Hareket edemiyorum

E ne diyelim yani sana bilmem ki ?

Hala yemeye devam ettiğini söylüyorsun.

Kakanı yap rahatlarsın mı diyeyim ? Bunu söylememe gerek var mı ?

Sana espri yapan bir arkadaşı terslemen de işin ayrı bir tarafı.

"Derdim var" topiği burası.

Bunu diyet konularına açsan çok daha mantıklı.

Ben de şu ara kabızım mesela, kalkıp da bunu burada konu olarak açmıyorum.

Son düzenleme:
bende de arada olur o. doyduğumu bilmeden küp gibi yerim,olduğum yerden kalkamam.tek çaresi zaman bence,birazcık uzan ve zamana bırak canım :52:

:46:

ayyy olsada yesek ya :56::56::56:

:41:
arkadasin bahsettigi sey cok lezzetlidir yalniz sicak sicak hele nasil yenir o ya canim cekti:56:

:45:
olsada yesek :29:
çok uzun süre önce yemiştim

:20:

Soda içtim.. Ama o kadar çok şişmişim ki, ters bir hareket yapsam, midem yarılacak, yedikelrim boğazımdan çıkacak hale geldi.
:23::26::27:

E ne diyelim yani sana bilmem ki ?

Hala yemeye devam ettiğini söylüyorsun.

Kakanı yap rahatlarsın mı diyeyim ? Bunu söylememe gerek var mı ?

Sana espri yapan bir arkadaşı terslemen de işin ayrı bir tarafı.

"Derdim var" topiği burası.

Bunu diyet konularına açsan çok daha mantıklı.

Ben de şu ara kabızım mesela, kalkıp da bunu burada konu olarak açmıyorum.

''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.''

Benim sorunumu anlamadınız siz galiba, hareket edememekten bashettim, kabız falanda değilim :27::51::51:

eğer kabarcıklar çıktı ise alerji olmuşsun... vücut tepki veriyor.

parmağını gırtlağına sok ve kendiğin kustur. yoksa hastaye gitmen gerekecek.

o kadar da yenir mi?:53:

tadı leblebi gibidir, yerken diliniz ısınır, bence güzeldir, çekirdek gibi insanda tutku yapar... son danesine kadar yemek istersiniz...

ama 2,5 kilo da çooooooook fazla...

Fotoğrafta buldum bi tane.. Netten.Eki Görüntüle 412649

offf bayılırım buna. hele kavrulunca nasıl güzel kokuyooo:16: al eline avuç avuç yeee o kadar güzel

bi de haşlamasını yapar yeriz.hedik deriz haşlamasına biz

hele aşurede bayılırım buğdaya.:56: off canım çekti:5:

bu arada buğday çok faydalı. buğday şırası nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

konuna gelince... aman kusma. burnundan bile çıkar söyleyeyim:1:

1 bardak suya yarım çay kaşığı karbonat koy,iç. sindirirsin, fena geğirtir :9:

Dikkat et ama hee.
Ben bu hafta falan o kadar çok yedim ki, vücudumda kabarcıklar çıktı.
2.5 kilo buğday yedim.

Sen ne yaptın 2.5 kilo yenirmi hiç:53::53::53:Geçmiş olsun .
Bende şimdi ıslatayım biraz dedim akşam eşim ve kendim için kavurucam 1 kilonun 3 te brini 300 gr kadar ıslattım gözüme çok bile göründü.

İki gündür kavurga muhabbeti yapıp, sonunda benim de niyetimi bozdunuz. Cumartesiyi, kavurga günü ilan ediyorum. :56:

eğer kabarcıklar çıktı ise alerji olmuşsun... vücut tepki veriyor.

parmağını gırtlağına sok ve kendiğin kustur. yoksa hastaye gitmen gerekecek.

o kadar da yenir mi?:53:

tadı leblebi gibidir, yerken diliniz ısınır, bence güzeldir, çekirdek gibi insanda tutku yapar... son danesine kadar yemek istersiniz...

ama 2,5 kilo da çooooooook fazla...

offf bayılırım buna. hele kavrulunca nasıl güzel kokuyooo:16: al eline avuç avuç yeee o kadar güzel

bi de haşlamasını yapar yeriz.hedik deriz haşlamasına biz

hele aşurede bayılırım buğdaya.:56: off canım çekti:5:

bu arada buğday çok faydalı. buğday şırası nasıl yapılıyor bileniniz var mı?

konuna gelince... aman kusma. burnundan bile çıkar söyleyeyim:1:

1 bardak suya yarım çay kaşığı karbonat koy,iç. sindirirsin, fena geğirtir :9:

Soda içtim canım... Dün..

Bende konunun ilk sayfasını okur okumaz nasıl yapıldığını araştırmaya giriştim.İlk defa deneyeceğim.Tadını bilşmediğim birşeyide nasıl canım çektiyse artık:27:Islattım buğdayları akşama tv izlerken kavurucam:46:

Sen ne yaptın 2.5 kilo yenirmi hiç:53::53::53:Geçmiş olsun .
Bende şimdi ıslatayım biraz dedim akşam eşim ve kendim için kavurucam 1 kilonun 3 te brini 300 gr kadar ıslattım gözüme çok bile göründü.

:4: Islatmaya gerek yoktu ki? direk tavada yada sacda kavurabilirdiniz.

Son düzenleme:
Ben daha önce hiç yapmamıştım internetten baktımda tarifine.Islatmadanda olur ama ıslatınca daha güzel oluyor yazıyordu öyle denemek istedim.

Hıımm..Pekala
Suda şişirecekmisin yani?

Ayranı tercih ederim. :34: Bir kolayla mide spazmı geçirip, varil gibi şişen bir insanım ne yazık ki. Buğdayla kombine edersem halimi düşünemiyorum. Araçsız uzaya çıkan ilk insan olurum herhalde. :52:

Hhahahah:9::9::9:
Şimdide gülmekten karnıma ağrılar girecek.
:21:

Ben daha önce hiç yapmamıştım internetten baktımda tarifine.Islatmadanda olur ama ıslatınca daha güzel oluyor yazıyordu öyle denemek istedim.

Hıımm..Pekala

Ayranı tercih ederim. :34: Bir kolayla mide spazmı geçirip, varil gibi şişen bir insanım ne yazık ki. Buğdayla kombine edersem halimi düşünemiyorum. Araçsız uzaya çıkan ilk insan olurum herhalde. :52:

Hhahahah:9::9::9:
Şimdide gülmekten karnıma ağrılar girecek.
:21:

+ ,Tereyağlı , tuzlu , acılı, baharatlıda yapılabiliyor.. Haberiniz olsuun:42:

valla ben islatmadan yaptim teflon tavada ama ananemin yaptiklari daha guzel oluyordu acemilik iste:56:

benim bildiğim çay içilir nasılki kısır yendikten sonra mide şişkinliği önlemek için bu yapılıyorsa en iyisi çay ,ben pek sevmem kaynanam arasıra yapar ve bize yedirir ben bilmem babaevinde yediğimi aslında çok sağlıklı yiyecek ama sanırım abartmışsın , geçmiş olsun

Hıımm..Pekala
Evet suda ıslatıp şişirdim sonrada yağda kavurucam sanırım bende ilk defa denicem.Güzel olursa yazarım.
valla ben islatmadan yaptim teflon tavada ama ananemin yaptiklari daha guzel oluyordu acemilik iste:56:

Belki annende ıslatarak yapıyordur.Ben birisi paylaşmış internette oradan gördüm tarifini ıslatmadanda oluyormuş.Ama ıslatark yapılan daha güzel olur yazıyordu deniyicem bakalım.Ama ıslanınca kavrulurken patlarmı onuda bilmiyorum.

''Bugün canınız mı sıkkın ? Belki sebep var belki yok. Yazıp rahatlamak istiyorsunuz belkide yorumlar istiyorsunuz. Buyrun bu alan sizin için.''

Benim sorunumu anlamadınız siz galiba, hareket edememekten bashettim, kabız falanda değilim :27::51::51:

Yok benim canım sıkkın değil de. Sizinki sıkkın sanırım. Buraya böyle bir sebepten konu açtığınız için.
Ney sorununuz ? O kadaar yerseniz hareket edemezsiniz tabi . Buğdaydan bahsediyoruz.

Yemeyi bırakın diyorlar, "yok bırakamıyorum"

Parmak at kus diyorlar "yok yapamam"

Soda iç diyorlar, "içemiyorum"

Eeee....

Sonuç: Sohbet edilmek için can sıkıntısına açılmış bir konu.

Canınız sıkkın, sohbet edip geyik yapmak istiyorsunuz, ama üzgünüm bu alan sizin için değil :)​

Son düzenleme:
Back
X