hareket ettirmek

nisanlimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
586
902
53
43
arkadaşlar merhaba...derdim çokkkk büyükkk...yeni taşındığım evde serflor yaptırdım..bilenler biliyo...eşyalar hareket etmiyo resmen..bel fıtığı olmak üzereyim..kaymıyo çekyatlar..yapışıyo...ne yapmalıyımmm..lütfen fikri olan yazsın..hamile halimle bel fıtığı olup çocugu düşürcem allah korusun..

arkadaşlar merhaba...derdim çokkkk büyükkk...yeni taşındığım evde serflor yaptırdım..bilenler biliyo...eşyalar hareket etmiyo resmen..bel fıtığı olmak üzereyim..kaymıyo çekyatlar..yapışıyo...ne yapmalıyımmm..lütfen fikri olan yazsın..hamile halimle bel fıtığı olup çocugu düşürcem allah korusun..

Ayaklarının altına kayacak bir kumaş koyun sürükleyin.

her seferinde kumaş koy kaydır oda iş...ağırlık kaldır...bişey olmalı ayaklarına yapıştırmalıyım...ama ne..

eşim doğuda görevde...ben yanlızım..evi temizlemem gerekiyor...serflor yerdekı muşamba oluyo..parke görünümlü yer kaplama
Temizlik cocugundan daha onemli degil ki su anda? Bosver, distan gorunenleri yap. Ayrintili temizlik icin de ayda bir birini cagir ver parasini yapsin

öyle de...gelecek kadına da yazık...çekyatı koltuğu kolayca çekmek için bi yol olmalı..
Yapacak birsey yok ama, o kaplamalar kullanissiz oluyor. Ya degistireceksiniz ya da oldugu kadariyla kullanacaksiniz. Kece falan yapistirilsa da cok ise yaramiyor diye biliyorum

Patatesi kes kalın dilimler halinde, tüm köşelere koyunca kolay kayıyor ve yeri cizmiyor. Ama bence de hamileyken hiç uğraşmayın. Çocuktan önemli değil temizlik :(

Back
X