arkadaşlar merhaba...derdim çokkkk büyükkk...yeni taşındığım evde serflor yaptırdım..bilenler biliyo...eşyalar hareket etmiyo resmen..bel fıtığı olmak üzereyim..kaymıyo çekyatlar..yapışıyo...ne yapmalıyımmm..lütfen fikri olan yazsın..hamile halimle bel fıtığı olup çocugu düşürcem allah korusun..
o ne..şaka mı yapıyosun..Yapiskanli keseler var esya altlarina yapistirilan onlardan yap:)
eşim doğuda görevde...ben yanlızım..evi temizlemem gerekiyor...serflor yerdekı muşamba oluyo..parke görünümlü yer kaplamaEsyalari cekistirmeye neden ihtiyac duyuyorsunuz hamileyken ozellikle anlayamadim
Temizlik cocugundan daha onemli degil ki su anda? Bosver, distan gorunenleri yap. Ayrintili temizlik icin de ayda bir birini cagir ver parasini yapsineşim doğuda görevde...ben yanlızım..evi temizlemem gerekiyor...serflor yerdekı muşamba oluyo..parke görünümlü yer kaplama
eşim yok canım maalesf..doğuda...serflor muşamba canım..yere dösenıyo..parke görünümlü..Serflor ne bilmiyorum kocan dururken sen neden çekiştiriyorsun koca şeyleri hamile halinle bile
öyle de...gelecek kadına da yazık...çekyatı koltuğu kolayca çekmek için bi yol olmalı..Temizlik cocugundan daha onemli degil ki su anda? Bosver, distan gorunenleri yap. Ayrintili temizlik icin de ayda bir birini cagir ver parasini yapsin
Yapacak birsey yok ama, o kaplamalar kullanissiz oluyor. Ya degistireceksiniz ya da oldugu kadariyla kullanacaksiniz. Kece falan yapistirilsa da cok ise yaramiyor diye biliyorumöyle de...gelecek kadına da yazık...çekyatı koltuğu kolayca çekmek için bi yol olmalı..
internette araştırdım..koltuk kaydırma aparatları varmışşş onlardan alcamYapacak birsey yok ama, o kaplamalar kullanissiz oluyor. Ya degistireceksiniz ya da oldugu kadariyla kullanacaksiniz. Kece falan yapistirilsa da cok ise yaramiyor diye biliyorum
Yoo niye saka yapiyim yaao ne..şaka mı yapıyosun..
o nasıl bişey paylaşırmısın..Yoo niye saka yapiyim yaa
Keçe yazacagima kese yazmisim sadece
teşekkür ederim canım..Patatesi kes kalın dilimler halinde, tüm köşelere koyunca kolay kayıyor ve yeri cizmiyor. Ama bence de hamileyken hiç uğraşmayın. Çocuktan önemli değil temizlik
Mobilya kecesi diye yaz google a bak resimleri falan var, yapi marketlerde, ivir zivir satan yerlerde oluyor. Boyle kucuk kucuk yapiskanli kece parcalari.o nasıl bişey paylaşırmısın..
saol canımMobilya kecesi diye yaz google a bak resimleri falan var, yapi marketlerde, ivir zivir satan yerlerde oluyor. Boyle kucuk kucuk yapiskanli kece parcalari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?