Hareket edemiyorum

filerun

Reklamdakisıradandeterjan
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
1.517
13
66
Ağrı
Mrb. öncelikleee
Hanımlar buğday kavurgasını bileniniz vardır.Yağsız tuzsuz dün kavurmuştum, çok severim buğday kavurgasını. bugünde cips falan yiyordum, onun yerine kavurga yiyim dedim. yaklaşık yarım kilo yedimm daha da fazla olabilir saat şuan 5 buçuk, 3ten beri yiyorum.
Sonra bi susama hissi bastı gittim mutfaga 5 bardak falan su içtim. neyse geldim bilgisayarın başına oturdum. annem geldi eve. kalktım odaya falan gidiyordu, sanki yüklüymüşüm gibi, çok kötüyüm hareket edemiyorum, yatınca bile .. Anneme anlattım , üstüne su içtin mi- evet içtim - ozaman karnında şişmiştir .
Ne yapacayım ben şimdi karnım çok kötü durumda zor hareket ediyorum.

+ Yemeye de devam ediyorum.
Yedikçe susuyorum, su içtikçe şişiyoruuum

Allah seni iyi etsin emi...
bırak artık iyice balon gibi olacaksın...

Son düzenleme:
Hala da yiyorum diyorsunuz. =) Eee bizim sunacağımız çözümler bir işe yaramaz ki o zaman. Bence kaşığı hemen elinizden bırakın. Bir 45 dk dinlenin. Çünkü mide çok doluyken hareket etmek zararlı. Sonra da evin içinde hızlı tempo yürüyün.

evet agrı soguktur bılıyorum.bence bılgısayarı kapatın bırkac saatlıgıne.bıraz nefes hareketlerı ve egzersız yapın.kendınızı cok zorlamayın ama dolu bır mıdeyle spor yapmak cok saglıklı degıldır.

soda iç yada limonlu su iç

içemiyorum maalesef :86:
meyve suyu eklesem olurmu ki :86:

Ayy ama bana bakıyor öyle mezlum mazlum Tamam bırakıyorumm.

Evet maaleseff.
Daha ne bi akşam yemeği, ne birşey yedim.
Kaçırdım bak taze fasulyeyi , şiştimm.

yemegı sevıyorsunuz anladıgım kadarıylawalla bırakın taze fasulyeyı ben olsam mıdem rahatlayana kadar su bıle ıcmem.sız de oyle yapın bence

Bırak diyince olmuyor işte bağımlılık yapıyor anacım.:101:

tadı nasıl bişey ben daha önce hiç denemedim ...
sen devam et canım o zaman seni kimsecikler kurtaramaz...
birazdan buraya yazmayada halin kalmayacak..

Arkadaşlar hadi kalkın gidip midesindeki şişi alalım.:)

Çok zekice! Bravo

yemegı sevıyorsunuz anladıgım kadarıylawalla bırakın taze fasulyeyı ben olsam mıdem rahatlayana kadar su bıle ıcmem.sız de oyle yapın bence

Evet çok severim.Korkuyorum kalkıp içeri gitmeyee, kalkamayacağım diye.
2 buçuk saat boyunca buğday yedim

tadı nasıl bişey ben daha önce hiç denemedim ...
sen devam et canım o zaman seni kimsecikler kurtaramaz...
birazdan buraya yazmayada halin kalmayacak..

Bildiğimiz aşurelik buğdayı, tavada kavuruyoruz, kimisi yanık kimisi diri kalıyo öylece yeniyor.Tatsız tuzsuz ama bağlıyor işte :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…