bizde çocuk istiyoruz eşimin sperm sayısı çok güzel maşallah 75 milyon, fakat ileri hızlı hareketli olanlar %15 çıktı. ve biraz iltihap var. doktor hareketini ve kalitesini iltihap etkileyebilir dedi ve antibiyotik verdi. bende hızını arttırmak için keçiboynuzu aldım kaynatıp saraçoğlunun aynen dediği şekilde kür yaptım fakat eşim içemedi midesi bulanıyo iğrenç diyo yutamıyor, biliyorum sağlık için ama çıkartırsa da hiç bi faydası olmaz, bizim aklımıza bişey geldi içine keçiboynuzu pekmezi yada bal koysam olurmu acaba bi kaşık? sizce etkisini bozarmı? nolur bi fikir verin o kür çoook iyiymiş faydasını göreceğimize inanıyorum ama öyle içse nolur nolur bi fikir kızlar . bekliyorummmmmmmmmmm. sağolunnn.:çok üzgünüm:
canım tadı gerçekten kötü ama onu keyif kahvesi olarak değilde birkaç dikişte bitirmeye çalışsın benim eşimde ilk zamanda çok sölendi midem bulanıyo ama içmek zorunda olduğunu kabul etti sonunda.eğer çok sıkıntı yaşatıyosa bu sadece havuş suyu içsin akşamları sizin zaten ileri hareket sorununuz varmış inş bu vesile olur ve artar
hoşgeldin kıss görüşemiyoruz uzun zamandır.senin eşinin sperm sonucu çok güzeldi hatırlıyorummerhabalar ..ben eşime hergün havuç suyu içiriyorum hareketliliği artırıyor
merhaba arkadaşlar benim eşiminde hem sperm sayısı az hemde hareketliliği az..bende eşime nohut kürü başladım yaklaşık 2 ay kadar içmesi gerekiyor..azospermiye iyi geliyormuş ama ben yinede başladım..burda havuç kürünü okuyunca ona da başlamak istiyorum ama aklıma takılan acaba nohut kürüyle beraber uygulamanın bir zararı olur mu?ters etki filan yaparmı acaba fisfisfis
canım nohut kürüyle bi zararı olurmu bilmiyorum ama saraçoğlu bazı kürler birlikte kullanılması zararlı demişti ama bunun için geçerlimi bilmiyorum ii araştırman gerek
merhaba benim esim azospermi. Keçi boynuzu kürüne basladi, nohut suyunuda içiyor ve hergün mixerden meyve ve havuç suyunu karistirip içiriyorum.
Tatlara kötü ama içmeye mecbur kendiside biliyor
canım havuç suyunun içine herhangi bi mevye karıştırılmadan içilmesi gerekiyo
arkadaşlar bilmeyenler vardır belki sigara içenler havuç suyunu kullanamaz