Hareket edemiyorum

Bildiğimiz aşurelik buğdayı, tavada kavuruyoruz, kimisi yanık kimisi diri kalıyo öylece yeniyor.Tatsız tuzsuz ama bağlıyor işte :86:

ee sert olur o.sen nasıl yarım kg yedin ..:53:

Fotoğrafta buldum bi tane.. Netten. $bugdayfoto.webp

Kavurga nasıl yapılıyormuş şimdi baktım. Bizde de gendime çorbası denen bir şey vardır. Buğday suda haşlanır, sonra yoğurtla yenir. Su çektirerek pişirilmesine rağmen, insan bir iki kaşık yedikten sonra üstüne su içince nasıl şişiyor anlatamam. Sizin yemek susuz, kavrularak yapılıyormuş bir de. Gülüyoruz filan ama bu iş biraz tehlikeli. Mideniz çatlar Allah korusun. :53:

Kavurga nasıl yapılıyormuş şimdi baktım. Bizde de gendime çorbası denen bir şey vardır. Buğday suda haşlanır, sonra yoğurtla yenir. Su çektirerek pişirilmesine rağmen, insan bir iki kaşık yedikten sonra üstüne su içince nasıl şişiyor anlatamam. Sizin yemek susuz, kavrularak yapılıyormuş bir de. Gülüyoruz filan ama bu iş biraz tehlikeli. Mideniz çatlar Allah korusun. :53:

Mide çatlaması hı?
Aman Allah'ım bir daha yemem.
Zaten diyetteyim küçülmeyi bıraktım, büyüyüp çatlayacak midem:5:

bende de arada olur o. doyduğumu bilmeden küp gibi yerim,olduğum yerden kalkamam.tek çaresi zaman bence,birazcık uzan ve zamana bırak canım :52:

arkadasin bahsettigi sey cok lezzetlidir yalniz sicak sicak hele nasil yenir o ya canim cekti:56:

Back
X