Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar sigara içenler için gerçekten yapılmaması gereken bir kür.çünkü akciğer kanserini tetikliyormuş.saraçoğlunun sitesindede var sanırım bu bilgi.eşi sigarayı yeni bırakmış olanlarda bence kür olarak değilde haftada 1 -2kez içsinler.dikkatli olmak lazım.benim eşim malesef sperme zararlı olduğunu bilmesine rağmen bırakamıyor sadece azaltabildi.malesef kullanamıyoruz o yüzden.sadece salatalarda falan kullanıyorum havucu bol bol.arkadaşlar
havuç suyu kürü sigara içenlerde ters tepki yapıyomuş ona göre
günaydın arkadaşlara.s.
geçen sene haziran ayı sonunda eşime sperm testi yapıldı.ve sonuçlar iyi değildi.bize tüp bebek dediler.
sonuçları :
sperm sayısı:12 milyon
morfoloji:%1
hareketsiz:%93 (spermler ölü)
burdaki arkadaşların tavsiyelerii üzerine ilk önce eşime zeytinyağına batırılmış kuru incir verdim.(1 ay kulllandı).hiç ara vermeden keçi boynuzu kürü ve evicap+çinko vitaminleri aldı.( 3 ay).gene hiç ara vermeden havuç suyu içti ve sigarayı bıraktı ( 3 ay kullandı).tekrar test yaptırık ve değerlerimiz;
sperm saysı:20 milyon oldu
morfoloji:%3
haraketsiz:%66 olarak değişti (krugere göre) ve şuan tekrar hiç ara vermeden keçiboynuzu içiyoruz..:lepi:
bie şeyin yapısını değiştirmek çok zor ve çok zaman alıyor..:1no2:eşimde varikosel yoktu..bu sayıların değişmesi bizim 7-8 ay gibi bir zamanımız aldı..