E
estel
Ziyaretçi
- Konu Sahibi estel
-
denizde çok hareketli canım, bugün doktor zor muayene etti, bir o yana bir bu yana uzanıyor, sürekli ayakta durayım diyor, ellerinden tuttuğumuzda sürekli zıp zıp zıplıyor, ama dediğin gibi omuza vurma gibi sürekli bir hareketi yok, nasıl enerjileri var anlamadım, onun yaptığını ben yapsam yerimden kalkamam, normaldir heralde bilmiyorumki
teşekkür ederim cevabın için..
sadece omuz olsa neyse yanak denk gelse tokatlıyo valla..
diyoruz anne babaya vurulurmu hiç diyede bayılıyo..
bi yerlere vurmayı seviyo çıkardığı sesten dolayı sanırım..
omuzdan pek ses çıkmayıncada hırs ediyo yavrum..delikafadulden
merak etmeyin normal bir durum bu ,genelde erkekler çok hırçın ,hareketli ve enerjili derler ama değil ,benim bir kızım var ve ele avuca sığmıyor ,son derece hareketli ve inanılmaz meraklı ,herşeye uzanıyor çekiyor yere düşürüyor ve kırıyor ..herşeye vuruyor sevinç çığlıkları içinde :)) çıldırıyor ..yüzüme bacağıma nereye gelirse şap şap vuruyor bide eli ağır ki sormayın :)))
anaaa benim kaanda eli bir ağırki bazen bilgisayarın başına birlikte geçiyoruz öyle sert yumrukla vuruyor eli acımıyomu devam ediyor birgün klavye elinde kalacak valla..
ayaklarıda öyle kaldırıp kaldırıp uçan tekmeler atıyor..
çığlıkllarını hiç söylemiyorum artık kendi seslerini tanımaya çalışıyorlar herhalll..
keremse çooooook hareketli öyle böyle değil yani sürekli zıplar zıplatsan alt değiştirirken ikiside kıçları bir yanda kafaları bir yanda mokları değmeden zor temizliyom valla sürekli etraftaki şeyleri alma uzanma eğilimdeler..
birde bu ara ikiside saçıma sardılar saç çekmek hoşlarına gidiyor yakında kel kalacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?