- Konu Sahibi baklavacheesecake
Babaniz hakli. Bir hata yaptiginizi soyleyin, ozur dileyin ve ihtiyaciniz olduğunda babanizdan isteyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki buna ne diyorsunuz ?Ha bir de babama çalışmak istediğimi söyledim çeviri işlerinde falan. Çok kızdı. Ben anlamadım zaten ne yapsam hata
Kızmayın bana ama kendime zarar vermek istiyorum
Bilmeyenler için söylüyorum KKTCde öğrenciyim.
Benim bazen param yetmiyor. Yapım gereği de öyle anneme babama diyemiyorum param bitti diye. Bu ay da yetmedi yeni yurdumdaki ihtiyaçlar temizlik malzemeleri yemek falan derken. Neyse dün amcamla konuşurken Amcam sordu bir şeye ihtiyacın var mı diye. Benim de o an basiretim mi bağlandı anlamadım deyiverdim ihtiyacım var diye.
Neyse işte amcam yollamış para ama çok yüksek bir miktar. Ben de babamın tepkisinden çekindiğim için amcama babama söyleme demiştim.
Akşam sevgilimle dışarı çıktık eve bir geldim babamdan bir sürü cevapsız arama... dedim ayvayı yedin Myhappyending.
Evet amcam babama anlatmış. Babam bir güzel kızdı bana. Ben onu para yollamayan baba gibi gösteriyormuşum, yengemle arası bozuk ellerine koz vermişim, benim neden paraya ihtiyacım olmuş. Bir de anneme veya ona ihtiyacım olduğunu söylemeyince sanmış ki tehdit ediliyorum. Neden söylemiyorsun annenle babana diyecekler için söylüyorum, şimdi annem zaten zor durumda yani kirada oturuyoruz annemle ben, kira ödüyor evde kedi var onun veteriner masrafları vs derken elinde çok bir şey kalmıyor ondan utanıyorum. Babam desem görüyorsunuz neden yetmediğini bile anlayamıyor. Ona internette çeviri işlerine baktığımı ve kabul alamadığımı söyleyince de çok kızdı senin paraya mı ihtiyacın var ki diye.
Ben onun haklı olduğunu kabullendim zaten bu cepte. Yarın seninle bu konuyu konuşacağız dedi dün akşam. Evet yarın oldu ve ben çok gerginim. Sizce nasıl konuşsam? Derdimi nasıl anlatsam? Çok da korkuyorum azarlanmaktan![]()
Ailede babamdan sonra güvendiğim tek kişi amcam. Küçüklüğümden beri benimle çok ilgilendi. Hatta babamlara giderdim eğer amcam gelmişse babamdan çok onunla ilgilenirdim çocukken.Yalnız bir insan amcasından para istemeyecek de kimden isteyecek yahu.. Bir bana garip gelmedi herhalde, amca yani baba yarısı..
Acaba söyleme dediğimde işin içinde tehdit vs olduğunu mu düşündü?Amca tembihlendigi halde babaya söylediyse pek iyi niyetli değil hem de iyilik gizli kalır. Babaniz kendini kötü, yetersiz hissetmiş olabilir. Bence iade edin harcamadiysaniz çünkü amcayi gözüm tutmadi. Onun haricinde ben amcadan para istenmesinde sakınca görmüyorum. Ne olmuş yani. Ben de bir halayım, yeğenlerim benimle konuşurken "ihtiyacım var" dese her şeyim feda olsun. Benim amcam da bana yardım ediyor cebime her gelişinde 200lira koyar gider
Amcani en iyi sen tanıyorsunAcaba söyleme dediğimde işin içinde tehdit vs olduğunu mu düşündü?