çıkar aklındanKızmayın bana ama kendime zarar vermek istiyorum
Tek hatalı amcan bence . Keşke söylemeseymişBilmeyenler için söylüyorum KKTCde öğrenciyim.
Benim bazen param yetmiyor. Yapım gereği de öyle anneme babama diyemiyorum param bitti diye. Bu ay da yetmedi yeni yurdumdaki ihtiyaçlar temizlik malzemeleri yemek falan derken. Neyse dün amcamla konuşurken Amcam sordu bir şeye ihtiyacın var mı diye. Benim de o an basiretim mi bağlandı anlamadım deyiverdim ihtiyacım var diye.
Neyse işte amcam yollamış para ama çok yüksek bir miktar. Ben de babamın tepkisinden çekindiğim için amcama babama söyleme demiştim.
Akşam sevgilimle dışarı çıktık eve bir geldim babamdan bir sürü cevapsız arama... dedim ayvayı yedin Myhappyending.
Evet amcam babama anlatmış. Babam bir güzel kızdı bana. Ben onu para yollamayan baba gibi gösteriyormuşum, yengemle arası bozuk ellerine koz vermişim, benim neden paraya ihtiyacım olmuş. Bir de anneme veya ona ihtiyacım olduğunu söylemeyince sanmış ki tehdit ediliyorum. Neden söylemiyorsun annenle babana diyecekler için söylüyorum, şimdi annem zaten zor durumda yani kirada oturuyoruz annemle ben, kira ödüyor evde kedi var onun veteriner masrafları vs derken elinde çok bir şey kalmıyor ondan utanıyorum. Babam desem görüyorsunuz neden yetmediğini bile anlayamıyor. Ona internette çeviri işlerine baktığımı ve kabul alamadığımı söyleyince de çok kızdı senin paraya mı ihtiyacın var ki diye.
Ben onun haklı olduğunu kabullendim zaten bu cepte. Yarın seninle bu konuyu konuşacağız dedi dün akşam. Evet yarın oldu ve ben çok gerginim. Sizce nasıl konuşsam? Derdimi nasıl anlatsam? Çok da korkuyorum azarlanmaktan![]()